Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Hai mai JG, Frankenstein? Alta comparatie mai reusita n-ai gasit? De pilda Gioconda (ea) si Leonardo (io). Da-o-ncolo de treaba.

Lasand gluma la o parte, Ilinca_M e o scumpa si are un stil plin de umor, evident fara nicio legatura cu mine! Singura legatura (si aia trasa de par) ar fi aceea ca io (printre altii) sa-i fi facut pofta de scris dar potentialul ierea acolo deja demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anca imi lipseste total simtul poetic cand framant cozonaci, sorrry [
D]

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hehe...call me Frankie. Si mie-mi place foarte mult anca_a si ma simt onorata de comparatie, nu mi se pare ca semanam la stil, dar la idei sigur. Dar deja o dam in categoria "cei mai iubiti" si nu s-a deschis inca:)))
Apropo de asta, este o useritza foarte interesanta, care de multe ori mi-a ridicat tensiunea prin postarile ei de-mi venea sa monitorul dar de cel putin tot atatea ori m-a uns la suflet, tot prin postarile ei, faine si distractive. I-as oferi premiul "Paradoxu'", care este o combinatie de zmeurici si iubire in diferite proportii, depinde de zile. Aceasta useritza este accept92; iaca inca o asemanarea a mea cu anca.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pe mine m-au deranjat aia care mi-au spus repetat ca ma alint in timp ce io era sa mor de 3 ori in 2010:P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Toti userii care nu stiu sa poarte o discutie in contradictoriu fara sa se dea in stamba... Si Anca74 pt. ca denigreaza femei intr-o veselie, si a si spus ca femeia e irationala, nehotarata si sensibila..Not!

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik
Citat:
citat din mesajul lui denizel
De cand o asteptam!!! :)))))Io am nominalizari in mai multe categorii . Deoarece intotdeauna am fost o delicata :)), voi pune doar prima si ultima litera a nick-ului. Se stiu ei aia care or sa fie nominalizati :)))).La categoria "Economia decentei" nominalizez c-------l. Detaliile sunt prea bine cunoscute, n-are rost sa si comentez :))La categoria "Stiu ce-ai facut asta vara" , i-------a. Chiar stie, domle, si nu se sfieste sa ti-o spuna :)).La categoria "Confortul relational de ambianta" , M----s. No comment! La categoria "Pentru unii muma, pentru altii ciuma", nominalizez cel mai abuzator, inconsecvent, incorect si razbunator moderator DC, de altfel, singurul moderator de acest fel, adica M----s.Si, nu in ultimul rand :)), Categoria "Irina Petrea" . Pentru toti parintii care au zis macar o data pe DC ca, copiii sunt vicleni, profitori si speculanti incepand inca din bebelusie. Multumesc pentru atentie, astept rosiile .~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Dom'le, sau Denizel e prea 'telectuala cu anagramele ei sau eu n-am citit destul DC-ul. Nu pricep nimica.(n-am alt emoticon la ora asta). Mik.
asa rapid cred ca: o nominalizare capcaunul, marius doua, la al' de incepe cu i, nu ma prind.lista pt zmeura nu am tre sa ma gindesc.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Qsar: premiul cel mare! BlllleahSi o intrece si pe anisto, macar respectiva nu si-a etalat pe forum aere de mare doamna a DC-ului, oh vai i se zicea din atita iubire Q si se stia despre cine e vorba. O mare dezamagire pentru comunitatea asta. Si nu e vorba de amaritele alea de tricouri, e vorba ca banii nu au ajuns la acei copii. Si cu ea s-a evaporat si cealalta, i-am uitat nickul, impreuna erau implicate in respectiva actiune umanitara.Un an in care am sperat ca vine si-si cere scuze, ah o explicatie acolo macar de ochii lumii si chit ca suntem rele de gura uneori noi femeile, ar fi inteles fetele care i-au trimis bani. Si cel mai rau ma enerveaza formularul ala pe care ne-a "rugat" sa-l scriem. Si gata, eu una-s lecuita! Nu ma mai bag la donatii aici. Insa ma bucur cind vad forumul la umanitare atit de activat, recunosc avintul pe care-l aveam inainte. Si am ezitat mult inainte sa scriu toate astea, tocmai pt a nu strica imaginea umanitarelor aici. Insa trebuia:)Ilinca nu o copiaza pe anca_a, nicidecum, au idei asemanatoare (si alte mamici sunt pe aceeasi lungima de unda, deci nu-i asta baiul) dar stilul e altul. Ilinca are alta abordare, mult umor, anca_ are piper, alta vine cu sarea si tot asa:)Marius inainte prindea la mai multa lume, lua brate de flori de la doamne, eheeei:), anul asta o fi avut vreo pasa proasta, ca l-au parasit toate admiratoarele si uite ajuns cap de lista la zmeura. Ori s-au prins cititoarele fidele?Capcaunul mi se pare ok. Are opiniile lui care pot place ori ba, dar asta e alta discutie, in rest e "copt" nu se zbureleste aiurea, iese fara tam tam cind e prins intre posetele atitate in aer, nu inteleg inca nominalizarea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

o zmeurica pentru Xena medicinei? x-o???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Oameni buni, vine Craciunul!
Lasati judecatile, bucurati-va de ce aveti, de sanatate, de puterea cu care suntem inzestrati ca sa le putem duce pe toate!
Eu imi spun ca asa-i omul, cu bune, cu rele, nu-i nimeni faurit dupa tiparul ingerilor, toti gresim...

Va doresc tuturor, nominalizati au ba, sarbatori fericite, pline de lumina si pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Un an in care am sperat ca vine si-si cere scuze, ah o explicatie acolo macar de ochii lumii si chit ca suntem rele de gura uneori noi femeile, ar fi inteles fetele care i-au trimis bani.

Pentru mine, asta e cel mai mare mister de cand am cunoscut DC-ul.
Pur si simplu nu imi vine sa cred asa ceva si tot sper ca se va lamuri acest lucru pe care nu-l concep.
E clar, insa, ca ceva s-a intamplat, nu e un furtisag oarecare.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput