Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Poate ar trebui sa incep cu inceputul...

Diana a fost un copilas mic, 2600g, nascut la 36 sapt, se pare ca fara reflex de supt, hranita prin gavaj la maternitate, si cu care acasa m-am chinuit cu mancarea pana spre varsta de 6 ani. In rest...un copil tare dulce, cuminte, docila, ascultatoare...nah...visul ciorii.
Nici acum, adolescenta fiind, nu pune mari probleme. A reusit cu o medie f mare(9.94) la cel mai bun liceu teoretic din urbea noastra, clasa de mate-fizica cu profil intensiv engleza...per total...un copil cuminte.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Felicitari pentru Diana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Dece - ce mesaj frumos, ce vremuri . Cris.d - haide bre ce facusi?

Haircut - admirat poze, sunteti o familie foarte frumoasa . E mortala M in poza aia cu cutia .

Ma bag iar la un smotru mic ca acum se trezeste micul terorist.

Inca ceva ... si al meu e inebunit cu perdeaua. Rade de moare. . Vad ca astazi a fost mai increzator si a facut vreo 3-4 pasi singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Neata'

iau si eu o guritza de cafea, Sorina si Dece
Dece sper sa-ti iasa azi toate din plin
Sorina bine ca e Iris ok acum, dar nu ti-a fost deloc usor...
BF ce pofta mi-ai facut cu sibienii ... tocmai a taiat mama un cucos si i-am facut portioare fetei cam pentru o luna de zile la congelator, adevarul e ca nu se compara gustul; insa e foarte mare efortul , mai ales material sa cresti pasari natural de asta si sunt asa de scumpe. Eu nu prea stiu in Iasi de unde as putea sa cumpar produse traditionale, era un magazin in car4, dar umbla aia cu prostii- la inceput erau bune dar ultima data cand am luat la sf nicolae, se cunostea clar ca erau tratate cu toate prostiile.

ma bag si eu la treburi, acusi vine si popa
va dosresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Danasor,

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

si eu pe aici cu un ochi la voi si cu matura in mana ...

pe repede inainte ...Dece si Sorina multu de coffee !!!

Sorina sa-ti traiasca domnisorica si mica printesa !!!...a fost o placere sa-ti citesc "romanul"... pt o mamica luptatoare ...am vazut si pozele ...bag de seama ca cineva le are cu fotografiatul ...ai nishte comori de fetite tu acolo

Dece mulumim de momentul cu amintiri...emotionant...cris ?????????????

Am de Dragos care alearga pisoiul cu palnia sau strecuratoarea ()

As mai fi avut de zis cate ceva, dar poate la pauza urmatoare...acum:

LML Yannis!!!

si

LMA DandanaG!!!!

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza

Bine ai venit SORINA. Si eu sunt de cateva zile pe aici si abia daca am timp sa citesc ce scriu fetele apai sa mai si scriu. Sa-ti traiasca fetele

MIREMIA nu sunt suparata deloc.
Ieri nu am avut timp sa intru deloc pt ca am fost cateva ore la serv . Eu care ziceam ca de sarbatori stau cu copii. Iar dupa aceea am alergat prin oras dupa cadouri. Intrasem in panica pt ca nu am avut timp sa cumpar absolut nimic. Am luat cadouri pt nashi si pt fini.
Marei ii comandasem Papusa Maria pe internet si urma sa soseasca azi.La 9 dim am primit tel de la firma respectiva sa-mi spuna ca pretul papusii s-a dublat. Am anulat comanda si am inceput iarasi alergatura prin oras dupa cadou. I-am luat pana la urma Papusa Alice, iar lui David un Trenulet Thomas care merge singur...
Sper sa fie incantati.
De dim am mai incercat sa va scriu si aproape cand terminasem de scris mi s-a blocat calculatorul. O iau razna.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Butoi...ii dam si noi tarcoale, asa ca facem planuri pt a-l evita, adica activitati extra-casa si non-copil.

incercat si noi/eu...desi nu am cum, cu cine sa las mandra/mandrele

2 ore n-o muri ta-su cu el.

wannna bet?....
Ca metoda de refacere prin sex...a picat.

idem...cand?cum? draku sa mai fie...chef?

O data cu tentativa de a culca copilul in patut. Ce viteaza sunt si io, unoeri! Numai gura e de mine!

idem

Ma intorc la schimbat cacaciosul.

Va pup!

Miki a lu' Kiti

Mergi la inceput

baaai, da' greu imi trece. de data asta zic merci ca n-am omorat pe careva, desi "bona" de urgentza care a venit azi la interviu ar fi un candidat ideal....

dar cand am analizat acest "interviu", mesaju' meu de anul trecut si ce am mai citit pe aici zilele astea, mi-am dat seama: chiar sunt o mama foarte tare, eroina, sau cum draku s-o chema functionarea asta pe rabdacol odata la 2 ore si tone de dulciuri. sau, ca sa fiu sincera si saritoare: faceti ceva sa nu ajungeti ca mine:"ne", pe toate planurile: ne-socializata,ne-machiata, ne-vorbita, ne-dormita si...ne. ca toate la un loc te trimit aproape doar dus pe fundul butoiului si nici orgia sexuala nu te mai aduc inapoi...
citeam ca nesimtita (la propriu, adik nu ma mai impresiona ca altadata) mesajul de la Bea de acum cateva zile, de la voi, in general si ma gandeam: asa si? io nu am probleme, adik d-alea adevarate, da' tot ma simt de kk...
in terie stiu ca "rau" si "bine" este pentru fiecare raportat la propriul univers, adik...na, stau mai bine decat in somalia, dar mai prost decat in finlanda. asa ca am dreptul sa ma simt aiurea daca nu mai am si eu "quality" time cu omul meu, nu zic de toata noaptea si alte vise de ne ametzea plateea pe aici ca o sa fie dupa "colici", da' asa...cat de cat.
long story short: i-a chemat sotul pe bunici la prima ora ieri, urgent, am fost impreuna la o cafea, prima data dupa un an,ne-am facut ca nu simtim morcovul din kur, am incercat sa vad tabloul intreg al urmatorilor "40 de ani" si...chiar cred ca o s ajungem cu bine in croazierele alea. poate chiar mai rapid, daca pun fetele mana pe vreo bunaciune

P.S. ma bagam inapoi in seama si daca nu intreba nimeni de mine, dar asa de bine a fost sa vad ca m-ati apelat. multzam fain

Mergi la inceput

cele de mai sus, plus faptul ca fetele sunt bolnave, racite, ema chiar destul de nasol, cu muci garla, verzi, urlete, nopti si mai nedormite, toate astea zic...m-au facut sa ma simt "inutila" in butoi...patria are nevoie de mine pe ..metereze, cu tzatze cu tot, ca sa hidratez racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

cris

Mami de Diana - 31.12.2009 -

Mergi la inceput