Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 17
Caprioara spune:
Va dorim un an minunat,
cu pace, liniste, impliniri, si mai ales cu sanatate!
La multi ani!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
Biribu spune:
Sorcovaaaaa... veselaaaaa!
LA MULTI ANI tuturor si de la noi!
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
dia_filipas spune:

La multi ani si multa sanatate, bucurii, fericire si impliniri!

Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
baby_r7 spune:
Buna ziua !!!!!!!!
nu e nimeni pe aici?????????
toata lumea se distreaza, sau doarme la ora asta??????
noi am intrat un pic sa mai citim.
raceala aproape a trecut.
aseara am fost la patinoar in Cismigiu cu amandoua fetele si s-au jucat o gramada in parc, noi am baut vin fiert si am mancat porumb fiert......

S-au jucat pana am inghetat noi cei mari si am fugit la masina.
ele s-ar fi jucat in continuare ca erau foarte bine imbtacate si nu aveau treaba.....![]()
![]()
![]()
va 
pe toate!!!!!!!!
Roxana mami de
Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:
bab.jpg
MissJJ spune:
Helau, helau!
Si eu prin zona.

Noi bine totul ok,ne pregatim de un an nou de munci si treburi. Am dat toate jos azi cat au dormit fetele ca eu mai am teme si maine o sa fiu mega busy sa pregatesc toata trupa de scoala/minci/gradi si etc.
Asa ca noi va salutam si va pupam si incerc sa intru cat de des pot, ca intram in the rat race again. 
atb spune:
LA MULTI ANI!!!! Un an nou plin de sanatate, fericire, iubire, bucurii si impliniri!!!
Dragele mele, nu am mai apucat sa intru in ultimele 3 luni fiindca de cand a inceput Nicholas cresa amandoi copii sunt tot bolnaviori, plus ca m-am imbolnavit si eu, cred ca mi s-a reactivat bronsita astmatica din copilarie,
am o tuse tare urata... Si ma solicita minunile mele la maxim, daca pana acum mai reuseam sa stau pe net seara dupa ce adormeau ei, acum, de cand cu trezitul la 7 dimi ca sa-l duc pe Nick la cresa, la 10 sunt si eu in pat rupta de somn. Sper sa-mi fac totusi timp sa intru mai des pe la voi, mi-e tare dor de fiecare in parte, si de multe ori ma gandesc la voi, la atmosfera faina ce era aici. Dincolo, la odiseea lui Denis e dezastru, certuri, barfe, atmosfera tensionata. Voi sunteti altfel, nu stiu cum sa spun, mi-ati ramas in suflet... chiar daca eu am scris destul de rar pe-aici...
Am vazut si grupul de pe Facebook dar acolo chiar nu mai am timp sa intru si in plus imi mananc urechile acolo, nu ma prea pricep...![]()
Va pupam cu drag si dor!!!!
Bujo, gallyb, felicitari pt sarcini, sa aveti sarcini usoare!!!
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
moni_or spune:
AN NOU FERICIT VA DORESC!
CRIS de MONA
La multi ani pui, sa ai parte de sanatate, noroc, o viata frumoasa si implinita, cum ti-o doreste mamica ta!
Noi am inceput anul nou cu muci si haraiala in gat la ambii copii, inca e sub control situatia si sper sa ramana asa.
ATB, ce bine ca ai scris! Daca ai un strop de timp mai pune poze cu cei mici, tare-s curioasa cum a mai crescut Denis, si evident si Nick. Multa sanatate tie si copiilor!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
mcoca spune:
Un An Nou cu bucurii si fericire va doresc!
Eu sunt la lucru, si am o leneee, asa ca de inceput de an. Nu m-am odihnit deloc in vacantza asta. Sunt ko. Astept sa ma odihnesc la lucru.![]()
La revel, petrecerea costumata a fost super. Am dansat pana la 4 dimineatza, asa ca acum ma dor toate, toate.
Vicky si Printzesone

La multi ani!
Are mama 2 baieti:
de printesa