Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI ZUMZU!(148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

[hopsieu) Ma primiti si pe mine,sa stiti ca desi nu scriu eu prea des citesc tot,si sunt la curent cu tot ce se intampla seara am program de citit cu paginile ce ati scris,verific si peste zi sa vad daca a mai venit vreo buburuza noua dar cu scrisul mai greu[bang
Felicitari noilor mamnici si multa sanatate la Puiuti
Despere mine ce sa zic mai greu cu dormitul,ma dor toate cat despre bebeloiul meu am fost la eco la 34 de saptamni avea 2055,doctorul a sp ca e ok, ecu caputul infipt in coaste si piciorele drept la Doamna nu cred ca mai avem sanse sa se intoarca cel putin asa a zis doctorul asta din cauza uterului care are o malformatie(este in forma de inima) urmatoarea eco la 38 de saptamani si vineri vizita la moasa saperam ca e totul ok
ACUM: Ce ma ingrijoreaza este faptul ca de vreo saptamana nu am mai pus nimic pe mine ma tot cantaresc la 2 zile si nimic am ramas la 72,5 oare o fi ceva rau in asta nu ar fi trebuit sa mai iau macar un kg intr-o sptamana??????

Cu ajutorul lui Dumnezeu36+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Eu daca am mucegai si totusi simt aerul uscat..si bag umidificatorul...e nasol?face mult mai mult mucegai?
sau tre sa fug sa iau dezumidificator???de aia urasc termopanele astea

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

iti tb dezumidificator , mucegaiul se hraneste din umiditate , condens etc ..si eu am prb si inebunesc ...uneori simt aerul uscat si ma gandesc daca nu cumva e prea uscat .
dezum .am de la ceresit si intr.adevar se aduna apa in el , deci umiditate exista

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

parerea mea e ca trebuie sa-si masoare in primul rand umiditatea din camera; daca eu as fi luat dezumidificator pe principiul ca mi-a mucegait un perete..'poooi creca muream, pt ca avem 33% umiditate in camera, ceea ce e extrem de putin; deci, inainte de orice, masurata umiditatea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 36+

eu nu am masurat dar e clar ca am umiditate atata timp cat saptamanal se strange in el cam 2.3 degete de apa ...iar fratemiu strangea apa asta intr.o luna.....daca se poate masura cu atat mai bine , nu stiam varianta asta

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza36+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

FELICITARI SUNSHINE ROXX!

BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRA MARIA!

Surprizele se tin lant!

Am ajuns de la coafor. Sunt multumita. Acum fug pe centru sa vad ce cadouri pot cumpara anul asta. Ieftin si bun
Ce tare esti Roxx cu msti chirurgicale si papuci de unica folosinta hi hi hi hi

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

M-a busit un sooooooomn ,am bagat o ciorba de fasole cu costita si ceapa ,stiu ca o sa ma arda rau,dar prea mancau astia cu pofta.ma bag in pat,va

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Angi merci

am aflat ceva interesant ...deci fara musafiri cel putin 2 saptamani
daca nu chiar o luna...

fluturas ma bucur ca fetita ta e bine, fii tare in continuare si sa intri sa ne mai spui despre voi

bebelu sa ti fie de bine

am citit, dar nu mai stiu....
pup

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna fetelor!Am intrat sa fac si eu prezenta,sa urez un BUN VENIT ALEXANDRA MARIA SI FELICITARI ROX!REFACERE USOARA!
Eu mai merg si maine putin la munca si am cam terminat pe anul acesta.
Nu mai retin cine intreba de husa pt pat sau ceva de genul sa nu pateze salteaua.Eu am cumparat de la Metro o husa impermeabila (antistrop ),am dat aproape 90 ron pe ea si am si pus-o pe pat in caz de se rupe apa sa nu patez.Si pe cand va veni bebe daca mai scapa cate un pipi sa nu ajunga la saltea.Si am luat una din Auchan si pentru patutul bebelinei.Si peste ele pun lenjeria normala.
Voiam sa zic mai multe dar am uitat.Daca imi aduc aminte revin cu completari.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Am luat si eu underpads din carrefour pt protejat salteaua in caz ca se rupe apa, insa pana acum parca nu am avut curaj sa le pun pe pat...dar sa stiti ca din seara asta m-am hotarat, gata, dau liber la pustoaica. Le pun pe toate la locurile lor si...gata, imi iau inima in dinti

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 9 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am disparut o leaca si gata, v-ati facut de cap.

