Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai zmeura se da celor mai iubiti? mie-mi scapa ceva fundamental la topicu' asta... asa ca ma car.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Uite corap!

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Pentru ca si la Hollywood zmeura se da inaintea Oscarurilor, pana deschide Mirela subiectul cu 'Cei mai iubiti ..." va invit la zmeura de aur.

Haideti sa incercam pe un ton civilizat, daca se poate cu umor si voie buna, fara rautati, sa zicem despre cei care ni s-au parut ca s-au remarcat de-a lungul anului ptrin-o evolutie mai degraba negativa pe forum. Cine a fost prea rautacios, cine a dat cu bata'n balta, cine a reusit sa enerveze cel mai mare numar de useri etc, etc ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Corap, nu e vorba de antipatii, e vorba de useri care s-au evidentiat (dupa parerea altora) prin ceva negativ: prea multa agresivitate, prea multa bagare in seama, prea multe gafe pe mp, prea multa lipsa de simtul umorului etc .... Eu de ex. nu pot spune ca imi e antipatic cineva de pe forum, dar am mai multi useri la care nu imi place cum scriu sau ce scriu sau cum insista sa isi dea cu parerea la subiecte la care sunt paraleli.

Si ca tot veni vorba de cum scriem, mi-am amintit. O mare zmeura pt categoria "Scrisul Pitziponcesc". Urasc cand va o postare plina de 'k', 'u', 'd' pe post de cuvinte.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Zmeurica de aur i-o ofer cu placere useritei care crede ca este cea mai buna si mai instruita in "meseria" de mama, ca are totdeauna dreptate si Doamne fere' sa aiba careva o parere diferita de a ei sau sa scrie ceva ce o deranjeaza, ca deschide topic special pt a vedea clar moderatorii/adminii ce a zis acel user + ca urmareste cu sarg userii ce-i sunt antipatici.

Taaanaaa...userul nominalizat de moa...este...denizel.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Parca o vad pe Denizel citindu-ne si distrandu-se de cum incercam sa dezlegam spanzuratoarea.
Eu habar nu am cine el c-----l si i----a, nu am reusit sa dezleg decat celalalt joc, ca a mai dat indicii.
Deci, Denizel , spune-ne, spune-ne!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Hahaha, pagina patru si inca nicio nominalizare pentru mine...eh, ma minunez un picut singura, asta pana cand apare tanti Androix sa ma urecheze putin (in stil IP) ca nu toate subiectele sunt despre mine.

Asaaaa...in primul rand vreau sa va spun ca anul asta n-a fost cel mai prolific an al meu, ceea ce, desigur, se vede cu ochiul liber prin absenta nominalizarilor. Promit insa ca anul viitor sa revin in forta si sa-mi iau revansa cu varf si indesat.

Dar sa trecem la obiectul subiectului, nu inainte de a adauga un disclaimer: "urmatorul mesaj e un pamflet nereusit si trebuie tratat ca atare."

Avem asadar:

- la categoria "Panseuri, pansamente si alte cugetari din abator" il nominalizez pe Marius pentru simplul fapt ca io n-am inteles inca daca cel real e al' care deplange soarta puiului de animal despartit de mama sau al care joaca Prepelix cu un cutit in loc de pusca care, cu sange rece, da sfaturi practice pe forum despre taierea capului la pasari.

- la categoria "As vrea sa fiu da' nu-s" o nominalizez pe duduia alex_andra, orice comentariu suplimentar il consider de prisos.

- la categoria "Sex la lumina lumanarii" ii nominalizez pe toti nostalgicii "Adrian Paunescu" pentru ca, din cauza lor, o prietena tare draga mie a ajuns sa se gandeasca serios la emigrare.

- la categoria "Stiinta si cercetare" le nominalizez pe toate oile Dolly descoperite pana in prezent sau nu. Numele nu-l dau, se stie ele singurele care este, pe persoana fizica, parol.

- la categoria "Rau cu rau da' si mai rau fara rau" o avem pe draga noastra Accept92 pe care eu nu m-am hotarat inca daca o iubesc sau o detest. Indiferenta nu imi e, cu siguranta...

- la categoria "Nu-i caruta ca Mertzanu', nici patron ca multinationalu'" il nominalizez pe musiu Edip pentru implicarea reala si consecventa, de la mii de kilometri distanta, in scoaterea Romaniei din ... anume de unde singurica s-a bagat.

Ar mai fi categoria "Deschid subiecte deci exist" sau "Armata e cu noi", da'-i mai las si pe altii sa vorbeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tanti anca-a, n-ai citit printre randuri

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Ba ai fost nominalizata Anca_a, intr-un fel, si anume s-a discutat despre IlincaM, care este, adica, emanatia ta, Frakensteinul tau mey! (Ilinca, e o gluma, desigur, eu nu vad asemanarea)
N-am nimic de spus la subiect, cel putin deocamdata, insa observ ca am avut un an tare slab daca nu m-am remarcat (macar ca afiliere la un anumit segment de pe forum) ... hm...

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

La categoria"Nu mai edita mey frate"si "Polologhie forumistica"o nominalizez cu mare succes pe nelia,a carei mesaje ,seara daca am rabdare sa(le) citesc a doua zi sunt editate si nu mai corespund cu ce-am citit !Despre lungimea si desimea mesajelor...e renumita!

Stiu ca nu e rostul topicului, dar vreau sa ziiiic ca eu o iubesc pe nelia si ii iubesc mesajele lungi si sunt recunoscatoare faptului ca le scrie

Nominalizarile mele sunt soft si putine, nu ma implic prea mult pe forum, asa ca nimeni nu mi-e pasional de antipatic. Dar:

- Capcaunul pentru imensa obtuzitate (probabil ma recunosc in ea);
- Denizel pentru faptul ca desi mi-e draga si are intentii bune, tare plina de ura pare prin exprimare si-i mai mare pacatul;
- toti cei care scriu cu ura, din rautate, mereu citesc mesaje si vad asa, in imaginatie, un caine legat, enervat, cu spume la gura, care se agita innebunit sa rupa lantul si sa vina sa te sfasie.

Ma tot gandesc daca am mai observat pe cineva dar se pare ca nu. Sigur mai sunt nickuri care m-au iaaac pe moment dar se uita repede

A, a, muffin care e oglinda mea inversa (adica orice spune eu cred opusul) si varianta totusi mult departata a ei, My_Lady0091.

Uuh, gata, ca am reusit sa am si eu 4 nominalizari

Mergi la inceput