Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***
Raspunsuri - Pagina 15
simonapro spune:
Va dorim sa aveti sarbatori pline de bucurii, liniste sufletesca si belsug! Craciun fericit! 
petrecere frumoasa!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Kea spune:
Fetele care faceti cozonaci, la ce temperatura ii coaceti?
Eu mai am treaba, nu-s niciodata gata la timp, seara tot mai imi gasesc ceva de facut, dar acum chiar imi iau o scurta pauza.
Eu sunt suparata pe nevasta prietenului lui barbatu-meu, v-am zis ca am fost la ei in vizita pt o zi jumate acum vreo luna si m-am intors tare necajita. Nu mai stiu daca v-am povestit ca stateau la calculator, copilul s-a dus la ei si aaaa si eeee si nici macar nu s-au intors sa vada de ce face asa. Tipa ii inchidea usa in nas, am zis ok, poate are ceva de facut in bucatarie si nu vrea sa o deranjeze copilul, dar cand eu spalam un biberon, ea nu facea nimic in bucatarie, barbatu-sau facea cafea langa noi iar ea impinge copilul inapoi si ii inchide usa in nas, am simtit ca vad negru in fata ochilor. Nu i-am zis decat sa-l lase (copilul pangea) sa intre, ca el e obisnuit sa fie mereu cu mine. Sau la un moment dat curata cartofi si copilul se opreste in fata ei sa o priveasca, iar ea incepe sa clatine din cap mustrator si sa zica nuuuuuuu. Ce nu, ca doar privea?! Au fost mai multe faze, pur si simplu refuza sa-l priveasca, iar de n-spe ori mi-a spus ca ei nu-i trebuie "asa ceva"
ca ea e foarte multumita cu viata linistita pe care o duc ei. Mi-a luat gentile si mi le-a pus dupa nu stiu ce fotoliu, ca ea nu suporta dezordinea (nu mi-a dat la dispoziie nici un loc unde sa le pun sa nu fie la vedere si in plus, n-am stat decat o zi, din care 3 sferturi am fost plecati toti la o expozitie). Si toate astea vin de la o femeie care a pierdut in urma cu multi ani o sarcina aproape de termen, care acum de curand a facut cateva FIV-uri si a mai cochetat si cu adoptia. Eu nu o inteleg si desi sunt foarte toleranta, nu cred ca pot trece cu vederea toate astea. Poate din afara nu pare mare lucru, dar eu m-am simtit mizerabil.
Pisik06 spune:
Kea, te-ai gandit ca asta este modalitatea ei de a se apara? Ca pur si simplu si-a facut un scut? Nu zic ca e bine sau ca e un mod normal de comportament, dar avand in vedere prin ce a trecut, eu zic ca merita un pic de compasiune si intelegere si sa o accepti asa cum este. Cand spune ca ei nu ii trebuie asa ceva poate urla ca de fapt isi doreste la nebunie un copil. Faptul ca il respinge pe Keut, la fel, este reactia ei la suferinta. Nu stiu, sper ca nu te-am suparat, dar eu asa vad lucrurile

Fetelor, va doresc o seara magica si zile linistite si senine alaturi de cei dragi voua
Mami de minune mica
Anaan spune:
Kea, exact asa fac si eu: niciodata nu-s gata toate, seara tot mai trebaluiesc la ceva.
Azi ma viziteaza, ca in fiecare an, de altfel, cateva foste eleve, e deja traditie intalnirea asta, si tare mi-e draga, mai ales ca ele sunt stabilite care pe unde si nu am ocazia sa le vad prea des. Apoi mergem la nasii lui Andrei, acolo va fi o mini-petrecere, cu cadouri sub brad si surprize pentru fiecare. Sper sa fie o seara frumoasa!
Sarbatori fericite, prietene dragi! Sa aveti Craciunul visat!

andiaroro spune:
Eu am cuptor electric si ii coc la 185 de grade 45 de min. Cuptorul incalzit bine inainte. Noi mai avem doar un cozonac pentru maine, restul au fost haliti de furnici
....Asta e-mai fac o tura zilele urmatoare.
Doar pe mine insami am fost nitel suparata anul asta, dar mi-am acordat deja circumstante atenuante si am o viata intreaga la dispozitie sa-mi iau revansa!
adirys21 spune:
Primiti colinda???
Va uram si noi din suflet CRACIUN FERICIT, sa aveti parte de sanatate multa, masa imbelsugata, sa-i aveti alaturi pe cei dragi iar puii sa va fie sanatosi, sa creasca frumos si sa va bucurati de ei, sa fiti mandri ca-i aveti pe ei, cea mai de pret comoara.
Sa vina mosul bogat cu de toate, la fel cum a venit la noi.
Teona s-a comportat exemplar cand l-a vazut pe mosul. L-a invitat la bradut, chiar l-a condus de mana, a vorbit cu el, l-a ajutat sa imparta cadourile la toata familia, l-a pupat si s-a urcat in bratele lui, a fost foarte relaxata. A primit multe cadouri, prea multe, a fost foarte frumos.
Noi suntem la parintii mei unde este super, nici nu va imaginati cat de bine imi este.
Va doresc toate cele bune.
Va 
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si
11+
aditapop spune:
HO, HO, HO, A VENIT MOSUL LA TOATA LUMEA?
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT, COPII SANATOSI, VOIOSI, SA NE INTALNIM CU BINE IN 2011!
VA PUPA,
RAZVAN SI MAMI!

VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
gigelica20 spune:
Craciun Fericit tuturor!
Va pupam cu drag,
Lucia si Victor
_
Gigelica ,mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Kea spune:
Pisiku nu m-ai suparat, m-am gandit si eu la asta. Dar anul trecut cand ne-am dus la ei si Keutu statea doar in fund s-a purtat normal cu el, a fost chiar prietenoasa, iar la momentul ala trecuse deja prin tot ce am povestit mai sus. In plus noi am fost singurii care au stiut ca fac FIV, i-am incurajat cat am putut, vorbeam zilnic la telefon cu orele, pe forumul asta am ajuns sa ma inscriu tot ca sa intreb ceva in legatura cu FIV-ul, pt ea. Putea sa ignore copilul, daca avea nevoie de un scut, dar s-a purat aiurea si cu noi adultii. Nu am mai zis de asta pt ca pe mine m-a durut cel mai mult atitudinea fata de copil.