Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 20
Biribu spune:
Vick
nu ma injura ca rid de necazul tau da' nu ma pot abtine ![]()
Anko de ce nu zisesi mai din timp ca-i sarbatoare???
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
mcoca spune:
Biri ai grija cand razi de necazul omului 

. ![]()
Bai ce naiba, nu mai iesim de pe pagina a doua?
Vicky si Printzesone
bujo spune:
Salutare, eu am inceput cu greturi. Deocamdata e mai lejer ca la Filip dar nu se stie.Am inceput atacul la covrigi.
bujo mami de Filip si
5+
moni_or spune:
Salut!
La multi ani sarbatoritilor de Sf. Ion!
Eu sunt happy ca mi-am tras look nou, scurt de tot, pixie style, fetele cu cont pe FB au vazut deja :) Si incep si eu o cura de slabire, ca trebuie musai sa dau vreo 8-10 kg jos, sa ma uit si eu iar cu placere in oglinda, doar ca stau zero la capitolul vointa, insa sper sa reusesc.
Am strans si bradul azi, deja ma saturasem ca nu prea era loc de el, si Alex a inceput sa mearga bine-bine in 4 labe si vrea sa exploreze tot, si tot cu bradul avea treaba, bine ca l-am desfiintat. E frumos bradul de sarbatori dar dupa ce trec e deprimant, ca imi aminteste ca e iarna, asa dupa ce-l culeg parca incep sa ma gandesc putin-putin ca va veni candva si primavara.
Pup, Am pus si pe picasa cateva poze cu copiii si cu noul meu look.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
gallyb spune:
La multi ani sarbatoritilor de Sf. Ion!
Noi suntem bine, multumim fetelor care au intrebat de gravidute. 
moni_or spune:
Acum am vazut:
MATEI de CAPRI
La multi ani, sa cresti mare, sanatos!!
Fetele pricepute, cand aveti timp nu actualizati sarbatoritii lunii de pe prima pagina? Multumim
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
AnnaBaby spune:
Urez si eu LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi!
Eu ma pregatesc de musafiri ca deh, am 2 Ioni in casa!
Bradul l-am stras si eu ieri, nu mai aveam rabdare sa-l mai las, ma plictisisem de el, ca l-am facut devreme anul asta, de pe 10 dec, cam asa.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
LA MULTI ANI!!!!! 
atb spune:
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!!!
Moni, te-am vazut pe FB, sa-ti fie de bine noul look, te prinde tare bine, iar printisorii sunt adorabili!
Inca n-am reusit sa descarc pozele de pe aparat in calculator... Cand dorm copiii profit si invat cat apuc, peste 10 zile intru in sesiune si mai bine ma apuc din timp, ca altfel nu stiu cum le dau de capat. Offf, sunt in ultimul an de master si jur ca in urmatorii 10 ani nu ma mai apuc de nici o facultate ca mi s-a luat de atata invatat!
![]()
Apropo, nu stiti pe nimeni care m-ar putea ajuta cu o lucrare de dizertatie in "managementul resurselor umane"? Deja ar fi trebuit sa ma apuc de ea dar... cu piticotii astia pe langa mine nu reusesc nicicum...
Adriana mamy de
Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)