Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 8
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ... |
Da, eu as vrea.
Ne intoarcem in Buc probabil luni sau marti.
Cred ca miercuri sau joi sunt zilele cele mai bune pt o intalneala. Sotul sigur sta cu bebe, ca deja are experienta.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 Si acum ... fetele care ramaneti in Buc de sarbatori, vreti sa ne vedem la o cafea intre Craciun si Revelion? Fara copii binenteles ... |
Nice, nice, nice!
Ei zic DAAAAA, vreeeaaau!
Miki a lu' Kiti
Eleysa spune:
la 10.30 trebuia sa ii dau antibioticul, dar la 10 mi-a adormit si inca doarme ... ce fac??? o trezesc ????
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Eu as vrea. Cand? In timpul zilei (sa fug de la munca ? ) varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
Muncesti intre Craciun si Revelion? Come on....ia-ti concediu.
Eu am de vineri pana pe 10 ian.
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
eu am reusit doar dupa ce mi-am instalat pe calculator picasa ...pe urma l-am incarcat direct de acolo olita e depozitata pe balcon si momentan doarme pitica in camera cu balconul ..cand se trezeste ma duc si iti spun www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Am picasa instalat, dar nu stiu ce sa aleg din meniu. Nu m-am prins.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
micki_mica spune:
citat din mesajul lui elefantica la 10.30 trebuia sa ii dau antibioticul, dar la 10 mi-a adormit si inca doarme ... ce fac??? o trezesc ???? www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas |
Ar trebui sa o trezesti si sa ii dai antibioticul. E mult mai eficace administrat la timp.
Sper sa o adormi la loc dupa aia
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
Cuscra iesita din butoi! Felicitari pentru kile in minus, draga Nik0le!
Eu ma retrag azi, cel putin pana seara. Azi...sfestanie la casa. Deci iar niste smotruieli...mici, marunte, da' se aduna.
O zi frumoasa!
Miki a lu' Kiti
Eleysa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui tomaca
Am picasa instalat, dar nu stiu ce sa aleg din meniu. Nu m-am prins. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe |
selectezi videoclipul si pe urma ai optiunea de "incarcati in picasa web albums" (e un buton cu o sageata verde), pe urma o sa iti ceara sa te conectezi la contul de picasa ...bafta sper sa reusiti !!!
www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
tomaca spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Muncesti intre Craciun si Revelion? Come on....ia-ti concediu. Eu am de vineri pana pe 10 ian. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Imi mai iau cate o zi de concediu, dar directorul mare este plecat si trebuie sa-i tin locul.
10 ianuarie? Boierie! Voi nu inchideti anul? La noi vin iar auditorii pe 5 ianuarie !
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe
xela_07 spune:
elefantica - antibioticul se da la ora fixa, neaparat! Trebuie trezita, ziua ... noaptea nu conteaza.