Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Nik0le spune:
Daca inca nu v-ati obisnuit pana acum, va spun ca eu ma culc odata cu gainile... ca sa-i fac fata Irinei la cele tzashpe treziri de peste noapte, doua-trei pentru supt si restul asa, de-amorul artei. Mi-am dat seama ca azi am cam batut campii offtopic, asa ca simt nevoia sa va spun ontopic ca Irina are in sfarsit 4 dinti, misuna prin casa aproape fara restrictii (spun "aproape" pentru ca pe balcon n-o las
), se zvarcoleste regulamentar la schimbat de scutec (sunt obisnuita cu chestia asta de la nr 1, pe care o schimbam de kk si din mers in picioare, al ei, desigur), mananca binisor tot ce-i dau, habar n-am cate kile mai are pt ca refuz s-o cantaresc, dar pijamaua pt 1 an jumate ii este fixa...
Fug la imbaiat nr 1 si apoi Sting lumina sau mai vine cineva la schimbul 3?
Am editat o paranteza pusa aiurea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca_mica spune:
Eu eu la schimbul 3! Primiti?
Nikole, fixa pijamaluta de un an jumatate! Suuper!
Noi astazi ma umblat hai-hui, shopping si vizite, asa ca sunt obosita rupta... doar A. se tot trezeste din juma in juma de ora... asta e, pana se-nsoara trece!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
buna seara!
vergeturi? ce-s alea?..ei, glumesc...am si eu, dar dinainte de sarcina. undeva pe interiorul coapselor...am avut o perioada cand rupeam cantarul
......in gravidenie insa nu mi-a aparut decat unul si ala abia vizibil, acum nici nu-l mai vad
creme.....mare lenea la mine....mare de tot....am, dar dupa cum spuneam...mi-e lene!!! si am si un pitit pe creier ca am senzatia ca ma ung cu grasime
_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomaca/tomaca.jpg)
tomaca spune:
Mai sunt si eu pe aici si citesc cat timp termin niste referate de aprobat.
Dupa care
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
Raportez gemanutze febrile... a doua zi dupa vaccin... Sa fie totushi altceva? Sper sa nu...
Ca tot citeam la voi de bb-i catzaraciosi... am si eu una...maimutzica ii spun. Se catzara pe spatele scaunului ei de masa, spre invidia sorei care e mai "greoae" si se chinuie si nu reusheshte, dar s-a catzarat si pe miasa de pe canapea. Poate ma invrednicesc maine-poimaine sa va arat si in poze acrobatziile. Pana acum ziceam de NAtaly... Dar nici Alena nu se lasa mai prejos. Azi cat am lipsit eu la shopping, tati le-a lasat de capul lor in camera la ele si fiind prea linishte, s-a dus sa le verifice. Ce credeti? Deschisesera sertarul de jos de la comoda si Alena motz shedea turceshte acolo... Mai nou se joaca cu draperiile si perdelele, se ascund in spate, trag... si nu reushesc sa le conving ca "nu e voie". Am incercat si alte tehnici si nimic... Oricum, citisem undeva ca ai mai mult succes sa te asculte daca reformulezi negatzia, adica ceva de genul: in loc de "nu e voie sa tragi de perdea", mai bine zici "daca tragi de perdea o sa-tzi cada corniza in cap". Pana acum se probeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larisel/larisel.jpg)
larisel spune:
sorina_bz Sa-ti traiasca fetele! Bine ati venit la noi!
danasor, blue_flower Multzu pt idei... am luat pana la urma puzzle, dar am acum idei si pt ziua lui din 04 februarie . Oare puzzle-ul high difficulty o fi prea greu totushi pt el?
nikole Eu stau foarte prost la toate capitolele de ingrijire personala (taiate de pe lista ca nu incape in orar normal de 24 de ore), dar mi-am propus sa iau masuri pe anul viitor. Pe vremuri foloseam intr-adevar 1 sg crema dimineatza si seara.