FELICITARI ROXANA!!!!! BINE IA VENIT PE LUME BB ALEXANDRA MARIA!!!!

noi am facut 2 drumuri la piata, 1 am luat brad si 2 ce mai aveam de luat. pana acu am impodobit la brad. k e maaaaareeeee. mai facem un picut de curatenie. si cam gata. am niste dureri de spate groaznice.
scuze k nu stau sa rasp, dar nu am retinut mare lucru.doar k

Adri sa-ti fie de bine cu noua coafura
Angi o sa fac poze zilele astea cu burtica si le pun p cont
Fluturas sper sa ai putere la fel de multa sa fi alaturi de cea mica, ca si pana acu
tuturor. ma duc k ma cheama datoria

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Apropo de vizite cat e bebe mic: eu le-am spus clar ca nu vreau pe nimeni pe capul meu, iar atunci cand au venit le-am pus in vedere de la usa sa se descalte si sa se spele pe maine de cand intra in casa...apoi mai vorbim.

Am avut o gramada de prieteni care au venit, chiar un prieten apropiat care era la noi in fiecare vineri si sambata seara la o bere si un gratar insa in aceleasi conditii.

Daca era cineva racit sau cu vreo problema i-am spus clar sa nu vina.
Nu vad de ce mi-ar fi rusine ca vreau sa-mi protejez copilul...

La cumparaturi am mers abia dupa ce a facut 8-9 luni. Matei s-a nascut la sfarsitul lunii august asa ca ar fi insemnat sa merg cu el intr-un spatiu inchis cu multi oameni, multi bolnavi (raciti). Nu am vazut rostul. La cumparaturi mergea sotul, iar noi eram in parc sau acasa.
Am mers in parc in fiecare zi cel putin o ora inca de la o saptamana si ceva. Char si pe ger de -6 grade am stat afara vreo 2 ore cu el pana nu am mai putut noi de frig...la bebe era cald. Doar pe ceata nu am iesit, in rest ...in orice conditii, zilnic o data sau de doua ori.

Copilul meu inca nu a fost racit sau bolnav. A avut ceva muci de vreo 3 sau 4 ori pana acum, care au trecut in cel mult 2-3 zile. Acum ergem des la cumparaturi impreuna, in parc se joaca cu copii, a avut contact cu copii bolnavi, insa nu s-a lipit de el...asa ca eu zic ca am procedat bine.

Ce nu suport si n-o sa accept niciodata: straini care sa-l pupe pe manute sau pe fata (nu mai vrobesc de pupat pe gura cum fac unii ...). Multi vin la el ca e frumusel foc...dar de la distanta. Cine are chjef sa pupe copii, sa-si faca. Evident cei din familie si prietenii stiu ca daca sunt sanatosi nu am interdictii (pentru ei), insa daca sunt bolnavi stau la distanta.

Nu stiu daca sunt considerata exagerata, insa asta e...asa va fi si cu bebe 2.

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 36+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

ZUMZU, da ce bebeloi mare ai tu acolo! hai, scoate-l la lumina, a stat destul la dospit!

SUNSHINE ROX, FELICITARI! BINE AI VENIT, ALEXANDRA MARIA ! Mai, dar ce te-ai grabit...nici n-am apucat sa-ti facem galerie!

Eu am revenit de la mica tura de cumparaturi. Sunt foarte incantata de achizitii si..da, oficial sunt dusa cu capul, recunosc! Am luat masti chirurgicale si botosei de unica folosinta pt vizitatori (acu nu chiar pt toti, pe care mi s-o pune pata...sa vedem). Ca ideea de a-i respira copilului toti in nas cand este foarte mica nu prea imi place deloc. Acu sa nu va imaginati ca se va intra incaltat...nuuuu, dar pe mine mirosul de sosete proaspat extrase din cizmele calduroase ma termina total...

Apropo, intrebare pt mamicile cu experienta: cum a fost cu vizitele la inceput? I-ati primit pe toti care s-au inghestuit? (mie mi-e teama de momentul asta...bine, nici nu putem sa ne salbaticim de tot!) daca nu, pt ca nu ati avut chef de ei, sau doar pt o anumita perioada pana cand se mai obisnuieste bebe cu lumea din jur sau cum?

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 9 ZILE!!!!

hi-hi-hi eu n-am primit pe nimeni in afara de mama in prima saptamana, in a doua am primit o matusa si pe nasa lui Alex. Restul de la 2-3 luni incolo cand am devenit eu sigura pe mine...

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput