Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi.
Ana, felicitari, meriti sa fii pe prima pagina, ai povestit frumos si putem spune ca ai nascut de doua ori.
Kiti, nu se da alocatie in luna nasterii copilului, asta e, fata mea e nascuta pe 7, deci ar fi fost cateva zile.
Mari, multumim de cafeluta , delicioasa.
Am vazut si eu poze cu niste bomboane de copilasi
Si in dimineata asta am facut bradutul, ce ma bucuR, URAAAA.Am facut si eu ceva, curatenia e facuta de tata, bradutul de mine si sa vedem cum o scoatem la capat cu mancarea. Am avut de ales intre un brad inalt, dar rar si unul de vreo 150 cm, dar des , des. L-am ales pe cel micut si e frumusel foc.
Lora, multumesc de raspuns, azi sau maine o sa caut negresit.
Va pe toate si sa aveti o zi frumoasa.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
kiti2205 spune:
Donna - eu am tot felul de alergii, nimic grav, dar de astea marunte si se pare ca din cauza asta am facut si granuloamele alea.
Ana - pai ne intalnim, cum sa nu. Abia astept
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
2ingerasi spune:
Buna dimineata! Noi va oferim croisante calde, proaspat scoase din cuptor, fetelor care nu tin post. Pentru celelalte avem biscuiti cu cereale si fructe...o nebunie!!!
Am avut o noapte agitata din cauza mucisorilor. I se infunda nasul Antoniei si se trezea speriata, plangand..Chiar daca ii desfundam nasul cu aspiratorul, in jumatate de ora avea aceeasi problema. Am dormit in fund, cu ea in brate si asa parca a fost mai bine.Ea a dormit bine, eu nu...Dar ce conteaza!
Office, Galafortul cred ca e la fel ca si Galactogilul de aici. Are foarte mult zahar, e adevarat, dar tinand cont de faptul ca e pentru stimularea lactatiei, prin care se consuma multa energie, nu cred ca aportul de zahar din Galafort poate sa ingrase. Asa zic eu. Eu consum cate 2 cutii pe saptamana si am slabit, am cu un kg sub greutatea la care am ramas insarcinata.
Am facut si noi bradutul si e tare frumos.Matei e tare incantat, iar Antonia e uimita cand o pun sa vada luminitele.
Dupa ce l-am Matei, la o luna, mi-am zis: abia astept sa fac al doilea copil...si daca aveam cu cine (adica daca nu ma parasea sotul) l-as fi facut rapid si pe al doilea... Apoi ne-am impacat si a aparut Antonia...si sunt in aceeasi situatie, cu sotul, sau fostul sot...in fine...Dar tot ma gandesc ca as mai face un bebe.. Nu-s sanatoasa!!!! E greu, e adevarat, dar ce satisfactii, cata dragoste am cand ii vad!!!
Fug ca s-a trezit galagioasa mea!
Pup
nastasie spune:
neata si de la noi.
noi amanam vaccinul de 4 luni pana dupa sarbatori.asteptam sa vdem daca face si calin varsat.ricum vad ca incep sa se usuce la razvan.
mi-am facut lista de cumparaturi.nu am luat nimic pt craciun.si mi-e groaza ce aglomerat o sa prind.asta e.tot timpul zic ca fac din timp, dar planurile nu ies niciodata.
maraie.revin.
be_one spune:
Buna dimineata!
Office, Galafor e un produs din plante - sunt capsule cu prafulet din mai multe plante si se gaseste in farmacii. Nu contine zahar, insa poate creste apetitul. Eu nu m-am ingrasat, nici n-am prea slabit, oricum abia de la anu' mi-am propus
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 Intrebare - ne-a intrat si noua alocatia, dar una singura doar. Voi nu ati primit si pentru luna in care ati nascut? Miru s-a nascut pe 6 oct si am primit alocatie doar pe noiembrie. |
Neata!
Nu se da alocatia pe luna in care s-a nascut, deoarece va primi alocatie pe luna in care va implinii 18 ani. (asa ne-au explicat noua cand am depus dosarul).
Dar cand ai depus actele pt alocatie de ai si primit?
Si nu stiti, este o data anume cand se da, sau depinde de momentul in care se primeste doarul?
Si welcome to Timisoara si din partea mea :)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 azi am avut sedinta foto. |
Fooooarte dulce Maia :)
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Mari-Mariuk spune:
ANA, am vazut si eu pozele cu Maia zambareata.
Mai am foarte putin si termin cu treaba prin casa. Vlad a a dormit abia acum, si e treaz de la 7...Trebuie sa se odihneasca deoarece dupa amiaza asta, spre seara mergem sa ii cante LA MULTI ANI bunica-sii (=soacra-mea).
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
eveline spune:
Cred ca ati intrat in febra Craciunului si v-ati apucat de bunatati si de aia nu sunteti pe aici.
Chiar, va aventurati la ceva meniu sofisticat de sarbatori?
Sotul pofteste la salata boeuf asa ca am sa fac una, am sa mai fac si friptura si ceva fursecuri. Si atat. Ca apoi, in prima zi de craciun suntem invitati la mama la masa. In seara de ajun vin ai mei la noi si pe langa ce pun eu pe masa am inteles ca aduce mama racituri si muuulte prajituri. Si am sa beau si eu un pahar de vin, sa ma ierte Darian, dar am capatat un vin de la o manastire si e delicios (eu nu sunt bautoare de felul meu dar asta chiar e bun).
Si sarmale am sa fac in prag de an nou. De obicei faceam o gramada de aperitive, si fripturi si multe prajituri dar acum nu o sa am timp, abia daca apuc sa fac ceva curatenie.
Si cand ma uit la cantar ma apuca asa o jaleeee...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian