Zmeura de aur 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Sdcristian, serios?! Si n-a fost scandal sau l-am ratat eu?!
Oricum, in acest caz facem economie la zmeura, daca e una si aceeasi persoana.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

In acest caz, ii oferim cea mai mare zmeura

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai dupa scandalul initial, a vrut sa fie ocosha si a trimis mai multe poze profi luate de pe net cu mai multi useri

a fost nu chiar scandal, ca au descoperit rapid adminii si doar s-au inchis conturile si s-au descalificat pozele. poti vedea la concursuri la clipe de vara

mama de Carol (29.12.2008) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu mi-as da mie zmeurica (las ca-mi si plac zmeurele, bune la sanatate, mi-am pus de anul trecut in backyard) pentru ca anu asta am reusit sa infulec un avertisment (daca nu ma lasa memoria) si am devenit mult mai intoleranta (deh, batranetea!)
so, dati cu zmeurica acilea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ah, zmeura pentru ANISO(&Co) si din partea mea!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Categoric pentru userul Anisto (si clonele) merge zmeura si de la mine anul asta; pentru topicul ala in care a jignit mame si copii cu handicap si pentru incercarea de furt de la concursul de la ultimul concurs; rusinos si fara caracter.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

mie imi place deosebit acest subiect poate ma lamureste si pe mine despre ce naiba e vb in el
zmeura nu are si ea un imn???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159539

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kj74

mie imi place deosebit acest subiect poate ma lamureste si pe mine despre ce naiba e vb in el
zmeura nu are si ea un imn???
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159539

e vorba ca fata face si ea reclama la clip...ca solistul e viitorul ei sot!
(a scris la alt subiect)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Jaaalniiic! Ce patetic, sa pui intr-un concurs poze luate de pe net, la asta nu m-as fi gandit! O cana cu zmeurica pentru ei, in cazul asta!
(cealalta poveste, cu tipa aia ce inventase o poveste la serviciu ca sa ceara chipurile sfaturi, ca ea "nu poate sa taca la nedreptati" a fost si mai horror! Ei bine, daca s-ar da "zmeura" si la topice, ala e topicul pe care l-as vota ca fiind cel mai nesimtit/ rautacios de pe DC!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Care-i ala?

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

De cand o asteptam!!! :)))))

Io am nominalizari in mai multe categorii . Deoarece intotdeauna am fost o delicata :)), voi pune doar prima si ultima litera a nick-ului. Se stiu ei aia care or sa fie nominalizati :)))).

La categoria "Economia decentei" nominalizez c-------l. Detaliile sunt prea bine cunoscute, n-are rost sa si comentez :))

La categoria "Stiu ce-ai facut asta vara" , i-------a. Chiar stie, domle, si nu se sfieste sa ti-o spuna :)).

La categoria "Confortul relational de ambianta" , M----s. No comment!

La categoria "Pentru unii muma, pentru altii ciuma", nominalizez cel mai abuzator, inconsecvent, incorect si razbunator moderator DC, de altfel, singurul moderator de acest fel, adica M----s.

Si, nu in ultimul rand :)),

Categoria "Irina Petrea" . Pentru toti parintii care au zis macar o data pe DC ca, copiii sunt vicleni, profitori si speculanti incepand inca din bebelusie.

Multumesc pentru atentie, astept rosiile .

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Indiferent de orgoliile ranite,eu sustzin ca "Zmeura"a fost un succes!Si sper sa fie si anul asta!

Personl am observat ca totzi cei nominaliztzi(de mine) anul trecut la "Zmeura"si-au imbunatatzit...comportmentul forumistic,limbajul,modul de exprimare!Asa c din parte mea felicitari la scena deschisa!

Am insa o lista cu nominalizatzi la diverse categorii si anul astasi chiar imi doresc sa vin anul viitor cu aceleasi concluzii!

Deci...sa incepem!

La categoria"Prinde si da mai departe..."ILinca M,care a preluat si cultivat foarte bine stilul forumictsic al ancai_a,nenominalizata anul asta!

La categoria"Nu mai edita mey frate"si "Polologhie forumistica"o nominalizez cu mare succes pe nelia,a carei mesaje ,seara daca am rabdare sa(le) citesc a doua zi sunt editate si nu mai corespund cu ce-am citit !Despre lungimea si desimea mesajelor...e renumita!

La categoria "BD in urmarire"care vad ca prinde traditzii dc-iste,Hannen si Armina Maria!(nu venitzi si spunetzi ca hannen nu mai activeaza ,lucru care daca se confirma e de max 3 luni,pe cind urmarirea celor doua ne-a hartzuit restul timpului

La categoria "ce am fost si ce-am ajuns"o mare zmeura gabrielei 1,care a ironizat,ridiculizat timp indelungat diversi membri ,mai ales de la o anumita sectziune a forumului,acum trecind de alta parte a baricadei,plina de nelinisti si framintari forumiste!O fi bine...o fi rau!

M-as bucura sa nu se incinga spiritele ca anul trecut,m-as bucura sa se intzeleaga exact ce si care e rostul "Zmeurei",m-as bucura si ma repet de data asta,ca la urmatoarea editzie sa feliciti sincer nominalizatzii de astazi!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput