Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!
Raspunsuri - Pagina 19
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel cele de mai sus, plus faptul ca fetele sunt bolnave, racite, ema chiar destul de nasol, cu muci garla, verzi, urlete, nopti si mai nedormite, toate astea zic...m-au facut sa ma simt "inutila" in butoi...patria are nevoie de mine pe ..metereze, cu tzatze cu tot, ca sa hidratez racita. |
imi pare rau ca-s bolnave fetele,dar imi vine sa yupiiiiiiiii ca ai iesit din butoi
pupam bolnavioarele
ma lasi cu croazierele alea? ce,vrei sa iti iau locul ?
mami de Alex si Radu
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
imi pare rau ca-s bolnave fetele,dar imi vine sa yupiiiiiiiii ca ai iesit din butoi pupam bolnavioarele ma lasi cu croazierele alea? ce,vrei sa iti iau locul ? mami de Alex si Radu |
la croaziera nu-i cazul sa-mi iei locul, ca-s vapoare d-alea pt vreo mie de babalaci. sau vrei sa mi-l iei in butoi? nici acolo nu e cazul, ca e tot "ne"...ne-satisfacator
cris.dogarel spune:
asaaaa:
- NYNY,SORINA bine ati venit pe la noi,live, ca vad ca de citit ati citit, dati cu monti in noi, desi doar elefantica a ramas pe metereze, restul..., adica io, cam .
- creme..am fost repede sa dau cu crema pe maini ca zgariam tastatura,dupa ce am frekat o tigaie cu buretele de sarma. in rest, sunt si destul de "ne-cremuita", dar de cand cu butoiul asta serios m-am cremuit si fardat zilnic. se cerea o masca la cearcanele alea pana in gura
-mancare gatita: pas. nu gatesc nik ce epaseste 10 minute de preparare si 20 de gatire. am zis!
-urez si eu cu intarziere, dar cu mare drag, La multi ani, Vlad si la inca o lunitza-doua pana la un an pufilor de zilele astea cat am lipsit. Va explica mami ce e aia pluta, se face din butoi si eu am fost putin dusa cu ea zilele astea, asa ca ma scuzati
nyny spune:
Ce credeti ca a facut David acum 5 min?
A facut pipi la olita. Am pus-o pe Mara la WC sa faca kk si el a intrat peste ea. David e super incantat de baie in general. Cand prinde usa deschisa il gasesc direct cu mana pe wc.
Am zis sa-l pun si pe el acum, asa de amuzament si mi-a facut bucuria.
Nu ma imbat cu apa rece ca stiu ca a fost doar o intamplare dar de acum incolo o sa-l pun mai des. Poate chiar de fiecare data cand face Mara.
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
cris.dogarel spune:
sa dam cezarului ce-i al lui: DECENUELA ca mi-ai adus mesajul ala la "actual". cu intentie sau nu, e numa bun de scos omu' din barlog, pardon, butoi.
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
la croaziera nu-i cazul sa-mi iei locul, ca-s vapoare d-alea pt vreo mie de babalaci. sau vrei sa mi-l iei in butoi? nici acolo nu e cazul, ca e tot "ne"...ne-satisfacator |
la locul din butoi atentam
ca,la cati nervi am,croaziere nu mai apuc
mami de Alex si Radu
cris.dogarel spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
la locul din butoi atentam ca,la cati nervi am,croaziere nu mai apuc mami de Alex si Radu |
trateaza cu sange rece, mami, macar la asta sa te "nemtzaleshti" si tu, ca prea esti "paine calda" in rest.
cin' te supara, ca-s expera in solutzii dure si rapide dupa saptamana asta....
cris.dogarel spune:
si ca sa fie mai clar ce zic: ai mei, ii sun si zic ca-s chiauna si eu si adi, ca am fetele bolnave, sa vina sa ia ei carnea de le-am cumparat-o!!, ca sa mai si stea vreo 2 ore cu ele; cica au multa treaba, pregatiri pt craciun, aia cine o face?moooama, ce mi-am bagat (in gand) in ele de pregatiri... si am zis ca habar nu au de ce e cu adevarat nevoie in viatza si multe altele, invatate de la DECENUELA si ...astept sa faca 70 de ani sa le vina mintea la cap. pana atunci, ..ne vizitam.
am zis ca mami e in greva de strans chestiile din casa around the clock, am scos de la ana din dulap tot-tot in mijlocul camerei si si-a pus singura muntele la loc, in ordine, cam shokata de gest, dar a mers.
tati o ia pe ema la somnul de pranz, adica acum, si o culca pe pernutza leganata,ceea ce mai incearca si noaptea, macar o data- de 2 ori din cele 5-6 trreziri. tot e ceva...
ema primeshte "pe jos" mai des, ca in bratze la mine nu stiu cum s-o fac sa mearga
am facut planuri concrete din ianuarie incolo care sa includa si marele Y din tehnica aia EASY, adik your/MY TIME . fac pe draku-n patru sa am macar 2 zile de mers in oras/la sala, ceva...poate chiar sa ma vad cu voi (daca ma vreti....), ca, deh, o sa am si fata mare. ma rog, nu stiu cine o sa stea cu ema, deocamdata, dar o sa stea tati pana gasim altceva....vorba lu' micki mica, n-o muri, nu? (tati)
Lillo spune:
Cris D ma bucur ca ai eliberat butoiul, ca iti iau locul...
Asa ca intru rapid sa va urez un Craciun de poveste, cam devreme e adevarat, dar nu stiu cand sau daca mai reusesc sa scriu.
Sa aveti un Craciun minunat si sa va bucurati de el asa cum o fac copiii, cu tot sufletul.
cris.dogarel spune:
stiu ca am revenit cam in forta, poate nu va asteptati, dar...v-am speriat asa de tare? where are you? sausausauori mai degraba?