Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 20
Anaan spune:
Acum ma apuc de analize:
1. Miha, ce schimbare de look!
Eu cred ca tu esti faina si cheala si imbracata intr-un sac...dar sper sa nu fie cazul!
Ma bucur ca mergi inainte cu reprofilarea
, meriti felicitari si titlul de "fata curajoasa"
. Nu se mai accepta absente indelungate: ocupata, neocupata, tot mai bagi nasul pe aici si mai dai cate o veste despre voi! E un ordin si tu stii ca eu sunt o dura!
2. Maria e frumoooooasa tare! Zau! Vad ca i-a crescut si parul: ea nici cu freza baieteasca nu seamana a baietel, atat e de feminina! Mi-e dor de ea - si de tine!- si asa ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc!![]()
3.
Sophiphiciul! Fetita asta e ca o briosa cu portocale: savuroso-delicioasa
!
4. Vladimirescu e cuceritor si la tzol festiv - asta va frange multe inimi, chiar fara sa stie: parca vad niste inamorate, suferind in tacere, adorandu-i toate gesturile si plictisindu-l cu privirile lor tandre! Ce sa-i faci, nu-i usor nici sa fii prea frumos!
5. Nicki, felicitari pentru fetita!
Vezi cum au trecut spaimele si a venit fericirea?!
Nu mai stiu ce-am vrut sa zic!
Pup gasca!

mihaelacg spune:
annan
azi cand au venit niste copii la colindat isi spuneau intre ei " ce baietel frumos"
ce-i drept era si fara cercei ca si-l tot desface pe unul, insa pe ea o ajuta si freza mult.![]()
cat despre noua mea freza, al meu sot rade non stop de mine. a zis ca si el ma tundea mai bine, a zis ca parca sunt o vulpe in calduri, si ca-s naspa tare, insa partea buna este ca de cand m-am tuns cum ma vede cum ma pupa.intrebat de subsemnata de ce ma tot pupa daca tot is naspa, el raspunde " de mila". ei aunci i-am zis ca o sa ma vada mereu asa, ca mie-mi place pupata chiar si din mila.
si eu ma bucur ca am avut ocazia sa va intalnesc.asa mi-as dori sa ajungeti vreodata si la galati....
cat despre "reprofilatu" meu, am hotarat sa merg in paralel, serviciul, si dupa program cosmetica.(numai sa-mi primesc odata banii aia sa-mi fac eu ce mi-am propus)
mihaelacg spune:
inca una si ma duc ca m-a luat cu frig.
maria mea se sperie tare de tot. a inceput sa-i fie frica de toate jucariile miscatoare si cantacioase
da ce frica ii e, se baga intre picioarele mele sau cere imediat "bate, bate"(in brate)
parca-i salbatica. o fi doar o perioada sau s-o fi speriat ea de ceva?
ma duc langa piticuta mea care nu vrea deloc sa doarma cu mine in pat. dupa ce-si ia portia de titi(am una inca "bolnava" de la sovata si evit sa i-o dat la fiecare supt, insa dupa ce o termina pe cea buna, o cere si pe cealalta zicand "ambe, ambe= ambele) fuge imediat in patucul ei.intrun fel mi-e draga cum pleaca ea la locusorul ei, insa mi-as dori si eu sa mai dorm cu ea, sa dorm cu ea in brate, s-o iubesc, s-o alint...
nopate buna annan, promit sa mai intru zilele astea cel putin ca-i si tati acasa si e programul mai la relanti![]()
mihaelacg spune:
abia astept sa vad pozele de la OLGA de craciun ca tare frumos mai petrec ei in familie.
am fugit.
inapreda spune:
La multi ani Monica! Sper sa ramii mereu asa cum esti acum: puternica si fermecatoare, un amestec reusit de gingasie si forta, de inocenta si maturitate. Stii deja ca te admir 
Mihaela, ma bucur sa aflu noutati de la tine si sa vad ca esti pe "calea cea buna". Iti tin pumnii sa fie totul asa cum iti doresti. Din pacate, nu sint pe aceeasi lungime de unda cu sotul tau pentru ca imi place la nebunie noul tau look. Iar de Maria ce sa mai spun? E o frumoasa titi rau. In 2 poze exista din nou asemanari vadite cu al meu baiat 
Sofia e impecabila pereche a lui Ian: frumoasa, frumoasa, frumoasa!
Vladimir e -asa cum am mai declarat- unul din baieteii mei preferati; in orice ipostaza!
Felicit si eu cu intirziere sarbatoritii onomastici de ieri si dau un pahar de vin spumant in cinstea lui Jambo care e si el Cristian. 
Pupici, noapte buna.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Dodo-pui spune:
La multi ani Monica(monnvas)!Multa sanatate,fericire iar bunul Dumnezeu sa-ti dea numai ce-i bun caci meriti!

all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Da, cred ca ma inscriu si eu la mame bocitoare ; o sa fac copilul de rusine, da' ce sa fac daca-l iubesc, ziceti si voi?! Varianta de raspuns: "du-te la doctor si trateaza-te, ca ai probleme la mansarda!" este strict interzisa!![]() |
Eu bocesc cand vad alti copii cum danseaza/canta sau se batzaie ei pe acolo.
Mie mi se inunda ochii cand ma uit la Vladimir cand face cate o chestie "minunata".
Bianca2503 spune:
Si acum neata.
MONNVAS, sa fii sanatoasa si sa iti mearga bine in toate. Iar daca MOshul nu ti-a adus inca ce iti doreai sa iti aduca pana la plecarea in Belgia.
SOPHIPHI si MARIA sunt MINUNATE. Sincer, eu nici nu o vad pe MAria cu par. Iar daca ar fi a mea as tunde-o zero vara ca are un cap foarte frumos (stiu, sunt dusa).
Si mai vroiam sa zic ceva dar inca nu si-a facut cafeaua efectul.
millie spune:
La multi ani Monnvas!!!

mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
23+
Ilinca_M. spune:
In primul rand "La Multi Ani!" lui Monnvas, 'telectuala de vaza dar si gospodina de geniu, doctorand de succesuri dar si mamica tanara, frumoasa si cu mare talent parintesc, soatza nedocila dar plina de iubire...ce sa-i mai adaug la portret?...A, colega de scutece indragita in irezistibilitatea sa vivace si locvace!
LAAAAMUUUULTZAAAAANI si sa i desfasoare in fatza un an plin de realizari!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

; o sa fac copilul de rusine, da' ce sa fac daca-l iubesc, ziceti si voi?! Varianta de raspuns: "du-te la doctor si trateaza-te, ca ai probleme la mansarda!" este strict interzisa!