Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ce credeti ca a facut David acum 5 min?
A facut pipi la olita. Am pus-o pe Mara la WC sa faca kk si el a intrat peste ea. David e super incantat de baie in general. Cand prinde usa deschisa il gasesc direct cu mana pe wc.
Am zis sa-l pun si pe el acum, asa de amuzament si mi-a facut bucuria.
Nu ma imbat cu apa rece ca stiu ca a fost doar o intamplare dar de acum incolo o sa-l pun mai des. Poate chiar de fiecare data cand face Mara.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

David!!

si ema face mereu cate ceva, desi nu ma asteptam sa fie chiar asa: de cand am pus-o, fie ca e la wc, ca oamenii mari, dar cu capac d-ala reductor, fie la olita (una e la etaj, una la parte, deh, ne-a mankat undeva sa facem casa cu etaj). io zic ca are legatura cu "libertatea de la kururletz ca prea da drumu la pipi de fiecare data...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Cris D ma bucur ca ai eliberat butoiul, ca iti iau locul...
Asa ca intru rapid sa va urez un Craciun de poveste, cam devreme e adevarat, dar nu stiu cand sau daca mai reusesc sa scriu.
Sa aveti un Craciun minunat si sa va bucurati de el asa cum o fac copiii, cu tot sufletul.

baaai, io stiu despre ce vorbesc, ca e proaspata treaba, nu e nici o sfaraiala cu butoiu' asta: nici berbatu' nu se da de ceasu' mortzii sa te scoata, ca nu stie cum si ce sa zica/faca. nici copiii nu pricep ce are mami de e asa,....lesinata (cum zise ana de ma-sa cand s-a dezechilibrat pe scari), nici restul lumii nu nik. are dreptate xela, doar cine traieste sitatia mai mult sau mai putin egala poate sa zica ceva de doamne-ajuta (vorba vine, ca si "doamne" asta e ocupat mai mereu). asa ca: ori nema butoi, ori bagi mail la noi. din aceasta dilema nu te poti scoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

stiu ca am revenit cam in forta, poate nu va asteptati, dar...v-am speriat asa de tare? where are you? sausausauori mai degraba?

Sau si nu mai am emoticoane ptr iesit de masele la puf cu toate simptomele posibile si imposibile, si cumparat/impachetat cadouri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Cris
Nu e asa grav, doar ca am nevoie de 5 clone!!!!!! Asa ca imi vine sa fug in lume, sau in butoi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Ce credeti ca a facut David acum 5 min?
A facut pipi la olita. Am pus-o pe Mara la WC sa faca kk si el a intrat peste ea. David e super incantat de baie in general. Cand prinde usa deschisa il gasesc direct cu mana pe wc.
Am zis sa-l pun si pe el acum, asa de amuzament si mi-a facut bucuria.
Nu ma imbat cu apa rece ca stiu ca a fost doar o intamplare dar de acum incolo o sa-l pun mai des. Poate chiar de fiecare data cand face Mara.

David!!

si ema face mereu cate ceva, desi nu ma asteptam sa fie chiar asa: de cand am pus-o, fie ca e la wc, ca oamenii mari, dar cu capac d-ala reductor, fie la olita (una e la etaj, una la parte, deh, ne-a mankat undeva sa facem casa cu etaj). io zic ca are legatura cu "libertatea de la kururletz ca prea da drumu la pipi de fiecare data...

Nu stiu... se poate. Mara abia pe la 2 ani s-a hotarat sa faca. Si atunci mai mult fortata. Oare sa fie el mai precoce? N-as zice...
La mers a fost mai rapid decat ea. La 10 luni ne alerga prin casa. La vorbit insa.... e greoi tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

nu puteam sa intru si sa nu va urez sarbatori fericite!!!!

noi suntem bine desi mari planuri nu avem de sarbatori ca eu azi am inceput tratamentul p-u HCV si ma cam vad tot timpul in pat! ca deja incep sa simt niste efecte secundare sper sa ma incarc cu multa rabdare ca na e p-u 48 de saptamani!!! ata despre mine!!!

bebe meu tot mai vioi si mai vioi nu ma lasa sa respir,peste tot se baga vrea tot,ma da vrea tot ce tin in mana sau fac!!!! de la ras l aplans sunt 5 minute
bebe meu cred ca e unicul care inca nu e botezat!!!! dar nu ramane asa mult timp! adica pe data de 5 februarie facem botezul si birhday party impreuna!!! am de alergat putin in ianuarie dar am sa o fac cu placere!!! facem acasa party nu stiu unde am sa bag 60 de invitati dace sa facem,toti cei buni incap, ca na criza economica!!! aici e o traditie dupa biserica faci mici cadouri la invitati si eu nu l-e cumpar de-a gata ci am sa le fac singurica! abia astept!! atunci cred ca o sa facem si motzul sa impresionam grecii!!!

cam atat de la noi!!!!

va urez sarbatori fericite,multe bucurii de la copilasi si in primul rand sanatate multa

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:

stiu ca am revenit cam in forta, poate nu va asteptati, dar...v-am speriat asa de tare? where are you? sausausauori mai degraba?

Sau si nu mai am emoticoane ptr iesit de masele la puf cu toate simptomele posibile si imposibile, si cumparat/impachetat cadouri....

da, mami, cam multe emoticoane valabile pt noi, fetele. ia sa le luam si noi mai cu ratzia de maxim 3-4 pe zi, sa vezi ce se goleste butoiul.
insa imi place ala cu impaketat cadourile. as vrea si eu, dar nu am ajuns sa iau ce-mi trebe.
doar am dat la impaketat in car4 ca e gratis, 4 cutii mari, alea pt nasi si parinti, acum vreo 2 sapt. restul le pun asa, cu etichete cu numele sau nik. ca ana primeste ce a scris pe lista si e clar ca e al ei,ema la fel, adik nu mai mai agit oricum..
doar pt adi mai vroiam sa iau ceva, dar nu stiu daca mai apuc. aia e. bine ca e, nu?
ce ai luat/facut pana la urma ? personalizate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

nu puteam sa intru si sa nu va urez sarbatori fericite!!!!

noi suntem bine desi mari planuri nu avem de sarbatori ca eu azi am inceput tratamentul p-u HCV si ma cam vad tot timpul in pat! ca deja incep sa simt niste efecte secundare sper sa ma incarc cu multa rabdare ca na e p-u 48 de saptamani!!! ata despre mine!!!

bebe meu tot mai vioi si mai vioi nu ma lasa sa respir,peste tot se baga vrea tot,ma da vrea tot ce tin in mana sau fac!!!! de la ras l aplans sunt 5 minute
bebe meu cred ca e unicul care inca nu e botezat!!!! dar nu ramane asa mult timp! adica pe data de 5 februarie facem botezul si birhday party impreuna!!! am de alergat putin in ianuarie dar am sa o fac cu placere!!! facem acasa party nu stiu unde am sa bag 60 de invitati dace sa facem,toti cei buni incap, ca na criza economica!!! aici e o traditie dupa biserica faci mici cadouri la invitati si eu nu l-e cumpar de-a gata ci am sa le fac singurica! abia astept!! atunci cred ca o sa facem si motzul sa impresionam grecii!!!

cam atat de la noi!!!!

va urez sarbatori fericite,multe bucurii de la copilasi si in primul rand sanatate multa

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

hei!
multa rabdare, putine efecte secundare si spor la facut cadourile pt greci. ce le faci?
pupam si puiul fashnetz si sarbatori frumoase si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Sarbatori fericite si voua VI4I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

aici in grecia aceste cadouri se numesc boubounere,am sa cumpar mici rame p-u fotografie,desigur am sa pun poza bebeului si mici bomboane speciale impaturite in material fumos legate de rama!!! ramele sunt mici si frumos colorate cu un baietel desenat 3D, cand vor fi gata am sa pun poze! si p-u copii jucarii din lemn la fel cu boboanele legate in material si plus la copii am sa dau cate un pachet de pufuleti,deja le-am comandat din tara,mi le va aduce mama,aici nu au pufuleti!!!

multumesc de incurajari!!!!

Mergi la inceput