Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ANA - e o dulce Maia veselia

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am facut si noi bradutul aseara, iar lui Vlad ii plac luminitele...de fapt luminile, ca sunt in forma de ghetute colorate, maricele. Mai devreme, deoarece avea chef sa se alinte, l-am pus in carut in mijlocul camerei cu spatarul putin ridicat si o pernuta pentru mai mult comfort, am dat drumul la muzica (a se intelege colinde) si am pus instalatia in functiune...asa a stat ocupat aproximativ 20 minute, tocmai cat mi-a trebuit mie sa pregatesc toate cele necesare pentru borsul rusesc (o ciorbita cu multe legume, printre care si ceva varza). Asa ca va invit la masa...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

EVELINE, nu ii va face rau un paharel cu vin. Mai stii, poate ca-i va placea si va rade non-stop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la Iasi.
Pupam Ana si felicitari pentru prima pagina. Foarte frumoase si pozele cu Maia, este o scumpete.
Alocatia a intrat si la noi, tot pe o luna chiar daca Matei s-a nascut pe 2 octombrie..Dosarul pentru indemnizatie este depus si ni s-a spus ca intre 8-25 februarie vor intra si banutii..vom vedea.
Azi e cam mofturos Matei..nu-i convine decat cand ma vede pe mine si fac tot felul de mutrite la el..daca plec incepe scandalul.
Am sa-l scot afara poate se mai linisteste.
Va pupacesc pe toate si va urez o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua,fetelor!

Am primit,de Craciun, un cadou "bomba": am castigat la Samsung, o vacanta de 1 sapt. in...Maldive!!!!
De vreo ora topai pe aici de fericire...Nu am castigat niciodata asa ceva. Asa ca,in ultima sapt din februarie,plecam la mare...distanta de casa...
Intrebarea este acum: ce fac cu Alexandra? Ca tipa de la promotie nu imi recomanda sa iau copilul,distanta fiind foarte mare, iar insula fiind total izolata
E adevarat ca Alexandra va avea 4 luni atunci,dar... Nu as putea sa o las decat cu o matusa de-a mea,care a crscut-o si pe nepotica mea, si ar trebui sa o bag pe LP,ca oricat lapte as scoate de la mine, pt 1 sapt nu o sa fie suficient
O,Doamne....

Mergi la inceput

KLARISSE, asta e doar inceputul, stai sa mai creasca o luna si sa vezi cum se preface ca plange cand pleci si daca te intorci langa el e tot un zambet si o ,,vorba'' ...sa auzi cum face oa, oa a a a, si stramba din gurita, si suspina ca si cum ar fi plans jumatate de zi si el sa nu aiba absolut nimic. Noi cu asta ne luptam acum

Mergi la inceput

WOW! Super cadou BOTOSEL...dar chiar, trebuie sa te gandesti bine ce faci cu fetita...ar fi excelent de ai putea sa o iei, si poate vei putea! DA DOAMNE!!! Ar fi pacat sa intrerupi alaptatul chiar si pentru o saptamana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Mari, am voie s-o iau cu mine, mai ales ca pe avion nu se plateste nimic suplimentar,din cate am inteles.Doar ca drumul e foarte lung.
A mai calatorit cineva cu copilul asa de mic, cu avionul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor!

Ana foarte frumoase pozele!

Botosel, felicitari pentru vacanta castigata!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Mari, am voie s-o iau cu mine, mai ales ca pe avion nu se plateste nimic suplimentar,din cate am inteles.Doar ca drumul e foarte lung.
A mai calatorit cineva cu copilul asa de mic, cu avionul?
Valentina, mami de Alexandra

eu!!!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput