Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ana, multumesc, i-am copt pana la urma la 170°, tot cam 45 minute. Au iesit tare buni si frumosi desi i-am framantat tare putin, am mai adaugat faina dupa ochi, nici macar n-am atins aluatul sa vad consistenta ca eram cu copilul in brate, i-am lasat balta pana am facut diverse prin casa etc.

Am fost la biserica. Viscolea, dar noi am zis ca mergem pana acolo, chit ca nu putem sta decat putin, cat are copilul chef. Am ajuns fix cand iesea lumea din biserica. Mai incercam si maine, poate ajungem la timp.

Craciun fericit dragele mele, cel mai fericit de pana acum!

Dar sa inteleg ca maine nu mai intra nimeni pe forum, daca ne felicitam de asta seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR !!! Sa va aduca Mosul cadourile dorite !!

Noi am desfacut cadouile de la mos,am fost in vizita la niste prieteni dar fara Ada care tuseste putin si am zis sa nu-i stresam degeaba pe proaspetii parinti si acum ne distram in 3 si cred ca nu ne culcam degraba pt ca Ada a dormit dupa masa 4 ore, abia am trezit-o pe la 19

La tema data de Kea, raspund negativ la ambele, pe mine nu are cum sa se supere cineva iar eu sunt doar dezamagita de vreo 2 pers pe care le-am considerat prietene dar sper sa-si revina ca sa-mi revizuiesc si eu simtamintele

Multi tuturor!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Craciun fericit si de la noi!
Kea, eu o inteleg perfect pe femeia respectiva, nici eu nu am putut suporta nici un copil dupa ce mi-a murit primul copil, mai ales ca in familie a aparut un copil conceput in perioada cand mie mi-a murit copilul. Pe copilul ala la inceput m-am straduit sa-l tolerez, sa ma prefac sa zambesc cand il vedeam, dar, apoi, de cate ori ma intalneam cu familia lui si cu el, nici nu ma uitam la el. Nu puteam sa-l vad! E o durere crunta pe care doar o mama ce a pierdut un copil si nu are altul si nici sanse sa aiba altul o poate simti. Nu e vorba de rautate, femeia aia sufera ingrozitor iar copilul ii aduce mereu aminte de ceea ce pe ea o doare mai tare. Sper sa nu te supere ce am zis dar imi suna foarte familiar ceea ce ai descris pentru ca am trait asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Impodobeste mama bradul
Si nu te intrista
Asta e seara de Craciun
Este seara ta...

Craciun fericit fetele, multa sanatate si bucurii!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Maya
V-am zis, m-am gandit mult la asta, poate aveti dreptate, dar in astia 14 ani de cand a pierdut copilul a avut in preajma o multime de copii, nepoti, copii pe care ii vede des, de asta nu inteleg de ce i-a casunat tocmai pe al meu pe care l-a vazut de doua ori pana acum. De ce pe ceilalti ii tolereaza? Si nu, n-a incercat in toti anii astia sa aiba alt copil, fiv-ul l-a facut acum vreo 2-3 ani si nu dupa incercari disperate de a ramane insarcinata. Copilul l-a pierdut in timpul primei casatorii.

Mergi la inceput

A, Pisik, vroiam sa-ti zic ca am in apropiere o florarie si de fiecare data cand trec pe acolo, ma gandesc la tine. E ca o bijuterie, la cateva saptamani o decoreaza altfel, au alte aranjamente in vitrina si in interior, e plina de lumina si culoare. Ne place enorm la toata familia, ne oprim de fiecare data sa o admiram si de fiecare data imi pare rau ca n-am aparatul foto la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ho ho ho!

Baietii mei dorm si am bagat nasul sa va urez si eu toate cele, un Craciun fericit si imbelsugat, care sa va aduca liniste in suflete.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Noi suntem intr-o perioada mai urlacioasa si recunosc ca din cauza asta nici n-am reusit sa ma bucur de Sarbatori ca lumea. "Nu stiu altii cum sunt", da' fiu-meu e fixist. Azi-noapte urla ca vrea apa, ii aduceam apa, imi zicea "apa olo" = apa acolo, pe noptiera, dupa 5 minute incepea sa urle "apa pate" = apa la o parte, ca el nu e obisnuit sa vada nimic pe noptiera noaptea. M-am saturat de atitudinea asta refractara la schimbare. I-am luat masuta si scaunel, a fost incantat ziua, cum a venit noaptea a inceput sa traga de ele "pate, pate" (la o parte). Si cel mai tare ma doare ca e intr-o perioada de respingere a tatalui. Chiar la cele mai banale chestii: numai mama sa ii puna desene, numai mama sa ii dea suzeta de jos... Nu ma deranjeaza atat ca sta in fundul meu nonstop cat faptul ca il respinge pe M. Sunt sigura ca e totul legat de faptul ca 3 zile pe saptamana sta la ai mei de dimineata pana seara (plus o noapte), nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa reincep si jobul de baza...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Raspund si eu la tema data de Kea:

nu sunt suparata pe oameni, ci pe situatii.

daca e cineva suparat pe mine, sa spuna acum sau sa taca pentru totdeauna da, cred ca fiu-meu e... in seara asta se chinuia sa ridice o lada cu vreo 8 kile de portocale si "mandine" si se enerva cumplit ca nu-i iese si nici io nu-l ajut. Nu stiu unde voia sa le duca.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Ne mai primiti si pe noi?

Am intrat sa va uram si noi CRACIUN FERICIT, sa aveti parte de sanatate multa, masa imbelsugata, sa-i aveti alaturi pe cei dragi iar copii sa va fie sanatosi, sa creasca frumos si sa va bucurati de ei.

Va pun niste poze sa vedeti cum am mai crescut: http://www.myphotos.yahoo.com/s/2163a608ccn69tt067jb

Va pe toate

Mergi la inceput