Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

eu mi-as da mie zmeurica (las ca-mi si plac zmeurele, bune la sanatate, mi-am pus de anul trecut in backyard) pentru ca anu asta am reusit sa infulec un avertisment (daca nu ma lasa memoria) si am devenit mult mai intoleranta (deh, batranetea!)
so, dati cu zmeurica acilea!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

vrei sa faci gem? Zmeurele sunt scumpe

Neata. Mi-aduc aminte ca si anul trecut m-am distrat tare citind la Zmerica de Aur. Vad ca a-nceput bine, e distractiv, posturile sunt haioase, dar sa vedem cand se va transforma totul intr-o balacareala (sa speram ca nu).
Despre concursul cu poze: eu de aia nu trimit niciodata poza la concursuri din astea. iar trisorii chiar ca merita sa primeasca zmeurica drept in ochi!

Ah, as nominaliza reclama de la Aptamil!

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

De cand o asteptam!!! :)))))

Io am nominalizari in mai multe categorii . Deoarece intotdeauna am fost o delicata :)), voi pune doar prima si ultima litera a nick-ului. Se stiu ei aia care or sa fie nominalizati :)))).

La categoria "Economia decentei" nominalizez c-------l. Detaliile sunt prea bine cunoscute, n-are rost sa si comentez :))

La categoria "Stiu ce-ai facut asta vara" , i-------a. Chiar stie, domle, si nu se sfieste sa ti-o spuna :)).

La categoria "Confortul relational de ambianta" , M----s. No comment!

La categoria "Pentru unii muma, pentru altii ciuma", nominalizez cel mai abuzator, inconsecvent, incorect si razbunator moderator DC, de altfel, singurul moderator de acest fel, adica M----s.

Si, nu in ultimul rand :)),

Categoria "Irina Petrea" . Pentru toti parintii care au zis macar o data pe DC ca, copiii sunt vicleni, profitori si speculanti incepand inca din bebelusie.

Multumesc pentru atentie, astept rosiile .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Dom'le, sau Denizel e prea 'telectuala cu anagramele ei sau eu n-am citit destul DC-ul. Nu pricep nimica.
(n-am alt emoticon la ora asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nici io nu`nteleg liniutele .
Denizel, zi-ne iegzact cine`s

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

O, multumesc din suflet, andacos, ca m-ai adus in vizor la aceasta gala minunata...de stiam ca-s printre nominalizati ma straduiam sa castig o rochie de seara de la Laura Olteanu. Din pacate eu pe tine nu te-am remarcat cu nimic pe forum, deci nu pot sa-ti intorc favoarea. Poate la anu'!
Eu m-am prins cine-s nominalizatii lui denizel, in afara de i---a; jucam spanzuratoare?
Si acum nominalizarile mele:
categoria "stiu tot, sunt deosebit de spiritual, bubui de informatie din orice domeniu...NOT!"= capcaunul
categoria:"urasc pampalaii care nu fac banu' gros, io-s pe putin bil gheitz "- Edip
Cam atat, sa inteleaga femeile ca nu-s egale cu barbatii, sa le intre bine-n cap, vorba topicului de rigoare

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

"Categoria "Irina Petrea" . Pentru toti parintii care au zis macar o data pe DC ca, copiii sunt vicleni, profitori si speculanti incepand inca din bebelusie."

Si eu sunt de acord cu asta dar nu ma intere sa dau zmeura, doar ca ar fi bine sa se gandeasca mai mult in legatura cu copilasii lor.

Mai dar ce tineti voi minte care ce a zis si facut! :)
Eu citesc acum si dupa 2 ore am uitat :)) asa ca daca daca imi da mie cineva o zmeura stiu cam 2 ore dupa care s-a dus si ramane zmeura irosita :))

Adriana mami de Isabelle Marie - 3 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

"Mai dar ce tineti voi minte care ce a zis si facut!"
Ne marcheaza profund

de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Indiferent de orgoliile ranite,eu sustzin ca "Zmeura"a fost un succes!Si sper sa fie si anul asta!

Personal am observat ca totzi cei nominaliztzi(de mine) anul trecut la "Zmeura"si-au imbunatatzit...comportmentul forumistic,limbajul,modul de exprimare!Asa c din parte mea felicitari la scena deschisa!

Sa stii ca si eu am aceeasi impresie, ca persoane nominalizate anul trecut si-au schimbat stilul de a scrie anul asta. Nu radical, dar s-au schimbat. In bine, cred eu.

As mai propune sectiunea "Deschid subiecte multe, fara rost si scriu peste tot, chiar (mai ales) daca nu stiu/nu pricep despre ce se vorbeste". Aici ar fi candidati mai multi. Ma mai gandesc daca chiar vin cu nominalizari sau sper sa 'se simta' cine are a se simti.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

My_Lady0091

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

si mie imi scapa, dintre nominalizatii lui denizel, fix i-----a; da' stiu ca la un topic a lovit-o cineva cu schelete de acu' 1000 de ani (bine, nici nu erau, de fapt, schelete). asa ca i-----a e simpatia personala a denizelei.

io n-am antipatii, traiesc intr-o lume plina de . poate la anu' ma trezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

io n-am antipatii, traiesc intr-o lume plina de . poate la anu' ma trezesc

Fara suparare dar exact acest gen de afirmatzii incing spiritele!

Nominalizarile(in cazul meu dar unt sigura ca si restul participantzilor gindec la fel)nu au nimic de-a face cu antipatiile!Scopul subiectului e altul!

Eu stiu "spinzuratoarea denizeleasca"asa ca...

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput