Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 10
lucia2000 spune:
Salutari fetele mele dragi
Noi pana acum am facut amandoi la tort.
Asa ca avem cu ce sa va servim
Deci tort diplomat si in rest tot ce va pofteste inimioara
Multumim frumos pt urari.
Nik0le spune:
Urez si eu
LA MULTI ANI, Vlad de Irinaa!
LML Teo si Iris!
tomaca, daca-ti amintesti ce era, sunt p-aici. Ma bucur ca ai gasit poze noi cu bebe mic!
xela, super ideea ta! Eu sunt pentru. Foarte frumos bradut, dar copiii si mai si! Ce mare s-a facut C! Si ce iubicioasa e A! Am intrebat de creme pentru ca eu am cam ignorat aspectul asta tot din cauza de lipsa de timp (copiii...), dar tenul meu trecut (de treij de ani ) se cam resimte, asa ca am dat o raita prin DM si mi-am luat toata gama, crema de curatare, lotiune tonica, crema de zi si de noapte, plus o masca anti-rid. Ieftinute si bune, crema de zi nu prea-mi place ca nu e cat as vrea eu de grasa, iar aia de noapte e cam parfumata, dar merge, cred ca pt zi tot la Avene raman, vorba lui danasor alelalte au chimicale, asta e cea mai safe. Asta e cadoul meu de Craciun, macar atat sa fac pt mine...
danasor
xela, ele, micki, mersi pt felicitari, nu prea pot sa spun ca e meritul meu, dar le accept oricum!
BF, mersi pt incurajare, esti draguta! Si pt raspunsul la sondaj. Raspund si eu, am folosit creme antivergeturi in sarcini ocazional, n-am vergeturi...
ele, sanatate multa Isei, v-am admirat in poze!
micki, spor la treburi!
MP, ori e prea transparenta olita aia si nu se vede ori a dat eroare linkul... Te pup mult!
cris.d, si eu ma intreb ce faceti si astept sa ne mai scrii...
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti BF esti norocoasa,mami e vb de materialul clientului io ma pot da si cu mama cremelor vergeturi am de la 18 ani mami de Alex si Radu |
MP, eu ziceam de vergeturile de sarcina, alea rosii si late pe burta.
Ca vergeturi am si eu din adolescenta, dar nu pe burta, sunt pe solduri, dar s-au facut albe si subtiri. De la slabit/ingrasat.
Eu am intrebat pt ca am vazut eu odata la mare o tanti cu niste chestii - a se citi dungi - late si urate pe abdomen si m-am cam ingrozit si mi-am zis atunci ca daca e de la sarcina...ei bine, eu nu vreau copii
danasor spune:
Ieri am fost plecate prin oras toata ziua sa luam bradutz si de pus in el, cadouri si sa facem aprivizionarea ca nu mai aveam nimik prin casa, ne-am intors vineri de la botosani dar nu luasem nimic din drum.
Cand facem plecari de genul asta saracu copil mananca si dorme in masina in ziua respectiva, asa s-a intamplat si ieri .
Am luat globuri rosii si aurii ca ma gandisem sa-l fac in doua culori, dar brad nu ca nu-mi placea nici unul si ii spun sotului ca nu am luat brad; seara vine acasa cu un super bradutz dar si cu ornamente de toate culorile ca io uitasem sa-i spun ca de astea luasem, asa ca aseara am facut pomul intocmai ca zicala 'colorat ca pomul de craciun', dar a iesit tare frumos am stat pana la 2 noaptea sa-l impodobesc dupa ce a adormit mica.
cand am dus-o dimineata sa-l vada a cascat nishte ochi... apoi incetishorul l-a atins, a scos vreo doua globuri din el usurel... si cand m-am indepartat un pic de ea sa-i fac poza a fugit de langa brad, ii este un pic frica de el ... mai este vreunul asa ca ea?
