Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nicky, felicitari pentru surioara chipesului Nicholas!
Mihaela, spune-i sotzului ca noi am decis ca-ti sta bine noua freza si sa nu ne contrazica!! De Maria ce sa mai spun, de parca nu i-as fi remarcat frumusetea si gingasia de la prima poza postata pe contul ala comun...Cu "speriala" poate fi o faza a copiilor la varsta asta (si fetitza din vecini de care am tot zis e asa, e dulce si scumpa dar mult mai mamoasa si sfioasa ca Sophiphi, cand Sophiphi chiuie ea striga "mama!" si fuge-n bratele ei zicandu-se ca s-a speriat:))) sau poate asa e Maria, mai delicata, mai rezervata, mai putin rezistenta la stimuli externi puternici...tu prin atitudinea ta incearca sa nu-i induci dezabrobare (sper sa nu citeasca pe forum ca ai vorbit cam critic de ea) ci acceptare si intelegere: daca e o faza, ii va trece...daca asa e temperamentul ei, asta este, trebuie sa-l accepti asa cum e...iar mie mi se pare ca are o personalitate foarte placuta, doar am vazut-o eu si la Sovata

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Intru doar ca sa va salut si sa va urez o zi minunata!

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, millie, pentru inca o pereche de coditze...oare tot blonde?
La Multi Ani cu intarziere Cristienilor si Cristianelor, in special lu' cuscru Jambo.
Sophiphi ieri (trezita la 10) a sarit peste somnul de pranz. A adormit seara aproape de 21. Acum ce credeti ca face?! Daaa, doarmeee (premiera mondiala sa doarma atata)...clar iar sarim somnul de pranz...
Dimineatza visam frumos si m-am trezit super speriata de niste zgomote horror: de la vecinul suprem, desigur. Parca dadea cu ghioaga deasupra noastra, jur ca nu-mi pot imagina in ce putea bubui asa, cu barosu' parca, regulat tot la 2-3 secunde...M-am uitat pe ceas: 8 si 10. Noroc ca Phiphi s-a zbatut prin somn dar nu s-a trezit de tot in alea 5 minute de "ghiogalit". Is io nebuna sau unuia care face asa ceva duminica dimineatza, a doua zi de Craciun, ii lipseste o doaga?! (era sa scriu "o ghioaga" dar aia cu sigurantza nu-i lipseste)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,Noi ne-am intors aseara, azi am dormit pana tarziu.La socrii a fost ok, Theo e innebunit dupa animalute, la vara am sa-l las pe acolo sa le alerge.Felicitari Nicky si Millie pt. fetite.Am vazut doua fetite superbe Maria si Sophia.Imi place mult parul lui Vladimir.La Multi Ani Monnvas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Felicitari, Millie, pentru fetita cu codite!

Mireal, mi-am dat seama de ce nu te recunoscusem eu in fotografiile de la petrecere: erai cu ochelari si m-ai derutat! Recunosc ca si eu m-am intrebat cine e fetita aceea frumoasa imbracata in rosu...

Am avut o noapte "de vis": Andrei s-a trezit la 3 - lapte; la patru; la cinci- lapte; intre, a condimentat cu maraieli prin somn. Cauza cred ca este iesirea a doua masele, i-am dat nurofen, s-a mai calmat. Offf, de ar iesi odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Monica, iti urez din toata inima LA MULTI ANI cu multa fericire, iubire si implinire!

Te cu drag si iti ofer un buchet mare de

Ma bucur ca au mai trecut fetele pe la noi, m-am bucurat de pozele cu dragutele noastre Iulia, Sophiphi si Maria

Felicit si fetele pentru carucioarele roz

Miha mie imi place, cum sta asa tunsa, te face si mai tinerica

Eu nu-mi revin cu oboseala, abia astept sa-l culc pe Lucian la pranz si sa stau si eu o ora in pat, am dormit foarte putin in ultimile nopti. Ieri am avut de dimineata putin musafiri, apoi am fost plecati la soacra-mea si la nasa lui Luc, apoi seara iar o tura de musafiri pana pe la 1 si ceva, iar dupa-amiaza mergem la nasii lui Sebi si gata de maine intram in normal.

Dar din pacate, din toate vizitele noastre, s-a ales Lucian cu ceva, a inceput sa tuseasca de azi dimineata si nu-mi place cum suna, tare imi este sa nu fie un pui de laringita, astept sa vad cum evolueaza, nu i-am dat decat Plantusin si Oscilococcinum pana acum.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, MONNVAS!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

La multi ani, Cristian si Cristiana!

Felicitari, Nicky si Millie, pentru fetitele din burtica!

Am admirat Iulia, Sophiphica, Maria si Vladimir!

Noi avem parte de un Craciun minunat, acum am realizat ca avem primul bradut in familie, chiar si artificial, ca pana acum am avut doar coronite de brad din cauza de Mura.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Craciun fericit!
La multi ani, Monnvas!
Felicitari, Nicky si Millie!
Sa ne traiasca, CristiXXXXXXX! -am si eu una bucata si uit sa-l urez in fiecare an. Noroc cu voi, anul asta.

Puneti voi muuult rosu si bold capot pune eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI cuscra! Sa ai o viata fericita si implinita, alaturi de baietii tai grozavi. Las ca te urez eu si personel, dar sa se faca o ora mai rezon

LA MULTI ANI CRISTIAN si CRISTINA! Evident ca eu am uitat ieri sa imi urez propria mama - al doilea nume, dar totusi. Nu mai zic de ginere. Sunt o denaturata

Felicitari fetele de carucioarele roz

MIHAELA, mie imi place tunsoarea, iar MARIA e adorabila . Cat despre crizute, cred ca e normal. Ana le are din belsug si nu de acum. Si are momente. De bine ce o laudam ca e super sociabila si nu mai are treaba cu noi in public, sta la oricine in brate, merge cu oricine, se joaca singura, etc., ieri ne-a facut o super demonstratie de Goe si cand am fost la socrii in vizita a fost super miorlaita si numai la mine in brate a stat, de abia am putut manca. Asa ca e pe toane, dar cred ca e normal.

Noi am avut un Craciun de vis, pentru mine a fost cel mai frumos de multa vreme. Nu ca s-a intamplat neaparat ceva spectaculos, dar chiar am simtit magia, i-am avut pe cei dragi aproape, m-am bucurat de fiecare moment, nu m-am mai stresat. Si toti cei din jur au fost mai relaxati si s-au simtit mai bine.

Poze:
http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/PartyCraciun24122010?authkey=Gv1sRgCM6-o-nvvcjT_QE# - party pe 24.12

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/Craciun25122010?authkey=Gv1sRgCOjKtdSug6HR9QE# - ziua de Craciun in vizite si acasa, bucurandu-ne de cadouri

Mami de minune mica

Mergi la inceput