Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Asta i-am luat lui Tudor de Craciu. http://www.tookie.ro/album_foto.html

Lui ii place sa lectureze paginile cartilor (a se citi "sa manance") asa ca astea sunt safe si sunt si mult mai mari. I-am facut si poze cu el si cu noi. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. daca ne recunoaste.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

super fain

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

nikole
www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81&lang=de" target="_blank"> rotho sper sa mearga acum,daca nu,e tare transparenta,ai dreptate...pe site lui rotho babydesign la bad-serien mergi in jos pe imagini pana la top kindertopf
da'i simpla,fara pampleziruri

BF ,parca de la prima sarcina sunt mai mari

mami de Alex si Radu

eu ma uitam dupa ceva transparent . este doar modelul evident, nu intelegeam de ce este ou de rata. intra toate cele ale lui Alex in ea?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Dece mi-a ramas gandul la masutza lui Jiji mic, ma ajuti si pe mine sa o iau, please?
si, Luca face la olitza, voi nu folositi scutece????? e super tare..., am mai vazut ca ai mai scris pe aici dar credeam ca nu am inteles eu bine

care masutza...aia pe care o am io la jucarii pe picasa si nu are pret? ca aia e a lui. Daca da...e de pe ebay( ca toate de altfel) brandul e TOYS R US...nu prea sunt...si oricum pana in ianuarie e mort transportul ... daca aia te inte ne auzim....eu am una spre vanzare de la fisher price...o poti vedea tot pe link

ei cum sa nu avem scutece...ca doar no fi jiji rupt din soare..sigur ca avem...dar daca sunt atenta face kk la oala

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

nu scumpa, ma refeream la masutza de papa, scaunelul ala, ca nu stiu cum sa-i zic de pe pat, mi se pare foarte util mai ales daca e de plecat undeva, chicco e prea mare sa-l car dupa mine.
bravo lui jiji pt kk la olitza, si bv pt mami

Mergi la inceput

Citat:

uelcam fetelor "proaspete"
mai scrieti despre voi cate ceva

mami de Alex si Radu

subscriu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Asta i-am luat lui Tudor de Craciu. http://www.tookie.ro/album_foto.html

Lui ii place sa lectureze paginile cartilor (a se citi "sa manance") asa ca astea sunt safe si sunt si mult mai mari. I-am facut si poze cu el si cu noi. Sunt curioasa cum o sa reactioneze. daca ne recunoaste.

varsta lui Tudor

foarte frumos cadoul, l-ai cumparat de la ei de pe site-ul asta sau l-ai gasit in vreun magazin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Multu' de "uelcam", MP, Danasor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

De schimbat ... eu reusesc sa il schimb doar daca ii dau drumul la bebe tv. Se uita acolo si eu imi fac treaba, altfel e cu circul circului. Si da ... o sa treaca .

idem

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

la mine nici bbtv nu mai are efect, ma gandeam la nishte scutece chilotel, stie cineva unde s-ar putea gasi?

Editez ca am gasit asta despre scutec chilotel pentru cine intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

De schimbat ... eu reusesc sa il schimb doar daca ii dau drumul la bebe tv. Se uita acolo si eu imi fac treaba, altfel e cu circul circului. Si da ... o sa treaca .

idem

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

la mine nici bbtv nu mai are efect, ma gandeam la nishte scutece chilotel, stie cineva unde s-ar putea gasi?

pui mic

Au cei de la Pampers varianta asta, probabil se gaseste in orice supermarket.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

nikole
www.rotho-babydesign.com/index.php?option=com_rothoprodukte&view=rothoprodukte&layout=varianten&pid=12&artnr=20003&Itemid=81&lang=de" target="_blank"> rotho sper sa mearga acum,daca nu,e tare transparenta,ai dreptate...pe site lui rotho babydesign la bad-serien mergi in jos pe imagini pana la top kindertopf
da'i simpla,fara pampleziruri

BF ,parca de la prima sarcina sunt mai mari

mami de Alex si Radu

auzi tu....PAMPLEZIRURI... esti mortala...sunt lesinata dupa toate englezismele tale si toate cuvintele haioase...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI VLAD

Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Mergi la inceput