Vine Mosul in bostana! (204)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Carmenela ma bucur ca esti fericita pt ca meriti!
Noi de Revelion am fost la un restaurant si am lasat-o pe Ralu pt prima oara la bunici in afara Buc si nu a vrut sa stea,a plans dupa noi,nu a dormit si am fost nevoiti sa ne ducem sa o luam la 6 dimineata....
La Ralu operatiunea olita merge foarte bine,de fapt face la wc de cele mai multe ori.Singura problema este ca nu cere dar cand o pun face...
Va pup,ma pregatesc sa bag o tura de shopping ca sunt reduceri peste tot si stiti ca nu ma pot abtine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Carmenela, mi-a placut foarte mult mesajul tau, asa plin de optimism mi-a picat numai bine

Tecky, felicitari pt olita! Si la noi merge super, suntem cam 75% olita la capitolul pipi si de multe ori cere singura. Se pare ca si anul asta a inceput cu un progres major, pt ca 2010 incepuse brusc cu reuntatul la lapticul de noapte.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

La multi ani 2011!! Anul asta sa va fie plin de bucurii si impliniri, plin de zambetele copiilor vostrii, un an perfect, minunat, fermecat si mai ales sanatos!

Carmen- ma bucur mult sa citesc ceea ce scrii. Iti doresc la fel si de acum incolo

Teckysi Didi- felicitari pentru olita si progrese!

Am pus si eu poze pe picasa pentru cine vrea sa ne mai vada

Noi suntem inca in vacanta, am fost bolnaviori de sarbatori, mai intai ele, apoi noi - facuram gripa cred, de care nu stiu.... Acum suntem ceva mai bine, incepem incet sa ne reintram in cotidian...De raportat mai nik, Julia vorbeste intr-una, la olita refuza sa stea, vrea direct la toaleta, inca fara nici un rezultat...dar eu continui s-o asez daca zice ca vrea

De stat la calculator, rar am rabdare zilele astea, urasc sa bolesc si de data asta as fi vrut sa pot sa stau in pat asa ca mesajele mele vor fi probabil mai mult lipsa

Da' va pup cu mult drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

multumesc din suflet pt urari.
i am serbat ieri ziua lui cris,iar codi a vrut neaparat sa se joace cu papusa unei fetite invitate la ziua lui cris.ce credeti ca facea cu ea?
o dezbraca!!!
a fost jale cand a plecat fetita cu papusa,a plans,asa ca i am promis ca i iau papusa.azi i am luat si o analizeaza din cap pana n picioare.

si pe mine ma intereseaza cand sunt red in carrefour,m am uitat acum pe catalogul lor si n au reducere.eu stiu ca mai intai tb sa faca red 30 la suta,apoi 50 si apoi 75.asta inseamna vreo 3 cataloage,iar catalogul se schimba o data la 2-3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna fetelor, slaba miscare pe forum, se pare ca toate munciti din greu.
Si eu maine incep serviciul, gata s-a dus concediul.
Ce greu o sa imi fie fara Deni, dar asta este oricum saptamana asta o sa vina mamaie la noi, asa ca o voi gasi acasa cand vin de la birou.
de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Am intrat pe picassa si am vazut pepenasii sunt toti superbi, am lasat si cateva comentarii, can do sa descrc pozele voi pune si eu cateva cu noi.
Am profitat de timpul cat doarme deni, ca in rest am profitat la maxim de statul cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Chiar ce e cu linistea asta pe aici?
Gravidutele ce mai fac?
Eu sunt la regim de pe 1 ianuarie si Ralu parca stie,vine la mine sa-mi dea sa pap si eu ce mananca ea:ciocolata,covrigi,cartofi....Se alege praful de regimul meu.Vreau sa ma duc la sala,sper sa reusesc sa ma urnesc.
Fug sa vad si eu pozele noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata si LA MULTI ANI si de la noi!

Si eu sunt in proces de slabire, insa ajutata de capsula de slabit ca altfel nu reusesc sa ma abtin. Am inceput sa le iau inainte de sarbatori si nu am papat decat foarte putin toata perioada asta.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
LA MULTI ANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello bostana :),

Tare liniste. Ce se intampla?
Eu de luni am inceput lucrul. Tare greu e inceputul asta de an. in plus de la inceputul anului Maya se scoala in fiecare noapte de cateva ori, iar aseara a facut febra.

Am si eu o intrebare : Cand este vacanta intersemestriala din ianuarie-februarie?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vicky - planuiti sa mergeti in Romania? 29 ianuarie - 6 februarie, va fi vacanta. Urmatoarea, 15 apr - 26 apr.

Si fetele mele au inceput azi scoala. Eu sunt singura acasa, deci. Incep abia saptamana viitoare. Mai e si sarbatoare, ori eu aveam atata treaba... Mi-a indicat mama sa nu fac treaba. Deh...

In afara de momentele festive, sa stiti ca nu imi plac sarbatorile. Parca prea lungi, parca lenevim prea mult, parca prea mult balamuc in magazine... Sigur, nu m-as plange de astea daca am avea un sac de bani si ne-am permite sa mergem peste tot, sa profitam la maximum de timpul liber, fara sa ne preocupam ca mai trebuie facuta mancare sau mai stiu eu ce.
Dar pana cand o sa apara sacul ala de bani, eu ma cam plictisesc de sarbatori. Si ma ingras. Nu stiu cat am incasat tura, asta, dar vreo 3 kile tot cred ca am pus. Si nu pentru ca am mancat de am rupt, ci pentru ca am mancat. Ca in rest nu prea mananc. Asta e, va trebui de acum sa le dau jos.

Sambata incepem bazinul, Eliza continua cursul ei, iar eu incep cu Erika. Tare sunt curioasa cum va fi, desi mi se cam ridica parul in cap, ei nu ii place la dus, nu ii place la uscat, sa vedeti ce distractie o sa fie sa ma ocup si de mine si de ea in acelasi timp, la echipat-dezechipat, dusat, imbracat,...
Dar sper sa fie fun. La bazinul la care mergem, nu este vestiar separat de familii. Asta vara era misto, ca intram toti 4 la vestiarul de familii cu copii, si era tare simplu, ca eram amandoi cu fetele.

Mergi la inceput