Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Vikinga iti dau dreptate! SI pe mine m-a dezamagir Qsar cu acea actiune. Si eu am platit un tricou - si, una peste alta, s-a folosit de mine. M-a rugat pe mess sa scriu topicul, sa o spirjin in actiune ... ceea ce am facut. De fapt, ea si cealalta persoana, buggy - care era in actiune, au aruncat o pata asupra DCului.

Era asa de simplu sa explici ce s-a intamplat si sa isi ia putin timp sa isi ceara iertare. Qsar e extrem de activa pe facebook - deci are tot timpul...
Nu ma poate opri nimeni sa imi declar dezamagirea! Asta e, asa cum stiti, lume multa, oameni putini.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Intreb si eu, desi nu sunt implicata in acea actiune, nimeni nu mai tine legatura cu cele 2 fete sau sa li se scrie pe FB ?
E pacat de fetele care au pus suflet

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu poate cineva sa-mi dea un link catre Zmeura de anul trecut, ca nu o mai gasesc nicaieri? Ca as vrea sa vad evolutia personajelor, vorba voastra.Multumesc anticipat!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
Intreb si eu, desi nu sunt implicata in acea actiune, nimeni nu mai tine legatura cu cele 2 fete sau sa li se scrie pe FB ? E pacat de fetele care au pus suflet Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***
Ba tocmai, ca la fel ca majoritatea membrilor DC care is si pe facebook, au lista de prieteni plina cu cei cunoscuti pe forum. Nu bag mina in foc cu ce prieteni au ele doua, dar conectia tot trebuie sa fie bine merci , tocmai de aia si eu am auzit ce zicea si Mirela, ca-s active pe facebook, ma rog de Qsar mi s-a zis. Ca altfel nu avem alti cunoscuti in comun.Eu inteleg lumea care s-a plictisit de forum, si eu am activat in perioade, insa remarc ca-i aceeasi "desteptaciune" si ochi dati peste cap, cind singurul subiect de birfa si liant e privitul in mod superior al comunitatii asteia, asa cum lumea buna se da tare desteapta dar sta si toaca numai ce-i pe otv si antene, articole intregi scrise de creiere aerisite prin dilema si nu numai, numai pe marginea subiectelor si discutiilor de acolo si pe urma zic, oh vai "aia" lol. Rid eu, dar e trist si arata nivelul adevarat al presei si "formatorilor" de opinie.Pe de alta parte, e adevarat ca as mai putea da un premiu la zmeura cu titlul "prea multa lume are net", nominalizati o groaza:)), imi vin numai in minte sefa de raion si gaterul dar sunt inca multi. Asta e.Asa ca, legatura cu persoane cunoscute aici exista, dar printre floricele si pupat in posetrior, se uita amanunte de genul: bree ai uitat sa dai o mie si ceva de euro-doua unor copii. le ameteste Qsar cu niste vraji oratorice si is gata, fericire maxima ca-s bagate in seama.Sarutat in fund in continuare!Aaaah ori varianta aia draga mie: nu ma bag, nu e treaba mea.Rufus, asa am zis si eu, insa adevarul e trist. Cea mai draguta varianta ar fi ca nu o suferea pe Mirela si i-a copt-o, poate si-a dorit sa o puna pe ea intr-o imagine proasta, ori poate a dorit sa arate intr-un mod f "original" ca nu da doi bani pe forumul asta. A fost parca moderator, Mirela nu a mai dorit-o, habar nu am amanuntele astea. Dar tare ma tem ca e doar o hotie si o descurcareala romaneasca.Si bineinteles ca Mirela are toate motivele sa fie f suparata pe Qsar! La fel cum eu is suparata, pentru ca am crescut pretul licitatiei, fi-r-ar, era la vreo 20euro si m-am trezit eu isteata sa ridic la o suta. Nu-mi pare rau de banii mei, ca nu am de ce ma plinge, ma enerveaza faptul ca asa s-au strins bani mai multi.Insa din cite cunosc si celelalte fete care au donat strict lui Qsar, nu se pot plinge de pierdere, pacat doar de copiii aia! Pentru ei ar fi fost important. Cu toate ca au ales si un sat departe de lume, masuri de siguranta:)), aha deci premeditare.Noi sa fim sanatosi! Cine stie, o fi semn, ca o fi timpul sa mai organizez eu o actiune umanitare babana, asta ca sa nu termin subiectul asta intr-o nota negativa, ca nu ma reprezinta. Si inca o data cele mai bune ginduri pentru fetele care activeaza la umanitare si fac o diferenta. E minunat!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Zmeura de aur 2010 e pentru Mirela, alias DC, pentru faptul ca des tranteste un link de pe Supereva si apoi nu mai ia parte la discutie. Mi se pare ceva de genul "nu uitati si celalalt forum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pot sa spun ca am ramas cu gura cascata citind despre zmeura tricourilor, asa ceva nu se face!!
Oricum, atat timp cat buggy a fost implicata, ar fi bine sa apara si cu o explicatie, din moment ce eu (si cred ca nu numai eu) primesc pe mail-ul de la birou oferte comerciale de la "Fun Science" si culmea mai fac si forward.. ca poate mai vor si alti parinti sa comande o petrecere, o jucarie... si sunt sigura ca nu ar comanda de la o persoana care "uita" sa dea o explicatie!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Zmeura mea merge catre moderatori, care uita sa-mi raspunda la zecile de intrebari "de ce ma moderezi?" dar nu uita sa imi trimita mesaje publicitare in e-mail.

Mergi la inceput

blue eyes - mersi pentru nominatie. Desi ne-am mai ciondanit noi prin decor eu te pup si iti doresc un Craciun fericit.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Vikinga, e mare pacat sa ne razbunam pe forumul umanitar pentru ca unii nu au cuvant. Toti cei care ma cunosc personal stiu ca urasc vedetismul celora cu vraji oratorice si de suprafata ... acele ifose care se nasc uneori pe DC ale celor care se cred indispensabili DCului ... si zambesc cu aer de martiri...DCul nu mai e demult jucaria mea - asa cum nu a fost si nu va fi jucaria nimanui. E o chestiune foarte serioasa, un fenomen social in Romania ce isi urmeaza steaua...
DCul nu e Mirela - DCul sunteti toti, si apartine tutoror - uneori chiar ma irita cand imi vad numele in topicuri in loc de 'desprecopii'...

Cred ca amentinarea ta - ca ai sa faci o actiune umanitara pe DC - este cea mai placuta amenitare auzita in ultimele luni. Ne esti draga si te ajutam/sprijinim cu mare placere.

te pup,
desprecopii

Mergi la inceput

Ilinca uite aici: Zmeura de aur DC 2009.

Mergi la inceput