elefantica Nu mi se parea ok sa facem deodata 2 vaccinuri care nici macar nu se pupa (unul amortzit si unul inactivat). Il vom face si pe priorix (deshi nu sunt 100% hotarata) dar peste o luna-doua, probabil combinat cu varilix.
tomaca Eu am facut pana acum 2 retzete de omlete: una fara albush (2 galbenushuri, 2 linguri lapte, 2 linguri cashcaval, 1 linguritza unt) si una cu ou intreg (1 ou, patrunjel tocat, cashcaval ras + dolvlecei gratinati inainte in tigaie cu putzin ulei).
cris.d Miss you.
blue_flower Eu am foarte foarte multe vergeturi si m-am dat toata sarcina cu ulei de migdale dulci, era la moda atunci .
irrinaa spune:
Multumiiim mult pentru urari!
Iertati-ne ca n-am facut cinste mai devreme, dar daca nu reusiti sa degustati in seara asta, sunt bune si maine
Avem pentru fiecare si cate o felie de tort facut de bica(mama mea), hm cel mai bun...Vladut si-a bagat mainile in el, apoi direct in gurita...foarte bun
spunem si noi LML Teo si Iris
irrinaa spune:
A fost o zi foarte agitata, iar eu am fost nostalgica...a trecut un an...nici nu-mi dau seama cand, cum...
Acum un an primeam sms-uri de incurajare de la cris.d. Iti multumesc mult, au insemnat foarte mult pentru mine, mai ales ca erau atatea probleme atunci.Cu voi am trecut peste toate, chiar daca nu am scris des, chiar daca au fost perioade cand nici nu v-am putut citi, ati fost mereu langa sufletul meu! Va multumesc tuturor!
Astazi Vladut a inceput in forta de dimineata.Intai a mancat ghirlande de la brad, apoi a reusit sa isi rastoarne bradul in cap.Noroc ca e artificial si globurile sunt mai antisoc.N-a vrut sa doarma la pranz, dar mi-a facut un cadou frumos: a plecat singur in picioare El mergea de la mine la tati sau la masa, dar doar daca il puneam.Astazi a plecat el, din proprie initiativa.Inca e fricos, daca se dezechilibreaza si cade, o ia de-a busilea, e mai sigur
Petrecere nu i-am facut, au venit bunicii si a avut tort.O sa il sarbatorim pe 25, in prima zi de Craciun, cand vin si niste verisori.
Motul nu l-am luat, nasii sunt la Bucuresti si am zis sa amanam pana la primavara-vara cand putem sta la aer in curte, sa facem un gratar.
Maine suntem chemati la vaccin, sper sa trecem cu bine.Sa vedem daca mi-l masoara, cantareste, daca nu, il masor eu , acasa.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irrinaa Multumiiim mult pentru urari! Iertati-ne ca n-am facut cinste mai devreme, dar daca nu reusiti sa degustati in seara asta, sunt bune si maine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avem pentru fiecare si cate o felie de tort facut de bica(mama mea), hm cel mai bun...Vladut si-a bagat mainile in el, apoi direct in gurita...foarte bun ![]() spunem si noi ![]() ![]() Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
Multumim de cinste, sa-ti traiasca baiatul!
![](pupic.gif)
Mi-e o pofta de un tort...
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
Mirela si
![](copilas.gif)
...dreaming of a white, perfect www.youtube.com/watch?v=1HrAy5xqzOs" target="_blank">Christmas
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
irrinaa spune:
Vroiam sa urez bun venit noilor mamici de pufuleti!
in legatura cu sondajul, dupa ce am nascut nu ma mai dadeam cu nicio crema.Acum, dupa ce mi-a aparut o acnee urata pe fond de stres-eu care n-am avut in viata mea- folosesc(la indicatiile dermatologului) produse de la Bioderma si apa termala Iwostin.Sunt multumita, acum aproape ca am scapat.