Zmeura de aur 2010
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larasarit/larasarit.jpg)
larasarit spune:
Nu ai mai putut intra pe DC din momentul acela pentru ca ai fost foarte ocupata..da, din fotografii se vede foarte bine ce ai facut cu banii aceia, o beteala de brad si o jucarie fiecarui copil si curatenie in fundul curtii, "conjunctura nefericita" creata de cealalta dar nu erati amandoua organizatoarele??
"Lucrurile sunt in desfasurare acolo"-asta ce inseamna mai exact?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
buggy spune:
Draga Larasarit, nu conteaza de ce nu am mai putut intra pe DC, f important e ca nu s-a pus vreodata problema sa "dispar" asa cum am vazut scris . Datele mele de contact exista sunt chiar publice, daca chiar as fi fos suspectata ca am fugit pe undeva cu banii ar fi fost simplu sa fiu contactata oricum la tel sau pe email. In plus, directorul scolii si al gradinitei va sta la dispozitie cu orice detalii doriti. In legatura cu actiunea de Craciun nu inteleg de ce reduci totul la niste beteala, ai idee cati oameni au muncit si cat suflet s-a pus???
Tu chiar vezi in acele fotografii doar niste beteala??? Pe bune??? Eu vad cadouri, eu vad copii fericiti, eu vad Mos Craciun, spiridus, eu vad animatori care au lucrat ore intregi cu 240 de copii. Au fost sute de produse cumparate, carate, impartite, probleme cu inchiriat masina de transport. Evenimentul a fost facut public, puteati oricand participa, puteti oricand sa va interesati. Acolo s-a schimbat mocheta (care nu fusese schimbata de 20 de ani) a fost pusa gresie intr-un hol imens si bai... Ce inseamna se deruleaza in continuare??? Pai de ex au nevoie de faianta acum si sunt in curs sa obtin o sponsorizare pt asta. Imi doresc sa reusesc cu loc amenajat de joaca si un teren sportiv dar asta costa f mult si necesita f mult timp. Repet, oricand puteti suna acolo.In plus fata de tot, as dori sa intelegeti ca eu am organizat actiunea, nu Qsar, eu imi asum esecul acesteia (caci, privind la reactiile voastre s-a soldat cu un esec- probabil ca am gresit la capitolul comunicare) DAR NU A FOST RESPONSABILITATEA MEA PROMISIUNEA LUI QSAR si voi m-ati bagat in aceeasi oala. Tu draga Larasarit nici nu stii ce acuzi si nici subiectul nu-l cunosti si ar fi bine ca pe viitor sa fi informata atunci cand aduci niste acuze unui om. Daca tu in fotografii nu vezi decat niste beteala si esti nemultumita de aceasta chestiune poate pe viitor ar trebui sa iei masuri si te implici in mod direct punand umarul.E greu sa construiesti, f usor sa darami. Inca odata repet, imi asum lipsa de comunicare asupra actiunii nu si lipsa ei si in niciun caz nu-mi asum promisiunea nerespectata a lui Qsar, nu mi-a apartinut niciodata.Acestea fiind spuse, va urez numai bine si va multumesc pentru aportul benefic pe care l-ati adus in viata mea.Cu prietenie,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
asta e cel mai urat mesaj pe care l-am citit in ultima vreme...ai habar cati copii se pot bucura de o amarata de bucurie, de o beteala in pom sau macar de un zambet de Craciun?
Eu am fost unul din donatori, nu am primit nici un tricou , ma bucur macar sa stiu ca banii au ajuns la destinatie desi marturisesc ca nu observasem pozele si update-ul , dar in final ii multumesc lui Buggy ca macar a clarificat acest aspect.
Citat: |
citat din mesajul lui larasarit Nu ai mai putut intra pe DC din momentul acela pentru ca ai fost foarte ocupata..da, din fotografii se vede foarte bine ce ai facut cu banii aceia, o beteala de brad si o jucarie fiecarui copil si curatenie in fundul curtii, "conjunctura nefericita" creata de cealalta ![]() "Lucrurile sunt in desfasurare acolo"-asta ce inseamna mai exact? |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Marina asta e cel mai urat mesaj pe care l-am citit in ultima vreme...ai habar cati copii se pot bucura de o amarata de bucurie, de o beteala in pom sau macar de un zambet de Craciun? Eu am fost unul din donatori, nu am primit nici un tricou , ma bucur macar sa stiu ca banii au ajuns la destinatie desi marturisesc ca nu observasem pozele si update-ul , dar in final ii multumesc lui Buggy ca macar a clarificat acest aspect.
Marina |
te sustin, Marina!
userul buggy deja a solicitat inchiderea contului.si i s-a inchis.pacat, ca a facut atata bine, alaturi de voi.si mai putea face mult mai mult!si poate nu are timp sa stea lipita de DC.
mie chiar mi-e mila de ea, chiar daca nu o cunosc.
eu cred ca ar trebui contactata cumva si cineva din "conducerea"
![](dc.gif)
asa ceva nu se face.
