Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pun si eu niste poze mai recente, cam nereusite, ca-n majoritatea are ochi rosii

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

am reusit sa incarc pana la urma cateva poze.
http://picasaweb.google.com/101268866882794603713/Craciun2010#

noi ne pregatim de plecare, ne auzim mai pe seara.
fetele, abia astept sa mai stau cu voi la povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Craciun fericit si multa fericire alaturi de cei dragi din familie.
Va doresc sa petreceti in liniste si armonie aceste sfinte sarbatori si Mosul sa fie bogat pe masura inimilor voastre de mame.Sa aveti copii sanatosi, fericiti si plini de voiosie!
Va pupam cu drag si va imbratisam.....

Ultima veste: asteptam o fetita si suntem fericiti!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Craciun fericit si multa fericire alaturi de cei dragi din familie.
Va doresc sa petreceti in liniste si armonie aceste sfinte sarbatori si Mosul sa fie bogat pe masura inimilor voastre de mame.Sa aveti copii sanatosi, fericiti si plini de voiosie!
Va pupam cu drag si va imbratisam.....

Ultima veste: asteptam o fetita si suntem fericiti!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

felicitari pt pereche sa creasca frumos la mami in burtica.

Mergi la inceput

da cata liniste....de fapt eu mai mereu is pe invers cand sunt eu, nu-i mai nimeni toata lumea petrece si chefuieste.

noi ne-am intors de la nanuti unde maria a fost in mare parte foarte mataita. de vreo saptamana, e tare sucita. ma tot bazaie la cap cu nu nu nu.si da mai mereu sa urce la mine in brate. in cel mai bun caz sta cu capul intre picioarele mele.pt mine e foarte ciudat comportamentul asta al ei, pt ca ea era cumintica. bine, nu era genul de copil care statea acolo unde-l puneai, insa se juca singura, frumos, nu foarte zgomotos.in seara asta insa m-a obosit rau.bine ca a fost si gasca multa si inca 2 copii.sper sa fie doar o perioada si sa treaca repede.

de ce am absentat eu atata timp...pai cum suntem mai mult decat in gaura cu banii, m-am gandit cum sa fac sa mai suplimentez venitul familiei. am gasit eu o varianta.acum sa vedem ce-o sa iasa.m-am apucat de niste cursuri de cosmetica si make-up. imi ocupa mult timp, o sapt am cursuri dimineata, si o saptamana dupa masa.la sf lunii feb voi fi "calificata"

am ales cosmetica pt ca imi si place si pt ca am observat ca desi e criza abia gasesti loc de-o programare. voi vedea ce-o mai fi pe viitor.

Mergi la inceput

ilinca, sophiphi e tare frumoasa in toate pozele, insa in poza nr 24,este superba.si ce codite are, si ce rochite...verdict: frumoasa si eleganta.

Mergi la inceput

tufete care aveti dati ghioceii la gradi, cresa...cate batiste ati udat la serbare? eu am fost cu maria la serbarea unei fetite si vreau sa va spun ca nu ma asteptam sa fiu atat de emotionata. ba chiar mi-au dat si lacrimile. si atunci ma gandeam ca la anul clar o sa ma bocesc la serbare pt ca eu ma emotionez numai cat ii povestesc cuiva ceva despre maria, nu mai vorbesc cum as reactiona sa o vad pe o scena ca "presteaza" si ea ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, Monica! Iata cateva dintre reusitele pe care ti le doresc din suflet: sa fii o mama exact cum visezi tu pentru Chiscuta cu ochi ca mura, sa-ti fie soatza mereu alaturi, iubindu-te asa cum meriti, sa mergeti in stagiu toti trei si sa te bucuri din plin de experienta asta! In plus: sanatate si timp liber, ca sa ai vreme si pentru noi, ca tare ne esti draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

tufete care aveti dati ghioceii la gradi, cresa...cate batiste ati udat la serbare? eu am fost cu maria la serbarea unei fetite si vreau sa va spun ca nu ma asteptam sa fiu atat de emotionata. ba chiar mi-au dat si lacrimile. si atunci ma gandeam ca la anul clar o sa ma bocesc la serbare pt ca eu ma emotionez numai cat ii povestesc cuiva ceva despre maria, nu mai vorbesc cum as reactiona sa o vad pe o scena ca "presteaza" si ea ceva.

Maria

Da, cred ca ma inscriu si eu la mame bocitoare: mai nou, imi vine sa plang numai cand ma gandesc ca la anul o sa merg la serbare, deci sunt dusa cu capul rau de tot; o sa fac copilul de rusine, da' ce sa fac daca-l iubesc, ziceti si voi?! Varianta de raspuns: "du-te la doctor si trateaza-te, ca ai probleme la mansarda!" este strict interzisa!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MONNVAS, sa fii sanatoasa, sa fii cea mai fericita alaturi de baietii tai si toti cei dragi tie, sa ramai la fel de frumoasa, sa ai noroc cu carul si multa bafta in tot ceea ce faci.
un brat de flori pt tine si o ploaie de pupici pe care sa-i imparti cu cristian.

ciudat, nu pot sa boldez, sa scriu colorat ce-o fi oare?

Mergi la inceput