Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mari foarte frumoase pozele si superba printesa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Zozela ce a crescut Ce fratior afectuos! Tu ai slabit!
Mari ce gatita a fost Ema! A mai crescut sa stii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

be_one, nu ma refer la pup de noapte, sau declaratii de dragoste.ca asta le are si el.dar sa stea mai mult la pupat(eu l-as pupa non stop), la dragalit.numai cand are el chef.pe calin l-am albit.macar acum cat nu are ce sa zica.poate conteaza si zodia, zic si io.
eveline,sigur am facut.eu am un semn intre sprancene de la varsat cat sa tin minte toata viata.
alynta, zoze.am vazut super poze, super personaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Zozela ce a crescut Ce fratior afectuos! Tu ai slabit!
Mari ce gatita a fost Ema! A mai crescut sa stii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

mie imi spui!!! Emei ii cumpar haine pt 12-13 ani
acum e la regim sa mai slabeasca pt ca nu mai incape in blugi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie
pe calin l-am albit

k, am inteles. Eu zic de Dimitrie ca-i pupacios ca eu asa fetita am fost ca nu m-a prins mama o data sa ma pupe

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, oricum ai mei sunt exceptii de la regula asta e clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna, dragelor! Trecem si noi pe aici o data pe saptamana, ca altfel ar fi lux pentru mine si eu nu am dreptul la asa ceva! Si noi ne chinuim cu mancarea...papa putin, dar cu mult efort din partea mea. Am pierdut aproape tot laptele, de la oboseala, nopti nedormite, stres...dar trag cu dintii de ce mai este, ca e singurul lapte pe care il mananca. Antoniei i-am dat 6 tipuri de LP pana acum si nimic nu ii place. Singurul pe care il mananca cat da cat e Milumil amestecat in proportie egala cu lapte de san... Si stiti ce e culmea? Nu mai imi curge lapte decat dintr-un singur san...Asta e.. trag si eu de el cat pot. Ma costa laptele de san dublu fata de catma costa LP, ca pentru stimulare beau cate 2 cutii de Galactogil pe saptamana...

Are mama o fata fitoasa, ce sa fac!

Multumim de complimente si de urari celor care ne-au scris la pozele din album.
Vreau sa va spun ca m-am uitat la toti bebeii nostri astazi. Sunt atat de frumosi!!!!!!!!!!!! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi, cuminti, voiosi si cu un dram de noroc in viata!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

imi pare rau si eu m-am speriat ca raman fara sau s-a imputinat.si am ajutoare.dar surioara e in clasa 1,viata ne e mai agitata.cu fetitza nu imi pasa de nimic,eram complet relaxata.acu,la al 2 sunt mai stresata.eu iau homeopat urtica urens 3x3 granule pe zi.incearca daca vrei.
LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORITILOR!

Citat:
citat din mesajul lui 2ingerasi

Buna, dragelor! Trecem si noi pe aici o data pe saptamana, ca altfel ar fi lux pentru mine si eu nu am dreptul la asa ceva! Si noi ne chinuim cu mancarea...papa putin, dar cu mult efort din partea mea. Am pierdut aproape tot laptele, de la oboseala, nopti nedormite, stres...dar trag cu dintii de ce mai este, ca e singurul lapte pe care il mananca. Antoniei i-am dat 6 tipuri de LP pana acum si nimic nu ii place. Singurul pe care il mananca cat da cat e Milumil amestecat in proportie egala cu lapte de san... Si stiti ce e culmea? Nu mai imi curge lapte decat dintr-un singur san...Asta e.. trag si eu de el cat pot. Ma costa laptele de san dublu fata de catma costa LP, ca pentru stimulare beau cate 2 cutii de Galactogil pe saptamana...

Are mama o fata fitoasa, ce sa fac!

Multumim de complimente si de urari celor care ne-au scris la pozele din album.
Vreau sa va spun ca m-am uitat la toti bebeii nostri astazi. Sunt atat de frumosi!!!!!!!!!!!! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi, cuminti, voiosi si cu un dram de noroc in viata!

Va pup

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si de Antonia Maria (23.09.2010)

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Kiti, in mall nu stiu daca gasesti dar este magazin Iana in centru, langa opera, pe Alba Iulia, daca stii straduta si mai este un magazin Iana in centrul comercial Kapa, langa mall

mami de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

merci
cred ca tragem maine o fuga prin Timisoara si voiam sa ii iau Mirunei cate ceva.

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Vad ca nu mai e nimeni pe aici...dar am vrut sa spun ca la mine este eficient Galaforul pt laptic. Se cunoaste bine mai ales daca nu mai iau vreo doua zile, adica nu se mai umplu sanii peste noapte. Si eu tot pt mesele de noaptea ma lupt sa le pastrez, ca e asa bine cand papa la mami si adoarme
Noapte buna mamici si pui mici!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput