Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata si CRaciun Fericit tutror!

Sa fiti sanatoase si voi si cei dragi, iar piticii sa va bucure si sa va uimeasca pana la lacrimi asa cum face al meu cu mine.

Va pup si va doresc Sarbatori Fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Craciun fericit si multe bucurii!

si la noi a venit mosul aseara tiptil si ne-a lasat sub brad o multime de cadouri.
ioana s-a bucurat ca a primit cratite si bebelus cu olita, care bea apa din biberon si face apoi la olita.
andrei a primit masinuta bucsa de asamblat, o masinuta, si carti. a fost bucuros de cadouri, dar ca de obicei, el vroia altceva, gen ceasul rosu al lui ben10 si alte bazaconii.

si ca sa ma laud. mi-au iesit niste cozonaci , iar prajitura . sotul e foarte incantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

monvas, si ai mei acum au o fixatie cu "tati". tati sa le dea apa, sa le schimbe programul la tv, sa-l ridice pe andrei de la olita...
dar trece, perioada asta, si vor incepe cu "mami".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR!

Tema: eu sint suparata pe Dumnezeu.
Cred ca si eu am suparat ceva lume in ultima vreme pentru sint cam "uricioasa"

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Sarbatori fericite!

Un Craciun minunat si sarbatori linistite alaturi de cei dragi!

La multi ani Cristianilor si Cristinutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna dimineata si Craciun linistit!Sper ca a venit mosul incarcat la fiecare dintre voi, si ca v-a adus exact ceea ce v-ati dorit si mai mult! Noi am avut o seara tare frumoasa, a fost Mos Craciun, Eva i-a cantat doua colinde, i-a spus si poezii, a primit o multime de cadouri, unul mai interesant ca altul! A cazut epuizata tarziu in noapte, iar dimineata abia-abia s-a trezit!Va pupam si va uram petrecere frumoasa printre cei dragi!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Nu am mai intrat in ultima vreme, ca am avut o perioada mai ciudata! Calin e bine, analizele s-au normalizat, s-au exclus diagnosticele-sperietoare. O sa revin, cand voi depasi perioada asta. Va pup, aveti grija de voi si de puiuti!

Tema: sunt suparata pe mine. Rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun fericit!

Si la noi a venit mosul azi noapte copii sunt foarte multumiti de daruri:
-Bogdi a primit un Harry Potter(favoritul lui,ce-si dorea de la Mos de altfel) si inca un joc,o masina si dulciuri(de la unchii simatusile de la Br)
-Isabella a primit tot de la matusi & co o papusica si dulciuri ,set de ceai&cafea ,si i-a"luat" o papusa baietel primita tot de Bogdi.

Dar cel mai important e ca suntem toti impreuna sanatosi ,atat cat se poate in acest moment si pentru toate acestea multumesc Dumnezeu.Mai multumesc lui Dumnezeu si pentru toti Oamneni care nu sunt alaturi.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Alexandra in cinstea Craciunului s-a trezit azi dimineata la 04.30 , asta dupa ce s-a culcat la 12.30 avand in vedere somnul dedupa amiaza de 4 ore; s-a trezit fara scandal, cu chef de joaca, aplauda babo mami, babo Ada apoi imi spunea daga mami, daga mami, il verifica si pe Pisi sa nu adoarma si uite asa ne-a prins dimineata, asa ca avem un Craciun special anul asta
Acum asteptam sa se trezeasca, s-a culcat la 12, ca sa mergem si noi la masa, speram sa nu se culce verisoarele pana ajungem noi
Mai incolo mergem la prietenii nostri sa vedem cat rezista d-soara

Multi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput