Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 13
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danasor
nu scumpa, ma refeream la masutza de papa, scaunelul ala, ca nu stiu cum sa-i zic de pe pat, mi se pare foarte util mai ales daca e de plecat undeva, chicco e prea mare sa-l car dupa mine. bravo lui jiji pt kk la olitza, si bv pt mami pui mic |
da eu l-am luat...asa la nimereala....sa vad cum se comporta...din lipsa de spatiu..sunt f incantata....sunt diverse modele.....cred ca am vz si pe ocazii.ro de la fisher price...
oricum pt noi e multifunctional...si jucarie...si scaunel de masa...si "fotoliu" de odihnit....plus ca il pun oriunde vrea muschiul meu sa-i dau sa manace....el teoretic are toate cele pt a fi legat de un scaun de bucatarie...dar nu-mi bat capul... am sa ma uit pe net...oricum tot pana in ian e pauza cu transportul spre ro....oricum..ma uit dau PM cam cat ar ajunge ce gasesc si vb atunci
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
eu ma uitam dupa ceva transparent . este doar modelul evident, nu intelegeam de ce este ou de rata. intra toate cele ale lui Alex in ea? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
mami de Alex si Radu
miremia spune:
Hop si noi la ceas de seara.....
LMA VLad! Sa cresti mare si voinic!
LML Teo!
Am citit tot, am vazut tot (poze). Braduti frumosi cu pufuleti si mai frumosi langa. Xela m-a terminat A cum pozeaza ea langa bradut!!
Fetele cu albume peste limita de 20 mb faceti un efort si micsorati pozele pls.
Era sa pic si eu in butoi aseara, mi-era atat de rau si trebuia sa distrez delfitza care dormise de la 7 la 10.....dar am reusit sa ma mentin pe linia de plutire. M-am gandit la cris.d ca tare mi-ar placea sa aud ca a ieist din butoi si ca toate-s buen si frumoase. M-am bucurat sa le vad pe lorex si pe nikole back in business!
Am vazut fete noi...
Bine ai venit Sorina! Sa-ti traiasca fetele!
Cealata fata nu cred ca are vreun pufulete pe acasa, a intrat doar sa slaute si atat. Soryy....am uitat cum o cheama.
Nyny vad ca azi nu ne-ai scris, sper ca nu te-ai suparat in legatura cu pozele. Avem un cont comun unde punem pozele, dar e parolat. Cu siguranta o sa primesti si tu parola pe viitor. Poate vrei sa ne trimit poze cu pufuletii tai pe mailul comun?
Atat deocamdata...ma duc sa schimb delfitza. A reusit sa faca kk dupa 4 zile!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
miremia spune:
Ayanna am vazut ca ti-ai scos bradutul de la semnatura...sper ca nu te-ai suparat ca l-am "furat" si l-am pus pe prima pagina. Asteptam sa vii sa ne zici daca vrei sa-l scoatem, l-am pus pt ca l-au cerut mai multe fete.
Simplyyyyyy unde esti? Ce face Ariana?
Tomaca l-am vazut pe buturel mititel, simpatic tare
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
lorex spune:
citat din mesajul lui decenuela
hohoho...vad ca mosunul ne aduce...prospaturi...glumesc.... bun venit printre noi...pe langa faptul ca suntem ....cum scrie la inceput de capitol..frumoase...dieshtepte...siecsoase...si rupte din soare...suntem si cu bratzele deschise......am spus...bratzele scrie repede cred ca vreo 10 mesaje sa te putem urmari in timp real...zi-ne mai multe despre voi... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
esti fenomenala :))))
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel lorex Ma simt vizata de "apostrofarea" ta ca le luam cartzi la bb-i. Da' nu le-am luat cartzi de aritmetica sau abecedarul!! Cartzile de povesti cred ca in primul rand lor le vor placea si nu mie ca vezi doamne invatza ceva de acolo, dar sunt ilustrate foarte fain si sunt sigura ca vor fi incantate. Carticelele bilingve le-am luat nu pt faptul ca sunt bilingve ci pt cat de haioase sunt, le-ai vazut? Presimt ca se vor juca cu ele cum ar fi facut-o cu cuburile. Iar "Prima carte de craciun" poate este un moft al meu, dar va fi mereu o amintire de la primul lor craciun adevarat, cu brad si mosh si colinde, ca cel de anul trecut nu se pune. Jucariile se mai strica, se mai arunca, dar cartzile nu prea. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
heeyyy...glumeam..stiu ca le-ai luat ca-s colorate si atragatoare si nu ca sa le pui la invatat
lorex spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Faza asta cu arcuitul si urlatul la schimbat cred ca e o perioada identica la toti copiii! Al meu la fel face. Il pacalesc daca ii dau o jucarica in mana, scot eu sunete ciudate, dar....uneori tip HELP...ca nu pot sa il tin si sa il sterg de o tona de caca. Depinde in ce toane e, uneori sta f linistit, uneori e tot un tipat. Eu cred ca le va trece, am vazut copilul unei prietene, are aproape 2 ani si sta super cuminte la schimbat. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
si bobitza pleaca cu kk la fund..
dar am unele "jucarii" atragatoare puse in sertarul de alaturi si pe care i le dau numai cand o schimb ca sa stea cuminte.
de ex: e f fascinata de ceasul meu de mana...cand i-l dau sta nemiscata vreo cateva minute...si alte chestii.
cand observ ca e fascinata de ceva bag repede la sertar (artileria grea)
lorex spune:
citat din mesajul lui blue_flower
MP, eu ziceam de vergeturile de sarcina, alea rosii si late pe burta. Ca vergeturi am si eu din adolescenta, dar nu pe burta, sunt pe solduri, dar s-au facut albe si subtiri. De la slabit/ingrasat. Eu am intrebat pt ca am vazut eu odata la mare o tanti cu niste chestii - a se citi dungi - late si urate pe abdomen si m-am cam ingrozit si mi-am zis atunci ca daca e de la sarcina...ei bine, eu nu vreau copii de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
din cate stiu s-a mai discutat pe acilea in timpul odiseii despre vergeturi si s-a ajuns pana la urma la concluzia ca e materialul clientului de vina.
dar ma gandesc ca mai sunt si "materiale" flexibile care daca le dai crema nu "se crapa" dar daca nu le dai..cam nasol..
si cum nu avem de unde sti...mai bine dai ca sa nu-ti para rau..
eu m-am dat cu ulei de migdale si pe burta n-am vergeturi, arat ca noua, daca n-ar fi operatia.
dar am observat ceva vergeturi pe pulpe pe interior...si nu erau...cred ca au aparut din cauza ca am slabit prea mult si in timp scurt..
NIKOLE, esti suparata pe mine?
creme...am, dar nu reusesc sa le folosesc in fiecare zi. momentan am Oxyance, dar am fost incantata si de Bioderma, Vichy si La roche posay.A, si Avene!
Reusesc insa sa imi hidratez tenul zilnic cu apa termala
Nik0le spune:
tomaca, esti draguta, mersi pt gand/urare!
miremia
lorex, am vreun motiv sa fiu? Nu-s suparacioasa. Moamaaa, ce de-a marci de marci de creme de creme... Io am o Avene Trixera, cumparata cica pt bebe, pe ea am dat-o o data (ca n-a avut nevoie), in rest ma dau eu. Mai cumparasem crema asta o data si la nr 1 si tot asa, io am terminat-o. Cum nr 3 n-o sa existe precis, nu stiu ce ma fac cand s-o termina asta, ca pentru mine nu prea-mi vine sa cheltui atat pe-o crema... Oricum esti foarte tare ca ai atata grija de tenul tau, bravo tie! Pot sa-ti zic acum? Multumim pt capitol!