Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 18
Kea spune:
Craciun fericit!!!

Si la noi a venit Mosu....alaltaieri.
Nu m-am abtinut sa nu-i dau cadoul (o trusa de scule), cel mai mult ii place ambalajul, se joaca toata ziua cu cutia aia. Dupa amiaza mergem "prin sat" sa ne culegem cadourile.
Si mie mi-au iesit cozonacii super super! Si tortul!
Monique, sa ne dai si reteta ta dupa sarbatori!
Ina
sa treaca supararea!
Pup fetele, fug la nani ca pic de somn, la 6 dimineata Keutu incerca sa stea in picioare pe burta mea.
inapreda spune:
Si la noi a venit Mosu' si, desi a primit jucarii "fara numar, fara numar" -deh, sindrom de mama nebuna-
cel mai incintat a fost in faza 1 de ustensilele de scris si in faza 2 de masuta cu scaunel; ma asteptam, de altfel. A fost frumos.
Apoi, am fost la socri ca pe 24 e ziua lui socru'; personal, ca intotdeauna, n-am agreat compania dar eu si Ian n-am stat decit 30 de minute
apoi am plecat la sor' mea unde a venit si Jambo mai tirziu; Ian s-a distrat la max cu Maek (verisorul) si taticii din dotare. Azi, ne-au intors vizita.
Baietii mei dorm acum iar eu am o stare de kakao.
Poate pentru ca urasc Sarbatorile; iar anul asta mai mult ca oricind.
Plec ca nu vreau sa va insuflu "chestii" negative.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Anaan spune:
Salutare!
Acum a plecat socrul meu, fiindca am luat masa in familie. Tati si bunicul au instalat casuta primita in dar la Moeciu si vreau sa zic, Ela, ca e de mare, mare succes

. Si-a mutat toate jucariile in noua locuinta si de-abia l-am mai scos de acolo sa plece cu H. cu masina( una dintre cele mai mari placeri ale lui), sa-l duca pe bunicu' acasa. Ieri seara a fost tare frumos, exceptand " momentul Goe" care s-a produs la vizita fetelor; s-a spalat pe maini in paharele lor, a "batut" prajiturile cu o muzicuta si a vrut sa bea vin dintr-o sticla si, cand am ascuns-o, s-a lasat cu urlaturi.
Azi ne-am trezit cu totii la 11.30, asa ca somnul de amiaza cred ca e exclus, noroc cu casuta cea noua, ca are Gulia ocupatie!
Vreau sa urez La multi ani! tuturor Cristinelor si Cristianilor, de ziua numelui lor frumos, cu o mentiune speciala pentru Maria Cristiana de Mihaelacg, Cristian de Monnvas si Calin Cristian de Mababei, pe care tare-i iubesc si pe mamele lor asisderea!

inapreda spune:
Cami, sintesti 2 frumoase! 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
Anaan spune:
Ina, sarbatorile fara oameni dragi sunt tare dureroase - stiu asta!, asa ca te
mult, mult si te imbratisez cu drag! Sa te bucuri de Ian, ca e un copil grozav!

Bianca2503 spune:
Sa va zic ce am mancat noi aseara?
Pentru ca uram lista aia porcoasa insirata de mine, am mancat scoici.
http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Poze24DecVSHSH?authkey=Gv1sRgCPOCvfqjwZ7b5AE#5554585787716468706
Foarte buna au fost...cu vin si usturoi.
A venit si MOshul...a fost incantat de jucarii domnul.
Acum doarme.
PS: azi am mancat salata cu peste.![]()
mihaelacg spune:
CRACIUN FERICIT DRAGI MAMICI SI COPII. SI TATICI![]()
De cand n-am mai fost activa, nici nu mai stiu ce sa scriu.
Sper ca mosul a fost foarte darnic cu voi.
Multumesc Annan, mi-ai amintit ca e si ziua Mariei de nume, asa ca urez si eu celor care poarta numele de Criastian si Cristiana multa sanatate si sa le poarte mult noroc numele pe care-l poarta.
monnvas si mababei, sa va pucurati de puiutii vostri.
daca tot m-am scapat la multumiri, atunci sa multumesc si fetelor pt urarile primite prim sms.
pe cuvant, ca-s asa emotionata, ca nu stiu ce sa zic.
in primul rand ca mi-a fost tare , da tare dor de voi.un timp mai citeam asa in viteza, insa in ultimul timp n-am mai reusit.
ce sa va zic despre noi....
maria creste, de fapt e slabuta, are 10.540 kg si 82 cm masurata in picioare la tocul usii
e o simpatica, a inceput sa nu mai fie atat de cuminte cum era inainte, e la fel de disperata dupa carticele sta foarte mult timp rasfoindu-le, dupa alte jucarii nu e f incantata.
si-a mai dezvoltat limbajul, baga ceva cantecele de lesini de ras, in rest chestii normale, specifice varstei.
cu siguranta aveam multe de spus, intamplari pe care sa vi le impartasesc.
Anaan spune:
Mi s-au intors voinicii din voiaj
, fiu-meu a servit masa si acum a purces la jumulit casuta, asa ca am ceva timp la dispozitie pentru palavrageala.
Miha, povesteste, povesteste, ca si noua tare ne-a fost dor de tine!

Bianca, mi-ai facut pofta cu scoicile
, tipul ala sunt favoritele mele. Sfat culinar pentru Monnvas: cand mergi in Belgia, sa nu le ratezi! Sunt mega
!
Cami, v-am admirat pe amandoua! Frumoase

, dar cam scumpe la vedere!
Kea, unde-s pozele? ca eu de la Mos Nicolae le astept!
mihaelacg spune:
annan, promit sa mai intru la noapte, ca de sarbatori nu-mi place sa dorm, acum am putin timp la dispozitie( am o friptura pe foc) ca plecam la nanutii cristianei
( asa o cheama azi, nu?) insa incerc sa va pun cateva pozici.
Ilinca_M. spune:
Helou!
Cami, bine ca mai dai din cand in cand pe la noi, macar de sarbatori
. Si millie la fel, dar tu ai fost mai cuminte, ca ai pus poze noi cu frumusika
.
Noi ieri am facut bradul in timp ce ea era in alta camera, nu va pot descrie ce mutra a facut cand l-a vazut, trebuia sa imortalizez momentul cu o filmare, dar nu mi-a dat prin cap; bai, deci a facut o mutra...a venit la trap si cand a bagat capul in camera si a vazut bradul cu luminitele pe el a incremenit si a facut niste ochi cat chiftelele...a ramas asa cateva secunde, chiar m-am gandit ca s-o fi speriat...dar apoi a inceput sa rada si sa pipaie toate globurile:)))
Pe la 11 noaptea (trecute) am avut colindatori o familie din vecini cu fetitza Sofia
care are 2 ani. Si au fost fresh amandoua de numa, ca niste floriceaua, asa ca dupa 12 a fost stingerea la noi. Dimineatza am trezit-o pe la 10, ca ar mai fi dormit:)))
Azi am fost in afara orasului la casa la nashica, s-a distrat si acolo, a speriat niste pisici...
Cadouri doar 2: un carucior de papusi de la soacra (ea n-a avut pana acum) si o...chestie de la nasha, o ciudatzenie de plush careia ii poti deschide un fermoar si s-o intorci pe dos si devine...o pasaroaie:))). Foarte haioasa.
Kea, pentru femeia de care ai zis, si eu aveam 2 posibile explicatii: una cea de care au zis pisik si magdy, ca e modul ei de "auto-aparare" si de maschare a suferintei si a doua ar fi mai prozaica si poate parea cinica, dar eu n-o exclud: nu-i plac copiii, n-are rabdare cu ei si gata. Am mai auzit de femei care s-au chinuit mult sa aiba copii, au pierdut sarcini, au facut tratamente etc. numa asa, sa fie si ele-n randu' lumii, sa nu spuna ca n-au bifat si ele totul in viatza, sa nu fie "mai prejos" ca altele...si cand in sfarsit a venit copilul...comoara mult asteptata, vorba aia...si-au dat seama ca mai mult le-ncurca...Nu vreau sa fiu rea si sa spun ca nu-si iubesc copiii, Doamne fereste, dar pe mine m-a dezamagit ce au inteles ele ca e un copil. In fine, sper ca s-a inteles cat de cat ce am vrut sa zic, am si niste vin la bord, ca doar de-acum am shofer la scara, imi permit![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever