Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

daca nu apareau explicatiile despre actiunea lui Qsar -"tricoul" de anul trecut, taceam si nimik nu spuneam.
ba mie imi pare rau de bani, ca am donat o suma consistenta. imi pare rau ca cineva a profitat pe nedrept de ea. rusine! nu zmeura de aur o merita, ci o mare bulina neagra! zmeura e prea valoroasa.

in rest, nu am pe cine sa nominalizez.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

blue eyes - mersi pentru nominatie.

pentru ce? te-a numit ochi albastri in vreo functie?

http://dexonline.ro/definitie/nomina%C8%9Bie

sau e doar un "furculision" mai snob, ashe, in loc de prea banalul "nominalizare"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zmeura de aur la categoria "sunt desteapta si v-o arat in toate ocaziile" (traducere libera: sunt de o delicatete de p...el, admirati-ma) :
Mianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

daca nu mi-ar placea la nebunie zmeura (si de data asta n-am gasit decat mure in car4) as incerca s-o tin secret e drept ca e muuult adevar in zicala aia, "daca taceai, filozof ramaneai", si se pare ca multa lume o adopta cu succes (sau cu succesuri?), da' nu-i genul meu.

Ilinca mama, daca reusesti sa gasesti schimbarile de atitudine dupa zmeurica de anul trecut, da-mi si mie un pm si subliniaza-mi-le; anul asta garantez ca va exista macar o atitudine care va ramane neschimbata (asa ca puteti incepe deja si zmeura 2011 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu au avut loc schimbari dupa zmeura de anul trecut Asta m-a facut sa nu mai "nominez" pe nimeni.
Subiectul de anul trecut a degenerat urit, pe la pagina 15 m-am plictisit, cred ca n-am prins esentialul.

Oricum o concluzie generala: oamenii au foarte mult timp! Cred ca procrastineaza in fata calculatorului

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Eu dau zmeurici pentru:

-toti cei care au pretins ajutor umanitar/donatii (pe vremea bazarului vechi) si apoi au scos la vanzare produsele pe alte site-uri...sau au avut "simtirea" cu prefix (ne-) sa le scoata la vanzare tot aici

-toti aceea care au bantuit prin conturile de picassa ale mamicilor si aveau ganduri necurate cu puiutii
-cei cu mai multe identitati!

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

abia acum am bagat si eu ochiul pe acest topic...
si ma gandeam ca nu scap de "zmaurici"...
dar ma gandeam ca mi le vor inmana cei cu care am fost in "contradictie eterna"...
userul "larasarit"..mi-a inmanat zmeurica cu un ranjet, pentru ce anume?...ea stie
userul rall...mi-a inmanat zmeura pentru ca sunt "opusul a ceea ce gandeste ea si o varianta indepartata a...nush cui alt user"
da-mi voie draga rall..sa iti acord o maaaare. astea nu-s motive sa nominalizezi un user ca nu-i deacord in gandire cu "matale".
eu gasesc acest topic "zmeura de aur" interesant si da...merit si o oala de zmeurici poate, in anumite zile, dar nu pentru motive din astea!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

My_Lady0091, motivul meu e corect. Doar nu poti spune ca exista obiectivitate pe lumea asta sau ca zmeura se acorda dupa reguli scrise si prestabilite? Oricum, water under the bridge, dupa cum ar spune englezu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

My_Lady0091, motivul meu e corect. Doar nu poti spune ca exista obiectivitate pe lumea asta sau ca zmeura se acorda dupa reguli scrise si prestabilite? Oricum, water under the bridge, dupa cum ar spune englezu'

ok..atunci ai o zmeura de la mine..asa..din strafundul obiectivitatii mele

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

:(( Sunt chiar socata de ce citesc... Vikinga, eu am pus fotografii imediat dupa eveniment. Vezi link la subiectul de la generale.Nu a fugit nimeni cu banii... Eu am datele de contact publice.Ma stiu fête de pe forum. M-ati bagat in aceeasi oala cu conjunctura nefericita creata de Qsar.Iar satul nu e la un capat de lume, e la 70-80 de km de Buc. Dc doreste cineva nr-ul de contact al directorului, I-l dau personal.Sunt f trista, puteati oricand sa ma gasiti, sa mergem impreuna etc. Dar Mai presus de orice actiunea a existat si poze au existat si Mai ales lucrurile sunt in desfasurare acolo.

Mergi la inceput