Vine Mosul in bostana! (204)
Raspunsuri - Pagina 15
moni_or spune:
Fetelor, multumesc mult de raspunsuri!
Si noi tot direct cu reductorul suntem, ca olita ii lasa urme la fundulet ca era prea mica si m-am prins ca de aia nu-i place sa stea pe ea. Dar avem un reductor tare fain, moale (cu un fel de captuseala) si cu manere.
Ma bucur ca imi spuneti toate ca e un progres, o sa perseverez cu intrebatul si pusul pe wc inca vreo 3 sapt., sa ne facem o rutina, si dupa aia o sa-i dau jos pampersul. Si o sa fac cum zici MADA IRL cu kk, o sa arunc un kk din scutec in wc si-l aplaudam cum se trage apa
, tin minte ca parca si Boti spunea ca a facut asa si cu kk si cu pipi. Eu oricum il tot aplaud si incurajez, prima oara cand a facut la wc asa m-am bucurat si atata am tot tipat zici ca as fi castigat premiul cel mare la loto
si el era tare incantat vazandu-ma.
MADA IRL, multa sanatate la toti!
Mai intru eu mai tarziu sa va urez, acum s=a trezit Luca.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
dana81 spune:
A mai trecut un an...asa frumos si plin.Va doresc din suflet sa intrati in noul an cu bucurii,cu impliniri, cu speranta.Anul ce vine sa fie mai usor,mai frumos si sa va raspunda cu bine asteptarilor.Va imbratisez pe fiecare in parte.Imi cer scuze celor pe care le-am mai suparat si le multumesc cu drag celor care m-au sustinut si m-au incurajat.Si pentru ca imi sunteti ca o familie va doresc ce imi doresc si mie!!!!!
LA MULTI ANI 2011
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)
Marina_1609 spune:
fetelor dragi si pepenasilor,
va doresc un an nou plin de bucurii, sanatate si noroc in toate!
La multi ani!
--------------------------------------------
Marina
18+ &
ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
Buna dimineata,fete dragi!!
CARMEN....ma bucr sa te citesc asa....Felicitari!!! esti o adevarata luptataore! stiam eu ca esti,dar acum se vede clar. Te pup si te imbratisez!!!
MONI...e clar un progres!!! Sa stii ca Irina desi face la olita de mult timp,are momente cand nu vrea sa faca desi ii vine. Daca sunt chestii mai interesante de facut"uita de pisu". Dar daca o pun la olita,umple olita. Eu o pun de fiecare data inainte sa plecm undeva,in special cu masina. Si acum am invatat orele in care face pisu. face dimineata cand se trezeste ,si apoi la fix o ora jumate,exact inainte sa plece de acasa la mama. E bine ca face direct la wc. Irina nu face si noi tb sa mergem cu olita peste tot. Si la noi cand am scost papmersul a fost definitiv. Ea nu l-a mai vrut. Spunea.."cotii gosi jos...doa coteii"
. Ca si Carmen eu zic ca il poti lasa sa mai faca si pe el...si la Irina se intampla,dar am fost mereu calma si ii spuneam cu zambetul pe buze.."a fost un accident"...Si aseara de ex nu a vrut la olita,ne uitam la dvd la Regele Leu si era tare prinsa. Apoi la un momentdat a zis ..mami,mami,pisu si a scapat 2 picaturi pe chilotei....dar a cerut olita pe care a umplut-o cu pisu
. Eu am alt stres,ca nu imi place sa tina...ea tine pisu...cateodata as vrea sa faca decat sa tine,dar daca suntem afara iar e aiurea...E greu oricum...Multa rabdare!!!
ANKA....ce chestii coplicate si acolo cu sistemul sanitar!!! Nu stiu cum sa spun ca e mai bine...si la noi e varza, varza,dar la noi daca ai bani si relatii,pile te rezolvi.
Cu bb2 ai perfecta dreptate. Eu sunt genul de persoana care are nevoie de siguranta asta materiala...Mi-e teama sa nu raman fara serviciu...am tot felul de temeri din astea,poate nefondate,dar na...fiecare cu piticii lui
.
MONA...Felicitari pentru masina de facut paine...sa o folosesti cu placere!
Toti piticii si toate mamicile racite sa se faca bine!!!
Eu nu am nimic de mancare acasa si am zis ca vrea sa vad daca se poate trai de Anul Nou fara sa ma duc la magazine. Urasc sa fac cumparaturi in perioada asta. Irina e la mama si ii gateste ea. O iau maine seara cand facem o mamaliga cu branza ,ceva...Iar pe 2 ian. ma duc la soacra-mea sa mancam si gata. Nu gatesc absolut nimic.
Eu acum sunt la birou,si sper sa plec pe la 13 ...macar sa apuc sa cumpar niste apa plata...atat ne lipseste..
. Se vede ca sunt genul care bea apa plata cu lamaie
.Am ajuns la masura 36 las haine.
Nu-mi vine sa cred ca a mai trecut un an din viata noastra.Un an cu bune si rele,un an in care multe am reinceput serviciul si a trebuit sa ne readaptam. Dar cum se spune..toate trec....timpul trece,viata trece...copiii se fac mari.Sa ne bucuram de anul care va veni ...sa traim clipa,sa fim optimisti si cel mai important sa fim sanatosi!!!
Va pup pe toate si sincer va spun ca ma bucur sa fac parte din acasta mare familie virtuala!
Tecky spune:
Va doresc sa aveti parte de un 2011 cu tot ce va doriti voi! Sanatate,fericire si succes in tot ce va propuneti! LA MULTI ANI!!!
