Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 9
xela_07 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Imi mai iau cate o zi de concediu, dar directorul mare este plecat si trebuie sa-i tin locul. 10 ianuarie? Boierie! Voi nu inchideti anul? La noi vin iar auditorii pe 5 ianuarie ! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Ce vremuri . Bine ca nu ma apuca dorul ca si eu eram om al muncii in perioada asta mereu cu inventare si audit imediat dupa La multi ani
blue_flower spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Imi mai iau cate o zi de concediu, dar directorul mare este plecat si trebuie sa-i tin locul. 10 ianuarie? Boierie! Voi nu inchideti anul? La noi vin iar auditorii pe 5 ianuarie ! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Nope, eu trimit raportarile la grup. Ei inchid. Lucky me!
N-avem cum sa inchidem asa devreme, cf contractelor eu trimit facturile pe decembrie abia pe 15 ianuarie. Asa ca anul se inchide in februarie.
Eleysa spune:
Dat antibioticul la cupil ...cu o mica intarziere ....oricum s-a trezit ...
Tomaca ...olita e de la Sterk ...olita scaunel ...eu am luat-o din Auchan si am dat pana in 15 lei pe ea.
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Dat antibioticul la cupil ...cu o mica intarziere ....oricum s-a trezit ... Tomaca ...olita e de la Sterk ...olita scaunel ...eu am luat-o din Auchan si am dat pana in 15 lei pe ea. www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
stai linistita, o ora nu e asa bai o data
va pupam sa va faceti repede bine, sorry ca ati ajuns la AB, dar o sa treaca , Isa e frumoasa si murdarici
danasor spune:
LA MULTI ANI VLAD!!!, poate intra mami sa dea de baut la cei mari si mici
LML TEO!!! Lucia ce ne dai bun azi? m-au prins poftele
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca Si sa zic si eu buna dimineata si sa facurarile de rigoare sarbatoritilor: Un alt pufulete a facut 1 anisor Vlad de Irrina Sa cresti mare si sanatos! Teo de Lucia2000 Alexia de Sorina_bz varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
mami de Alex si Radu
danasor spune:
Lorex si Nikole, fetele cu butoiasu', va pup dulce , eu dupa ce am facut azi noapte bradul parca mi-au trecut toate cele gri...
Cris.d hai baga macar un emoticon
Yasmine din nou iti spun ca ai o familie foarte frumoasa, sa fiti sanatosi!
Xela ce domnisoara fina ca mami am vazut in poze, si domnisorul e frumusel
Tomaca m-ai emotionat cand am citi mesajul tau ca ai gasit pozele pe care nu le vazusesi , ce guritza avea Tudorel
creme- nu folosesc- am o problema , nu suport cremele ca-s unsuroase, si pline cu chimicale care uite asa intra in noi....pe langa multe altele, sorry dar asa simt io nu dati cu oooo, o vorba ce am prins-o de pe aci, dar mai folosesc ocazional fond de ten
ayanna_xem spune:
Salut!
Avem sarbatoriti azi?
Atunci sa uram si noi
LA MULTI ANI VLAD!!!
LA MULTE LUNITE Teo!!!
cu sanatate si numai bucurii
Si ca tot e vorba de Teo al Luciei, de multa vreme ma tot tin sa zic, dar am tot uitat, aveti niste fotografii superbe. Bun fotomodelul, dar si fotograful priceput...claaaaar. O placere sa admiri pozele de pe blogul lui Teo. Totdeauna ma uit impreuna cu tati de zgubi si suntem wowww. Bravo, ati imortalizat amintirile intr-un mod absolut superb.
Noi tocmai ce venim de la sacrificatul porkului...unde bineinteles am facut poze (horror ) calare pe porc, dar nu-s nici pe departe asa de frumoase ca ale Luciei.
Acum ne pregatim sa papam de pranz...si mai vb.
O zi frumoasa!
_
Mami de strumfita zgubilitica
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui xela_07 elefantica - antibioticul se da la ora fixa, neaparat! Trebuie trezita, ziua ... noaptea nu conteaza. |
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
tomaca www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81#9001 =de" target="_blank"> asta este olitza,model transparent glitter
a facut ieri un pisu in ea si atat nu am luat cu melodie,ca m-au disperat...toate aveau lambada
asta e simpla 7 eu
BF esti norocoasa,mami e vb de materialul clientului io ma pot da si cu mama cremelor vergeturi am de la 18 ani
cris d ...where are you?
mami de Alex si Radu