Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 12
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Asta i-am luat lui Tudor de Craciu. http://www.tookie.ro/album_foto.html Lui ii place sa lectureze paginile cartilor (a se citi "sa manance") asa ca astea sunt safe si sunt si mult mai mari. I-am facut si poze cu el si cu noi. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. daca ne recunoaste. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
mami de Alex si Radu
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nikole www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81&lang=de" target="_blank"> rotho sper sa mearga acum,daca nu,e tare transparenta,ai dreptate...pe site lui rotho babydesign la bad-serien mergi in jos pe imagini pana la top kindertopf da'i simpla,fara pampleziruri BF ,parca de la prima sarcina sunt mai mari mami de Alex si Radu |
eu ma uitam dupa ceva transparent . este doar modelul evident, nu intelegeam de ce este ou de rata. intra toate cele ale lui Alex in ea?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
care masutza...aia pe care o am io la jucarii pe picasa si nu are pret? ca aia e a lui. Daca da...e de pe ebay( ca toate de altfel) brandul e TOYS R US...nu prea sunt...si oricum pana in ianuarie e mort transportul ... daca aia te inte ne auzim....eu am una spre vanzare de la fisher price...o poti vedea tot pe link ei cum sa nu avem scutece...ca doar no fi jiji rupt din soare..sigur ca avem...dar daca sunt atenta face kk la oala Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
nu scumpa, ma refeream la masutza de papa, scaunelul ala, ca nu stiu cum sa-i zic de pe pat, mi se pare foarte util mai ales daca e de plecat undeva, chicco e prea mare sa-l car dupa mine.
bravo lui jiji pt kk la olitza, si bv pt mami
danasor spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti uelcam fetelor "proaspete" mai scrieti despre voi cate ceva mami de Alex si Radu |
subscriu
danasor spune:
citat din mesajul lui tomaca Asta i-am luat lui Tudor de Craciu. http://www.tookie.ro/album_foto.html Lui ii place sa lectureze paginile cartilor (a se citi "sa manance") asa ca astea sunt safe si sunt si mult mai mari. I-am facut si poze cu el si cu noi. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. daca ne recunoaste. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
foarte frumos cadoul, l-ai cumparat de la ei de pe site-ul asta sau l-ai gasit in vreun magazin?
sorina_bz spune:
Multu' de "uelcam", MP, Danasor!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happyella
idem Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
la mine nici bbtv nu mai are efect, ma gandeam la nishte scutece chilotel, stie cineva unde s-ar putea gasi?
Editez ca am gasit asta despre scutec chilotel pentru cine intereseaza
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
la mine nici bbtv nu mai are efect, ma gandeam la nishte scutece chilotel, stie cineva unde s-ar putea gasi? pui mic |
Au cei de la Pampers varianta asta, probabil se gaseste in orice supermarket.
decenuela spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti nikole www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81&lang=de" target="_blank"> rotho sper sa mearga acum,daca nu,e tare transparenta,ai dreptate...pe site lui rotho babydesign la bad-serien mergi in jos pe imagini pana la top kindertopf da'i simpla,fara pampleziruri BF ,parca de la prima sarcina sunt mai mari mami de Alex si Radu |
auzi tu....PAMPLEZIRURI... esti mortala...sunt lesinata dupa toate englezismele tale si toate cuvintele haioase...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...