Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Eu pana la urma l-am comandat pe www.buburuza.com/in-casuta-mea/mediu-si-supraveghere/umidificatoare-si-sterilizatoare/umidificator-clima-relax?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link" target="_blank">asta , n-am putut sa rezist s anu iau si cu ionizare; acuma..nu stiu sigur de care abur are, cald sau rece, dar il las asa. Sper sa fie bun, ca o o caruta de bani.

V apup, am fugit, da' fugiiit, la nani ca pic.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

eu il am pe www.buburuza.com/in-casuta-mea/mediu-si-supraveghere/umidificatoare-si-sterilizatoare/umidificator-digital" target="_blank">asta

l a cumparat al meu anul trecut

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

FELICITARI ROXANA!!!!!multi pupici pt o mamica asa curajoasa! BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRA MARIA!!!!

Spun si eu prezent, pe ziua de azi, pana acum am trebaluit la bucatarie. Am ajutat-o pe mama la facut carnati si tobita de casa.

Astazi mi-a venit si pompa de san pe care am comandat-o acum o saptamana de pe bebeshopp, deci ZUMZU, functioneaza site-ul dar probabil se misca ei mai incet.Am si incercat-o putin, si ufff cam pisca si ustura , speram ca atunci cand va fi nevoie, voi suporta mai usor durerea.
In rest, toate bune, in afara insomniilor din timpul noptii.
Maine mergem la eco, abia astept sa vad cat a mai crescut!

Pup toate burticile si bebeii, mult spor in ceea ce faceti!

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

PFFFAII..Am f si Eu la plimbare un pik..si ati scris de m-am rupt in citit

ANDRI;Orgasmul provoaca contractii..in ultima luna poate declansa si travaliul..dar daca n-ai restrici=tie de la dr fa-o Mama...usurel..frumos..
Deci nu numai Eu am vise eroticeaaa?

Aditza;mersi

Mayane;gluma era de nota 10

Roxx;sa nu fi "ciudata" poti primi musafiri ..din familie..bunici,frati..restul de curiosi pot veni sanatosi! si la bebe in camera au cateva secunde acces..restul frumos la povesti in sufragerie..oricum cine a nascut vreodata stie ce inseamna musafirii in primele 2 sapt

Babycry;Nici Eu n-am pus un gram dupa cantar de 2 sapt dar burta imi creste tare..lumea se mira cand spun ca mai am 2 luni aproape..

Madalina''bine ca e bine Laura

Lorich;care-i umiditatea normala/;50-60%?

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Aaaaa, si inca ceva, nu am acceptat niciodata sa ii puna bani sau jucarii sau hainute in patut sau in carucior, etc. jucariile si hainutele le-am spalat mereu inainte sa i le dau prima oara.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 36+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!

Sunt pe-aici si multumesc ca ati intrebat de noi.
Deocamdata nici un semn, sunt ca noua . Da' nu mai am nici un stres, poate sa vina cand o vrea ... am fost la serbare . AM ajuns mai greu la comp. pt. ca de azi imi e mandra in vacanta, deci pot sa intru doar cand doarme.
Oricum, anunt eu cumva cand e fericitul eveniment.

Felicitari rox pt. buburuza, refacere rapida si bebelina sanatoasa!!!

mamma bis - o fetita si 39s+2 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Woowww, am vazut acum motatele si incurajarile de pe prima pagina. pe toate fetele!!!

Eu cu teama sa nu nasc inainte de serbare, parca vad ca o sa ajung sa ma intreb "da' eu nu mai nasc odata??" .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Asa ... vorbiti despre vizite ... eu am primit si la spital (bine, nu suntem prea multe neamuri pe-aici, deci nu am avut asa mare trafic ) si acasa. Mi-au facut placere, ne-am simtit bine.

Eu am alta dilema acum ... mamicile de bb2, ati adus fratiorul/surioara mai mare la spital sa va viziteze si sa-l vada pe bb? Cum au reactionat? Cum le-ati explicat ca mami mai ramane acolo, ier el/ea tre' sa se intoarca acasa cu tati? Precizez, am o fetita ff mamoasa, deci nu stiu cat si daca va intelege chestia asta sau va dori sa ramana acolo, in spital cu mine. OOfff ... deja cand i-am explicat ca va trebui sa dorm 2-3 nopti la spital nu a parut sa fie ff incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, mie mi-a disparut iconita de 'cerere a prieteniei' din bara de sus. Stie cineva sa imi explice cum o pot pune la loc?

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Booon..m-au sunat ca nu-i pe stoc..acum cand mi s-a pus pata si pe ionizare!

Tunde da, aia e umditatea ideala! Oare cum o fi...??

Amramburika eu am de gand sa-l "cer" pe Robert cat sunt in spital...sper sa fie sanatos si nu vad baiu...la ce dor voi avea d eel..nu vraeu s afac depresii...plus ca ma gandesc si la el, n-a stat fara mine in viata luni, nicio noapte.

Deci..inapoi cautare umidificator. Mirela f bun, aer cald, rece..dar acu vreau cu ionizare, nah...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

Mergi la inceput

lori - pai nu e vorba ca nu as vrea sa vina sau ca nu mi-ar fi dor de ea, insa daca nu va vrea sa plece inapoi acasa cu tati? Cum va intelege ea ca eu trebuie sa raman (si cu bb), iar ea sa se intoarca acasa? Asta e problema mea. E in stare sa planga pana vomita cand se incapataneaza ...

Mergi la inceput