![](icon_smile_disapprove.gif)
Blackmoon Lady&lipishtocul
![](copilas.gif)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
My Lady, conducerea DC nu a fost implicata in campania asta , banii au fost stransi de catre Buggy si ea e pana la urma responsabila. Trebuia sa comunice mult mai clar si oricum a trecut un an in care oamenii au tot acumulat frustrari legate de acest subiect.
Pe de alta parte Buggy spune ca banii au ajuns unde era nevoie, evenimentul a fost organizat, ne aduce poze de acolo, ar fi nedrept ca lipsa de comunicare sa-i umbreasca activitatea pe DC.
Mie imi pare sincer rau de situatia asta pt ca acum toata lumea e cu un cm mai suspicioasa in legatura cu actiunile umanitare, si e pacat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blackgirl0/blackgirl0.jpg)
blackgirl0 spune:
citat din mesajul lui larasarit Nu ai mai putut intra pe DC din momentul acela pentru ca ai fost foarte ocupata..da, din fotografii se vede foarte bine ce ai facut cu banii aceia, o beteala de brad si o jucarie fiecarui copil si curatenie in fundul curtii, "conjunctura nefericita" creata de cealalta ![]() "Lucrurile sunt in desfasurare acolo"-asta ce inseamna mai exact? |
Chiar ca este cea mai urata postare ever!
![](icon_smile_8ball.gif)
O sesizare, ceva?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
vai ce sa mai spun ...e asa de simplu...m-am suparat ,imi iau jucariile si plec!!!foarte urat!mai urmeaza sa vina si cealalta care v-a jecmanit pe fata sa se "supere"si sa plece!!!asa si??cine e de vina ca nu v-ati "facut timp"(deja am inteles ca rupeti facebookul toata ziua) sa veniti sa dati un raport despre banii donati??cat va lua sa intrati si sa scrieti un mesaj si sa dati niste poze??vai "imi asum lipsa de comunicare"!!!impresionant!!!nu zic ca v-ati bagat banii in buzunar si ati fugit cu ei,ca e clar ca nu asta ati facut,dar e f urat sa tratati cu spatele si cu indiferenta niste oameni care au scos niste sume marisoare din buzunarele lor pt o actiune si au trebuit sa astepte 1 an sa vada 3 poze!!!
urat urat urat!!!si,da,si eu cred ca donatorii dc se vor gandi mai bine acum inainte sa scoata niste bani din buzunar si asta datorita voua!!!
Mami si 2 printi iubiti:
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kariguld/kariguld.jpg)
kariguld spune:
citat din mesajul lui nushulica vai ce sa mai spun ...e asa de simplu...m-am suparat ,imi iau jucariile si plec!!!foarte urat!mai urmeaza sa vina si cealalta care v-a jecmanit pe fata sa se "supere"si sa plece!!!asa si??cine e de vina ca nu v-ati "facut timp"(deja am inteles ca rupeti facebookul toata ziua) sa veniti sa dati un raport despre banii donati??cat va lua sa intrati si sa scrieti un mesaj si sa dati niste poze??vai "imi asum lipsa de comunicare"!!!impresionant!!! ![]() urat urat urat!!!si,da,si eu cred ca donatorii dc se vor gandi mai bine acum inainte sa scoata niste bani din buzunar si asta datorita voua!!! ![]() ![]() |
subscriu. si mai adaug ca nu mi se pare corect fata de donatori, campania s-a desfasurat in perioada Craciunului, ca raportul sa vina abia la toamna
![](chatterbox.gif)
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
![](bonjovi.gif)
Speranta si incredere pentru David
![](bonjovi.gif)
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
As dori sa precizez ceva foarte, foarte clar. Pe DC sunt actiuni cu caracter umanitar care au girul DC dar nu reprezinta actiuni DC.
De asemenea sunt actiuni DC - deci organizate strict de catre noi, strict conform regulilor noastre care sunt publice si publicate, strict prin parghiile DC - utilizam conturi bancare publicate, verificate si verificabile in orice zi a anului, conturile bancare sunt alocate doar unei singure actiuni deschise de DC niciodata nu au fost doua sau mai multe actiuni DC care sa aiba cont bancar comun, la finalizarea actiunii conturile bancare alocate sunt golite complet cu destinatarul final al actiunii ca si beneficiar, actiunea este coordonata de moderatori DC, toate incasarile si/sau platile sunt publicate.
Tot ceea ce am scris mai sus nu este ceva nou si pot sa fac aceste afirmatii cu toata responsabilitatea deoarece am fost implicat in multe actiuni umanitare coordonate de DC.
Insa - asta nu inseamna ca nu putem sa avem si rateuri si chiar daca nu suntem coordonatorii tuturor actiunilor umanitare, este clar ca incercam sa reducem la maxim orice rateu sau suspiciune.
Pana in prezent pentru actiunile coordonate de DC nu am avut nici un esec.www.romleas.ro/semnatura/rules.gif" border="0">
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![](images/user_woman.png)
danielac spune:
Va rog foarte mult sa nu denigrati actiunile umanitare care se desfasoara in acest moment pentru ca prin acestea (cu toate neplacerile inerente care apar din cand in cand!) au fost facute multe bucurii si multi copilasi fericiti! Multumesc!