Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 8
moni_or spune:
Mai scriu un mesaj, ca parca la 1500 primesc stelute rosii:)
Haa, da, am stelute rosii in sfarsit, sunt membru matur
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi azi avem o zi de lenevit. De cand am terminat cu playroom-ul si le-am dus masutza lor sus, papam toti la dining table stau si ele frumos la masa amandoua si papa,asta mica nu prea are rabdare dar sta cat de cat si ii place.
Moni asa e e f frumos cu doi copii mai ales cand suntem toti acasa si nu suntem pe fuga busy cu treburi. Cu dintii da si ale mele maimereu erau fornaite. Pupam pisoiul sa creasca dintii rapid sa nu-l mai chinuie.

Acuma noi suntem jos la tv si ele sus in playroom. Imi place ca au camera lor de joaca pt ca stau acolo cuminti au si ele intimitatea lor, se bat se cearta se impaca e f fain.
Didi pupam printesa sa treaca raceala.
Pupam gasca noi suntem pe aici.
moni_or spune:
Wow, Mada, ce fain, abia astept sa putem sta si noi la tv sau la leneveala si sa se joace ei singuri in camera lor... E tare faina camera voastra de joaca, am vazut pozele 
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Tecky spune:
Mada,moni va multumesc pt raspunsuri.
Ralu este si inalta asa ca m-am mai linistit.![]()
Am mancat ieri si azi,ma simt ca o
![]()
Dupa sarbatori tb sa ma bag la un regim...
Didi81 spune:
Tecky, eu zic ca e foarte bine Ralu. Aida are undeva in jur de 13.300 - 13.500 kg si 92 cm.
Am o intrebare: cam de cate ori e normal sa faca pipi pe zi? Ni se intampla uneori, de ex azi, sa faca dimineata o data si apoi de-abia seara, fara sa mai faca deloc in timpul zilei. Lichide eu zic ca a buat cat de cat: o ceasca de lapte dimineata, o farfurie de ciorba la pranz, si cam o cana cu apa de-a lungul zilei.
Mada, multumim
. deja e mai bine, nu a tusit aproape deloc azi si nasul a fost mult mai putin curgator.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
baby_r7 spune:
am intrat si noi pe seara sa va spunem ca am avut un Craciun de vis alaturi de piticuta noastra.
anul asta am sarit peste raceli........sper ca si de anul nou sa fie la fel....ca anul trecut de revelion am racit amandoua 
, deci am inceput "bine' anul 2010.....
nu raspund la celelalte mesaje pt. ca recunosc, ca nu am mai intrat de mult la subiect si nu am apucat sa citesc foarte mult din urma.
o sa punem poze cu acest Craciun.
Bianca a primit o multime de cadouri si anul acesta s-a manifestat si a putut sa se bucure mult mai mult decat anul trecut.
acum vorbeste si are o personalitate puternica, ce se manifesta in fiecare zi.
va urez multa sanatate si insanatosire grabnica, celor racite, bebelusi mari si voinici si multa fericire alaturi de familie!!!!!!!!!!
Gally, bujo felicitarii pentru sarcina!!!!!!!!!!!

dea acum o sa intram mai des, ca sa fim la curent cu toate cele intamplate pe aici.......![]()
![]()
am vazut ca discutati despre greutate si inaltime.
Bianca la 2 ani si 4 luni, are 93 inaltime si 13.500 greutate.
i-am facut in noiembrie toate analizele si sta perfect cu toate, asa ca eu sunt foarte multumita de ea.
eu incerc sa nu compar copii, pentru ca fiacare are gene diferite si ritmul propriu de crestere.
nepotica mea are 2 ani si 2 luni, dar pt. ca seamana cu taticul ei, are deja 96 de cm si 15 kg si vreau sa va spun ca arata foarte bine amandoua fetele, o sa va pun poze sa vedeti ce vreau sa spun.
va 

pe toate fara exceptie!!!!!!!!!
sa aveti o seara cat mai frumoasa!!!!!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
Biribu spune:
fetele cum stati? gata cu cozonacii
??
cupiii mei s-au bucurat cel mai tare de bucatarie, de ieri gatim intr-una si eu maninc intr-una mincare imaginara ![]()
sa nu uitam:
LA MULTI ANI DR ANCA
!!
Sun, Baby, Andreea ma bucur ca -ati mai scis! mai des pe aici, fetelor 
Turtu sanatate multa lui Victor!
Ma bag sa strig un catalog ca nu se mai poate:
Botiiiii pe unde ne umblii?
Nati mai da un semn de viata din Japonica aia ta 
Irda
Carmenelis
Anaxena (rusinica...)
DianaMi - ce fac puii?? cum e cu trei?
Flo - mai des si tu por favor
Kimy - ai disparut complet???
Ileanooo pai ce faci, mutasi soacra???
Dia - mare rusinica!
Ralu si Mirunicimea sa??
Atb-ule??
Cristina??
Strulutza, Ladymina, Iriss??????
haideti mai fetelor bagati si voi cite bun mesajutz mititel cit sa ne mai auzim 
sa nu uit:
Bujo si Gally felicitari si sarcina usoara fetelor!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Biribu spune:
hai ca mai citesc in urma si raspund
JJ misto asa, va faceti de cap fara cupii ![]()
Didi pai mi se pare cam putin de doua ori pe zi pisu. dar nici nu bea mare lucru. asa daca compar cu ai mei, ei beau in jur de 1 litru sau 1.5 lichide pe zi, daca nu mai mult. si pisa intruna ![]()
Moni sa-ti fie de bine stelutele.
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Didi81 spune:
Biri, merci de raspuns
. De multe ori si Aida bea peste 1L, dar are zile cand nu ii e sete si na, nu pot nici sa ii dau cu forta.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
GALLY - felicitari! Sa aveti un bebelus sanatos si mancacios! Minunata veste de Craciun!
TECK - Erika are 11 kile 300. Deci Ralu sta bine
Mie mi se parea mai grea, ma gandeam ca are vreo 13, dar iata ca nu. Si nu mi se pare slaba deloc, cu cele 11 kile.
MONI - felicitari pentru stelute!
ROXANA (babyR) - am vazut pozele cu fetele. A ta, parca e Veronica! Niste scumpici amandoua!
CAPRI - "LaMedeleni" in clasa a 3-a????
Taica-miu are toxoplasmoza. Abia a descoperit-o, de acum doua zile. Ei bine, mi-a iesit orice gand de pisici in casa cu ocazia asta (ai mei nu au animale in casa, dar taica-miu are o colega - si prietena a familiei - care are o turma intreaga; posibil ca de aici sa fi aparut toxoplasmoza).
Sper ca ati fost cuminti si ca a trecut Mosul pe la voi.
Eu am trimis mail pe pepenasi, cu pozele noastre.
Azi am avut musafiri toata ziua, sunt grozav de obosita, asa ca va pup si ma duc sa lenevesc ![]()