Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***284***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Adirys, soacra-ta e mishto pe langa asa zisul meu socru:)))). V-am mai zis de el, da' poate tu n-ai fost pe receptie, iti fac un rezumat ca sa vezi ca se poate si la alte case: socru-meu a vazut fata o data, la botez, cand a venit cu "mashtera"(nevasta'sa) si NU i-au adus Sophiei NIMIC, macar ceva simbolic, acolo, o ratza de plastic sa-i zic eu peste ani:"uite, asta-i de la bunicu'to". Deci: nu suna, nu ne cauta, nu doreste s-o vada, nu cadou...de bani ce sa mai vorbesc:))))). Dar asta a fost comportamentul lui si fatza de propriul lui fiu, asta e el. Insa nu sunt suparata pe el (cum sa fiu suparata pe un quasi-necunoscut ciudat, pe care nu pot sa-l inteleg?), n-am nicio asteptare de la el, pur si simplu NU EXISTA pentru noi. Cred ca asta e singura atitudine corecta. Asa ca Sophiphi n-are nici un bunic (tatal meu a murit) dar are doua bunici gata s-o pupe-n fund la orice ora Da-o-ncolo de soacra, nu te mai framanta din cauza ei, nu merita, asa sunt unii oameni. Macar tine legatura cat de cat cu voi si da bani!!:))
Raspuns: nu sunt suparata pe nimeni in mod special, cel putin nu pe nimeni dintre apropiati si cred ca nici ei pe mine

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Tema: din fericire, nu sunt suparata pe nimeni dintre cei apropiati si nici ei pe mine. In schimb, compensez cu o suparare legata de un vecin, care locuieste in casa bunicii mele, a cumparat partea unui var, a ocupat toata casa, desi aproape jumatate este a mea, iar el nu intentioneaza sa cumpere aceasta parte, desi eu eram dispusa sa i-o vand foarte ieftin. Pe scurt; am ajuns la proces de scoatere din indiviziune (doi ani a durat!) si acum am recurs la executare silita, ca nici gand sa ne plateasca partea.Chiar nu-mi doream sa ajungem la asa ceva, dar nu se mai poate, mai ales ca e vorba de scandalagiul de care va povestisem eu mai demult. Deci pe asta-s suparata, si el pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Dragele mele tufete

Cu ocazia sarbatorilor de sfirsit de an va urez toate cele bune, cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune. Sa fie anul ce vine mai bun decit cel care pleaca si sa avem toate un an lin si usor, plin de fericire linga copilasii si sotiorii nostri.
Va imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

La tema raspund afirmativ
Am o suparare maaaare si sper sa se rezolve, daca nu pina la sfirsitul anului, macar dupa, la inceputul anului cel nou.
Si nu, nu am inchis usa, astept inca explicatii, dar mi-e teama ca de partea cealalta usa s-a trintit cu nervi ...
Oare e adevarat ca pici de prost cind esti prea bun? Asta e impresia mea acum... sper sa se schimbe si sa nu regret ca am fost "prea buna".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Craciun fericit si luminos va doresc, dragelor! lasati-le-ncolo de suparari ca nu aduc nimic bun...energie cheltuita in van...eu nu ma consum sa ma mai supar pe cineva iar daca exita cineva supart pe mine...sa-i fie de bineVa pup si ma bucur ca v-am cunoscut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Sarbatori fericite si sa-l aveti pe Domnu'in suflet!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Craciun cu bucurii in suflete !!!

Eu sunt suparata pe reclama de mai jos "viata este mai simpla cand alegi incalzire..." ma streseaza mereu, nu reusesc sa citesc ce scrieti pt. ca hop si bannerul...
Pe altcineva nu sunt, nu stiu... poate pe Guvern, din cauza lor nu suntem toata familia de sarbatori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am prins un moment de pauza si profit de asta ca sa va urez cele mai calde urari de bine, de sanatate si bucurie. Sa va bucurati impreuna cu cei dragi voua de caldura sufleteasca si de multa, multa iubire. Va pup

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Craciun fericit alaturi de cei dragi! Si tot binele din lume!

PS. Merci, BIANCA, azi ecleresc si eu!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput