Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Inca se mai poate?

Asadar, din partea mea, premiul I cu coronita din frunze de zmeur merge la toti moderatorii care au votat pentru inchiderea contului Ilenei.

Premiul II, tot cu coronita inclusa merge la urmatorul user: muffin, euMarro, sellanic, naverdi11, 29B_ella, AnaErsz, ILoey, Firys, LORI, Oana-Laura, Roxana, mElaine samd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anca, eu zic sa pastrezi lista pt Zmeura 2011 ... d.p.d.v cronologic asa ar veni.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Hahaha, Laura, merci de sugestie, doar ca la cat de fragila si trecatoare e viata de user DC, mi-e ca, cine stie, poate ca anul viitor n-am sa mai am ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Merita sa incerci.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Inca se mai poate?

Asadar, din partea mea, premiul I cu coronita din frunze de zmeur merge la toti moderatorii care au votat pentru inchiderea contului Ilenei.

Premiul II, tot cu coronita inclusa merge la urmatorul user: muffin, euMarro, sellanic, naverdi11, 29B_ella, AnaErsz, ILoey, Firys, LORI, Oana-Laura, Roxana, mElaine samd.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

graba strica treaba...sau ,poate mai bine mai tarziu decat niciodata?...e,cine mai stie?
...eu zic sa ai totusi putintica rabdare pana spre sfarsitul anului,ca poate mai faci oaresce clasificari,unii vor avea mai multe frunzutze in coronitza,etc...e pacat ca asa o treaba serioasa sa fie facuta de mantuiala,ashea,la primul impuls,in loc sa fie prestata temeinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Io propun ca cine s-a pronuntat deja pe anul asta, sa nu mai aiba dreptul sa o faca din nou...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput