Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 11
blue_flower spune:
dau copy+paste de la subiectul psihologia copilului:
"Am creat urmatoarea adresa : desprecarti@yahoo.com / parola :000000 /(6 de zero) . Am expediat catre acea adresa 4 carti . Cine vrea poate sa mai trimita iar cine vrea poate sa descarce . Inainte de a trimite carti la acea adresa va rog verificati daca ele nu exista deja. "
Eu am intrat si sunt f multe carti. E interesant!
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica selectezi videoclipul si pe urma ai optiunea de "incarcati in picasa web albums" (e un buton cu o sageata verde), pe urma o sa iti ceara sa te conectezi la contul de picasa ...bafta sper sa reusiti !!! www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Am reusit. Merci
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
tomaca spune:
citat din mesajul lui Nik0le Urez si eu LA MULTI ANI, Vlad de Irinaa! LML Teo si Iris! tomaca, daca-ti amintesti ce era, sunt p-aici. Ma bucur ca ai gasit poze noi cu bebe mic! |
Da, mi-am amintit. Nu mai stiam daca ti-am zis La multi ani de sf Nicolae
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui decenuela
ce sa zic...cand au ajuns..am anuntat...mi-a fost jena sa te intreb personal...daca-l mai vrei....acum astept mai multi ca m-a sunat lumea ca la balamuc....dar inca nu au ajuns.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
N-am fost pe faza cand ai anuntat . De ce sa-ti fie jena? Ca doar eram pentru. Astept transa 2 oricum. Sunt cap de lista
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Asta i-am luat lui Tudor de Craciu. http://www.tookie.ro/album_foto.html
Lui ii place sa lectureze paginile cartilor (a se citi "sa manance") asa ca astea sunt safe si sunt si mult mai mari. I-am facut si poze cu el si cu noi. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. daca ne recunoaste.
varsta lui Tudor
happyella spune:
citat din mesajul lui Nik0le Neatza! Scot nitel nasucul din butoias pentru ca azi am motiv de bucurie: m-am cantarit dimineata si am slabit (probabil de nervi) vreo 3 kg! AMR 2kg! Din pacate se pare ca motivele mele de depresie sunt cam pe termen lung ca nu prea vad cum s-ar putea schimba ceva, singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa "asimilez" toata chestia si sa accept situatia asa cum e (are leg cu familia, dar nu cu sotul, asta ca sa restrang nitel speculatiile , nu pot intra in amanunte). Vaz ca au aparut mamici noi, bine ati venit! happyella , ma bucur sa te citesc! Fac si eu un sondaj : cum stati cu ingrijirea tenului? folositi creme? zilnic? de doua ori pe zi, crema de zi si de noapte? de Isabela si Irina (februarie 2010) |
nikole si eu ma bucur sa te citesc... chiar m-am gandit la tine ... hai afara din butoi sa vezi ce bine e
referitor la sondaj eu folosec crema de zi, uneori si de noapte cand avem seri mai linistite... oricum trebuie sa le schimb cu unele mai hidratante (acum iarna mi se usuca tare tenul)
ele si al3csa ... cand am timp o sa pun si eu poze noi cu pisicuta
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
sorina_bz spune:
Vad ca vorbiti despre creme, si m-am gandit sa ma bag si eu ca musca in lapte...
Eu, pana sa se nasca Iris, aveam o rutina bine stabilita...cu creme, demachiat..tralala..ca la carte; Ca sa nu mai vorbesc despre perioada de burtica, cand "mancam" cremele pe paine.
Vergeturi nu am facut, nici la prima, nici la a doua sarcina..Este drept ca am consumat o tona de crema (mi s-au parut tare bune cele din gama Palmer's, cu unt de cacao) ...Eu am fost ingrozita de vergeturi...mama mea are, saraca, e plina, si parca i-a ramas pielea mare...
Deci..nu stiu daca este vorba de creme, sau de materialul clientului...ma bucur doar ca am scapat fara.
Greu cu cremele dupa nasterea "micii urlacioase"...
De vreo luna de-abia incerc sa ma mai creia o pauzasc si eu dimineata,..sa restabilesc o oarecare rutina, ...babaciune, deh..incerc sa salvez aparentele.....
Cred ca am scris o poliloghie dezlanata...sunt cu urechile ciulite, sa nu se trezeasca Iris.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
happyella spune:
citat din mesajul lui xela_07 De schimbat ... eu reusesc sa il schimb doar daca ii dau drumul la bebe tv. Se uita acolo si eu imi fac treaba, altfel e cu circul circului. Si da ... o sa treaca . |
idem
xela ce dulce trebuie sa fie C catarat pe jucariile surioarei.... ea ce zice ? e de acord?
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
mamidepuiuti spune:
nikole
www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81&lang=de" target="_blank"> rotho sper sa mearga acum,daca nu,e tare transparenta,ai dreptate...pe site lui rotho babydesign la bad-serien mergi in jos pe imagini pana la top kindertopf
da'i simpla,fara pampleziruri
BF ,parca de la prima sarcina sunt mai mari
mami de Alex si Radu
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Am reusit. Merci varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
mami de Alex si Radu