Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Vad ca nu mai e nimeni pe aici...dar am vrut sa spun ca la mine este eficient Galaforul pt laptic. |
Galaforul ingrasa?
Meme de Maiu si Lulia
donna79 spune:
Eu mai sunt pe aici... cateva minute inainte de culcare, puiul mic doarme deja...
Am vazut ca la "cele mai recente articole desprecopii.com" apare povestea nasterii Maiei . Bravo Anutza!
Vorbeam zilele trecute despre cat de sensibile am devenit... mie ceva mi-a pus capac, am recitit capitolul in care am nascut... ce emotie!
Aaaa, ca tot se discuta despre bb2 si nasteri, eu eram pe punctul de a comenta ca am nascut usor si ca as repeta experienta nasterii naturale, dar dupa ce am recitit mi-am amintit ca am avut prima contractie la 3.45 si am nascut la 20.20... parca n-a fost asa usor.
Chiar voiam sa va intreb... fetele care ati nascut natural... ceva probleme dupa? eu am patit o chestie cam urata, cica se intampla la una din nu-stiu-cate, am facut niste polipi pe cusatura pe interior, dr zice ca vor cadea, ca nu sunt periculosi dar sa ma astept sa sangerez . Nu stiu cum e refacerea dupa o cezariana dar epiziotomia e o mare porcarie!
Fug si eu la somn. Noapte buna!
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeluta e gata!
Am vazut poze cu Maria Cafenia
edit: AM VAZUT SI FULGUSORUL DE NEA AL LUI MARI PAUN
DONNA, incredibil, dar si eu am recitit ieri capitolul in care anuntam ca am nascut, si mi-au dat lacrimile, dar m-am si amuzat putin recitind cum ,,fugeau'' fetele in pat sa nu le apuce si pe ele vreo contractie in saptamana 34.
Azi mai am putina treaba prin casa, sa pun anumite lucruri la locul lor, si pot spune ca am terminat curatenia de Craciun...ramane doar mancarea sa o pregatesc...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
ana_25 spune:
Buna dimineata!
Wow,ce surpriza placuta in dimineata asta!! Multumesc din suflet administratorilor pt articolul de pe prima pagina!! Nu ma asteptam!!!
Mari multumim pt cafeluta delicioasa!!
Donna multumesc!!
Ma duc sa vad si eu poze cu Maria cafenia!
Aaaa,Kiti welcome to Timisoara!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia
Mari-Mariuk spune:
ANA, meriti sa fii pe prima pagina!!! Numai noi stim prin ce emotii am trecut in ziua venirii Maiei pe lume...mai mari emotii ca atunci nu stiu daca au fost in ,,gasca'' noastra...cel putin eu stiu ca am stat cu sufletul la gura si am dat refresh paginilor din 3 in 3 minute. Tu salveaza linkurile astea si sa ii arati fetei peste cativa ani, sa vada cat de asteptata si iubita a fost ea inca din burtica
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
ana_25 spune:
Am vazut poze cu dulceata de Maria si cu Ema frumoasa!Ce mai?avem copii superbi!
Poze
Cum s-a nascut Maia
kiti2205 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Chiar voiam sa va intreb... fetele care ati nascut natural... ceva probleme dupa? eu am patit o chestie cam urata, cica se intampla la una din nu-stiu-cate, am facut niste polipi pe cusatura pe interior, dr zice ca vor cadea, ca nu sunt periculosi dar sa ma astept sa sangerez . Nu stiu cum e refacerea dupa o cezariana dar epiziotomia e o mare porcarie! Fug si eu la somn. Noapte buna! Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Eu am patit asa la prima nastere, a fost o reactie alergica la firele resorbabile. dar la controlul de 6 saptamani, cand le-a vazut dr, le-a si indepartat, deci nu stiu cum e cu uscatul si cazutul. oricum, nu e nimic grav
A.. si buna dimineata tuturor!! se apropie Craciunul!!!!!
Anutzo - felicitari pentru prima pagina . O sa va mai intreb eu una alta despre Timisoara, sa ma familiarizez cu zona de shopping .
Intrebare - ne-a intrat si noua alocatia, dar una singura doar. Voi nu ati primit si pentru luna in care ati nascut? Miru s-a nascut pe 6 oct si am primit alocatie doar pe noiembrie.
Pupam fetele
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
donna79 spune:
Neataa!
MARI, merci pt cafeluta... delicioasa ca de obicei! Continuand amintirile, ma gandeam ce sentimente m-au incercat cand am citit ca ai nascut... sau in ziua in care astepam de la Ana vestea ca a venit Maia pe lume... si cate alte asemenea momente. Doamne, ce frumos a fost! Mai vreau o odisee dar tot alaturi de voi toate!
Vazut poze cu Cafenia Zozelei , cu mandrutza Alyntei si cu voinicelul lui Mari (dulce foc cu ilicut crosetat). pt toti!
ana_25 spune:
KITI,MARI multumesc! Ce amintiri frumoase! Ma duc sa ma mai uit prin albumul cu burtici!
Kiti daca o sa vii mai des in Tm,poate ne si vedem,hm?she zici? numai sa treaca frigul asta,brrr!
Poze
Cum s-a nascut Maia
donna79 spune:
KITI, multumesc pentru incurajare, mi-a mai venit inima la loc... si la mine la fel, reactie la fire, dr zicea ca nu a mai avut de mult paciente care sa pateasca asa...
Alocatia si la noi tot pe o luna a venit, stiu sigur ca nu se da pt luna nasterii copilului, chiar daca e nascut pe 1 ale lunii!
Am vazut si poze cu Ema dulce si frumoasa