Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 18
baby_r7 spune:

LA MULTI ANI Anastasia BEBELUSA DE ralirali SI Cris BEBELUS DE monalac!!!!!!!

sa fiti sanatosi si sa ii bucurati pe parintii vostrii cu tot ceea ce faceti!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
atb spune:
LA MULTI ANI, CRIS de monalac! Sa ai o copilarie fericita, minunata, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii!
Moni, incerc sa pun poze in seara asta, dupa ce adorm copiii. Sanatate printisorilor!
Ca tot ati vorbit zilele trecute de greutatea copiilor, Nicholas la 2 ani si aproape 6 luni are 12,200 kg si 87 cm, iar Denis la aproape 10 luni are 9,400 kg si 74 cm, azi maine il ajunge pe Nicholas.![]()
Am fost azi cu Denis la spital, i-au facut doar radiologie la plamani iar maine mai mergem la analize, dar nu suntem caz grav de spitalizare, slava Domnului!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
Didi81 spune:
La multi ani Cris!
Adriana, sanatate multa puiutilor
. Ma bucur mult ca ai mai scris, chiar ma intrebam ce mai faceti.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Didi81 spune:
De Boti mai stie cineva ceva? Ce o mai fi facand gargarita? ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
katalyna spune:
la multi ani! sa aveti un an cat mai bun, cel mai bun de pana acum, sa titi sanatosi, fericiti, iubiti si cu buzunarul gros :)
noi incercam sa ne revenim dupa sarbatorile pline de multa mancare.
cris, la multi ani, sa fii sanatos si cuminte si sa-ti bucuri parintii cu realizarile tale!
aveti idee cand incep reducerile la carrefour?
va pupacim!
o sa incerc sa pun cateva poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">kat.jpg
Carmenela spune:
La Multi Ani dragele mele, ceva mai tarziu, ca acum ne-am recuperat..![]()
![]()
![]()
Am avut un revelion tare frumos.....tare tare frumos....Slava Domnului...
Va doresc tot binele din lume, sa aveti copii sanatosi si sa gasiti in orice zi un motiv sa va bucurati...
Moni, freza nu e prea diferita de cea care era, in sensul ca am tot parul lung, pe care cel mai des il tin legat, ca nu il suport pe fatza, insa inainte era fara nicio forma, pur si simplu lung...iar acum am taiat vreo 20cm din el, in scari, am facut un permanent lasat, sa imi stea mai umflat si il am cu varfurile intoarse... Insa...mostly, as I said...il tin legat..sau in coc..![]()
![]()
![]()
Bobitamica, esti tare scumpa si sensibila...am remarcat asta de mult timp. Iti multumesc pentru grija si pentru atentie

Adevarul e ca, cred ca m-am regasit cu ocazia asta... Ma simteam coplesita, singura si nemultumita de tot ce ma inconjura si desi aveam incercari sa ies din starea asta..ma intorceam mereu in acelasi loc...Am realizat ca femeia aia facea tot posibilul sa ma simt asa, prin faptul ca intretinea starea asta(e drept ca cu gura declara opusul) Cu ocazia asta am descoperit sa viata exista si in afara starii de "sotie si gospodina". Ca la mama oricum nu renunt..
Cred ca ar trebui sa o sun pe femeia aia si sa ii multumesc de fapt...Este cel mai mare rau si cel mai mare bine care s-a intamplat in viata mea in ultimul timp...

Fara voia ei, sau mai exact, impotriva vointei ei, mi-a imbunatatit conceptiile, casnicia, viata sexuala(ooo, daa!!!), timpul alocat mie si numai mie, si multe altele...M-am gandit mult la asta in ultimile zile...Ma uitam cum s-a chinuit ieri Tavi cateva ore sa ii faca un om de zapada Allegrei, cand altadata ar fi stat la tv sau mai rau, ar fi construit ceva pentru gaini...si noi stateam in casa, la caldura, in timp ce el se tavalea prin zapada si se stramba...Fii-mea radea in hohote, ii tot "dicta" sa se mai prabuseasca odata in zapada...Si radeam toti, si am baut vin fiert si luceau luminitele din brad....si ma uitam si la albume... si stateam si ma gandeam cat de bine poate fi uneori si cat de rau a fost... Nu stiu daca voi mai avea incredere in el vreodata cum am avut, dar...atata timp cat viata e frumoasa impreuna, merita sa merg mai departe...Toata viata am fost iubita si alintata, dar mai ales ultimii ani nu mai simteam asta si ma transformasem si eu intr-o femeie nemultumita si neplacuta... Acum e din nou cum trebuia sa fie, nu stiu cat timp, dar ma bucur de ce e acum...asta e cel mai important....
Hai sa nu va mai umplu de ale mele, sper ca nu v-am suparat, am o stare de bine, de melancolie placuta si ganduri optimiste pe care imi face placere sa o impart cu voi, asa cum am impartit si zilele rele... Dar, nu as vrea sa ii acord prea multa importanta asa zisei mele prietene, ea o sa existe probabil inca o perioada, sper, cat mai scurta in mintea mea, intr-un mod negativ si plin de dispret pentru ca lucrurile nu se uita atat de usor...
In orice caz, va doresc ce imi doresc si mie...ca in momentele cele mai grele sa va aduceti aminte ca orice zi rea va apropie de zilele cand va fi bine..

Asheaaaaaaaaaaaaa....deci, laaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiii, sa fiti iubite si fericite, dragelor, ca meritati!

Este atat de greu si de dureros sa stai intre minte si inima si sa te lupti s-o impaci pe cea din urma cu dreptatile celei dintai". Gala Galaction
dara_d spune:
Buna fetele pe anul asta si LA MULTI ANI!!!
Am citit un pic si mi-a placut tare mult mesajul CARMENELEI.
asa este ai mare dreptate.
In rest ce sa zic noi am fost la o petrecere de revelion dupa 12 noaptea ca pana atunci am stat cu Deni, ca nu se putea altfel, a fost obositor, apoi pe 1 am luat de la parintii mei, ne-am vazut cu finii doamne ce repede creste finutul meu , s-a facut baiat mare la 3 luni.
Eu mai stau si maine acasa si apoi de joi la munci, gata se termina concediul, offffff
Saptamana viitoare o sa vina si doctorita la Deni sa facem vaccinul HAVRIX prima doza, apropo cum este cine l-a facut ? e dureros ceva reactii adverse?????astept raspunsuri , va rog.
Vad ca mai scriu si fete care nu au mai scris de mult , pupici pentru ele imi place sa va citesc si sper sa ma tin si eu de scris.
Pa pa ma duc sa ii dau felul doi Denisei.