Desi ii luasem cadou pentru craciun mashinutza de la chicco, parca a trecut mult timp de atunci asa ca i-am mai luat si www.bestqualitytoys.com/Little-Activity-Center-p-20068.html" target="_blank">asta ieri din selgros, oricum cadourile de Craciunul asta inseamna mai mult pentru noi decat pentru ei, sa ne faca pe noi sa ne simtim bine
decenuela spune:
citat din mesajul lui danasor Dece mi-a ramas gandul la masutza lui Jiji mic, ma ajuti si pe mine sa o iau, please? si, Luca face la olitza, voi nu folositi scutece????? e super tare..., am mai vazut ca ai mai scris pe aici dar credeam ca nu am inteles eu bine pui mic |
care masutza...aia pe care o am io la jucarii pe picasa si nu are pret? ca aia e a lui. Daca da...e de pe ebay( ca toate de altfel) brandul e TOYS R US...nu prea sunt...si oricum pana in ianuarie e mort transportul ... daca aia te inte ne auzim....eu am una spre vanzare de la fisher price...o poti vedea tot pe link
ei cum sa nu avem scutece...ca doar no fi jiji rupt din soare..sigur ca avem...dar daca sunt atenta face kk la oala
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
inainte sa recuperez si sa mai raspund....tin sa arunc cu niste spuma..
deci trezit copilul...imbracat repede ..ajuns la dechatlon berceni si...nik ghetutze...doamna am primit va rog sa asteptati max 1 ora sa le punem pe raft...k....se face 1 ora juma...copilul adormise in carutz...mancat pe o banca acolo...de fatzait nu prea aveam ce...ca m-am dus setata pe incaltari....ii spun ca...sunt dis;pusa sa caut io in cutii...se duce sa aduca...ca sa vezi..nu a gasit...dar..pune o pereche deoparte...pt zilele urmatoare in caz ca ajung....imi venea s-o bat...
am luat un polar portocaliu( ca-mi place mie culoarea) pt jiji de mosh...manusi n-am gasit..erai groase dar de fetitze...
traim in romania....
ma duc sa cumpar cartea /.....descultz...de zaharia stancu...incep sa i-o citesc:))
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Eu il voiam pe Gummy. M-am inscris pe lista. Se mai poate? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
ce sa zic...cand au ajuns..am anuntat...mi-a fost jena sa te intreb personal...daca-l mai vrei....acum astept mai multi ca m-a sunat lumea ca la balamuc....dar inca nu au ajuns....
JUCARII PENTRU PITICI...
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela inainte sa recuperez si sa mai raspund....tin sa arunc cu niste spuma.. deci trezit copilul...imbracat repede ..ajuns la dechatlon berceni si...nik ghetutze...doamna am primit va rog sa asteptati max 1 ora sa le punem pe raft...k....se face 1 ora juma...copilul adormise in carutz...mancat pe o banca acolo...de fatzait nu prea aveam ce...ca m-am dus setata pe incaltari....ii spun ca...sunt dis;pusa sa caut io in cutii...se duce sa aduca...ca sa vezi..nu a gasit...dar..pune o pereche deoparte...pt zilele urmatoare in caz ca ajung....imi venea s-o bat... am luat un polar portocaliu( ca-mi place mie culoarea) pt jiji de mosh...manusi n-am gasit..erai groase dar de fetitze... traim in romania.... ma duc sa cumpar cartea /.....descultz...de zaharia stancu...incep sa i-o citesc:)) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Nu e de ras....dar ai talent la scris, nu gluma.
Oricum, jiji este de laudat pt ca a rezistat in carucior atat de mult. Eu sunt foarte impresionata de copiii care efectiv stau in carucior, al meu mai mult de juma de ora nu a rezistat niciodata, parca are viermisori...daca nu pleaca el singur nu se poate. Iar de adormit acolo....wow!
Eu nu as fi stat nici 10min, darmite 1.5 ore sa astept ceva...si tu ai rabdare, nu gluma.