Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ...

Da, eu as vrea.
Ne intoarcem in Buc probabil luni sau marti.
Cred ca miercuri sau joi sunt zilele cele mai bune pt o intalneala. Sotul sigur sta cu bebe, ca deja are experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ...

Nice, nice, nice!

Ei zic DAAAAA, vreeeaaau!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

la 10.30 trebuia sa ii dau antibioticul, dar la 10 mi-a adormit si inca doarme ... ce fac??? o trezesc ????

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

Eu as vrea. Cand? In timpul zilei (sa fug de la munca ? )

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Muncesti intre Craciun si Revelion? Come on....ia-ti concediu.
Eu am de vineri pana pe 10 ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Citat:

Fetelor, am vrut sa pun pe un stick niste poze ca sa fac un calendar pentru Tudor si sa vedeti ce am gasit! Primele poze ale lui Tudor facute de sotz dupa ce s-a nascut, plus filmuletz. Incerc sa-l pun si pe el pe picassa. Nu stiam de ele!

varsta lui Tudor

Nu stiu sa pun filmuletz

varsta lui Tudor

eu am reusit doar dupa ce mi-am instalat pe calculator picasa ...pe urma l-am incarcat direct de acolo

olita e depozitata pe balcon si momentan doarme pitica in camera cu balconul ..cand se trezeste ma duc si iti spun

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Am picasa instalat, dar nu stiu ce sa aleg din meniu. Nu m-am prins.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:

la 10.30 trebuia sa ii dau antibioticul, dar la 10 mi-a adormit si inca doarme ... ce fac??? o trezesc ????

Ar trebui sa o trezesti si sa ii dai antibioticul. E mult mai eficace administrat la timp.
Sper sa o adormi la loc dupa aia

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Cuscra iesita din butoi! Felicitari pentru kile in minus, draga Nik0le!

Eu ma retrag azi, cel putin pana seara. Azi...sfestanie la casa. Deci iar niste smotruieli...mici, marunte, da' se aduna.

O zi frumoasa!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor, am vrut sa pun pe un stick niste poze ca sa fac un calendar pentru Tudor si sa vedeti ce am gasit! Primele poze ale lui Tudor facute de sotz dupa ce s-a nascut, plus filmuletz. Incerc sa-l pun si pe el pe picassa. Nu stiam de ele!

varsta lui Tudor

Nu stiu sa pun filmuletz

varsta lui Tudor

eu am reusit doar dupa ce mi-am instalat pe calculator picasa ...pe urma l-am incarcat direct de acolo

olita e depozitata pe balcon si momentan doarme pitica in camera cu balconul ..cand se trezeste ma duc si iti spun

Am picasa instalat, dar nu stiu ce sa aleg din meniu. Nu m-am prins.

varsta lui Tudor

selectezi videoclipul si pe urma ai optiunea de "incarcati in picasa web albums" (e un buton cu o sageata verde), pe urma o sa iti ceara sa te conectezi la contul de picasa ...bafta sper sa reusiti !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

Citat:

Eu as vrea. Cand? In timpul zilei (sa fug de la munca ? )

varsta lui Tudor

Muncesti intre Craciun si Revelion? Come on....ia-ti concediu.
Eu am de vineri pana pe 10 ian.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Imi mai iau cate o zi de concediu, dar directorul mare este plecat si trebuie sa-i tin locul.
10 ianuarie? Boierie! Voi nu inchideti anul? La noi vin iar auditorii pe 5 ianuarie !

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

elefantica - antibioticul se da la ora fixa, neaparat! Trebuie trezita, ziua ... noaptea nu conteaza.

Mergi la inceput