AnnaBaby spune:
Buna ziua fete dragi!
Am intrat sa va urez si eu un an nou cu sanatate si numai cu bine! Sa ne bucuram de copiii nostri in liniste si armonie!
Noi suntem in Delta la mahmudia, am venit de aseara, si stam pana luni. Ioana a ramas acasa cu ai mei, isi va petrece revelionul impreuna cu ambele perechi de bunici, si sper ca o sa reziste pana luni fara sa planga dupa mine, nu e obisnuita sa stea asa de mult departe de mine. O noapte, doua mai merge, dar 4...sa vedem cum o fi.
Am vazut ca vorbiti de olita si wc. Noi deocamdata suntem la stadiul de kk la wc, uneori, dar f rara, cere si pisu. Oricum poarta pampers, dar eu ma bucur ca am scapat de number2, cere de fiecare data, nu s-a mai intamplat de cateva luni sa faca in pampers. Se intampla cateodata sa-mi ceara chilotei in loc de pampers, si atunci ii tot repet sa aiba grija sa spuna daca vrea sa faca pisu, uneori zice, alteori se ia cu joaca si uita sa zica si face pe ea. ma rog, oricum asta se intampla rar, de regula e cu pampers. Noaptea cel putin presteaza la greu, dimineata e plin pampersul de da pe afara si se uda pe pantaloni. Eu o las in ritmul ei, nu prea m-am ocupat de domeniul asta, mai mult mama a invatat-o cu olita mai intai, apoi cu reductorul, acum olita nici nu mai am. si tot ea ii spune ca de acum e fetita mare si nu mai are nevoie de pampers, iar Ioana ca sa-i faca in ciuda de cate ori vorbeste cu maica-mea o anunta ca mai are inca pampers!
O sa vina de la ea cu timpul. E drept ca mi-ar fi si mie mai usor daca nu as mai avea de schimbat si cumparat pampersi, dar pe de alta parte ma gandesc cu groaza cum tre sa te trezesti noaptea s-o pui pe wc! pai eu abia acum, de vreo 2 luni, dorm ca oamenii, ca nu se mai trezeste Ioana des noaptea, ce fac, o iau de la capat?
Mai bine pampers, ca doar n-o sa poarte pana cand s-o marita.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
asteptam cu nerabdare
pe
!!!!!!!
AnnaBaby spune:
proba semnatura...
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
LA MULTI ANI!!!!! 
monalac spune:
va doresc un an nou plin de realizari!
bobita,ce bine ca nu te stresezi!nici eu nu fac mare lucru,am bagat la cuptor o negresa[reteta e de pe blogul lui vio],sper sa mi iasa,ca am pus cantitatile duble,am o tava cam mare.
anka,multa sanatate tatalui tau.cum si a dat seama ca are toxoplasmoza,s a simtit rau?
mada,succes la proiecte!
va pup pe toate.
moni_or spune:
Dragelor, va doresc un an nou 2011 mult mai bun decat cel care a trecut, un an in care sa stim sa radem, sa glumim, sa fim veseli, sa fim seriosi cand e cazul dar in care sa nu avem motive sa fim tristi sau sa regretam nimic! Va doresc sa va bucurati de copiii vostri si sa retraiti prin ochii si sufletul lor clipele nevinovate si lipsite de griji!
LA MULTI ANI!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)
ankalaura spune:
Bobita - sistemul nu e chiar complicat, doar ca e lipsa de medici. De tratat, nu ramai in nici un caz netratat. Doar ca sunt doua diferente mari de tot:
1. aici, lumea merge la medic atunci cand e chiar bolnava, si nu la prima febra (nu de alta, dar te trimite acasa)
2. si mai important, toata lumea e tratata egal, si asta face toti "banii". Nu exista pile si spaga, pentru nimeni. Niciodata. Toti sunt tratati egal, iar daca unii sunt mai putin avuti, au parte de exact acelasi tratament ca si un milionar.
Clinici private ca in Romania nu exista.
Exista clinici private care functioneaza pe acelasi sistem ca si clinicile de stat.
Mona - tata nu s-a simtit rau deloc, nu a avut nici un simptom, ci si-a facut niste analize de rutina, pe o programare de a matusa-mii, la care ea nu a mai putut sa mearga (stii sistemul, cu analizele limitate decontate, cu programare care dueraza 6 luni...). Si s-a dus taica-miu, ca sa nu piarda programarea, pe principiul ca nu si-a mai facut analizele de foarte mult timp, si i-au iesit aiurea. S-a apucat de investigat, si asta a rezultat, dupa cateva milioane cheltuite, desigur, pe analizele complexe care nu sunt si nu au fost niciodata decontate (stiti ca si noi le-am platit, in sarcina, toate IgG-urile si IgM-urile posibile)
Toxoplasmoza nu e cine stie ce, e periculoasa la alte categorii de persoane, dar pe mine una m-a lasat cu gura cascata, ca nu ma asteptam. Si de-aia v-am si zis, tocmai pe principiul ca ti se intampla exact ce nu te astepti...
Frate-miu mananca friptura in sange, de exemplu, si acum s-a speriat si el nitel, sper sa nu uite.
Sau na, iei un fruct si il mananci nespalat. Sunt lucruri care se intampla cand nu te astepti.
Si pentru ca la voi e deja intuneric afara si sunt sigura ca focurile de artificii incep curand, va doresc ca noul an sa va gaseasca fericiti, sanatosi si cu punga plina! Sa vi se implineasca toate proiectele! LA MULTI ANI!
Irlandezo - sunteti mai bine cu raceala?