Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 21
idalis spune:
Buna fetelor,
Sper ca ati avut toate un Craciun de vis.
Imi pare rau ca am lipsit o saptamana dar am recuperat azi si am citit tot. Noi ne-am refugiat la mama cateva zile pana s-au linistit lucrurile la bloc, pentru ca din pacate stam in Bacau,la blocul unde a avut loc explozia de marti dimineata. Nu vreau sa imi amintesc clipele de groaza de atunci; ce au aratat la tv e nimic pe langa ce a fost in realitate.
Important e ca noi suntem toti bine, mai rau e la vecini.
Am dus copilul la doctor ca imi era frica ca s-a speriat micutul de la explozie. Am facut si vaccinul de 2 luni, am scapat fara febra, doar ca bebe e inca marait. Raportam 7,2 kg si 63 cm la 2 luni si o saptamana. Stiu ca e mult dar nici nu voi pune copilul la cura de slabire ; ce sa-i fac daca ii place sanul
Craciunul l-am petrecut in familie, iar mosul a fost bogat.
Din pacate nu m-am putut abtine si am gustat sarmalutele si salata boef de la mama si cred ca nu i-a placut micutului ca il cam doare burtica. Voi cele care alaptati, cum va impacati cu mancarea de sarbatori?
Fug sa-i fac baie lui Matei. O seara frumoasa!
Idalis, mamica fericita
chichiutza spune:
Salutam si noi fetele dupa o pauza destul de lunga!
A trecut Craciunul asa ca va uram Sarbatori fericite, sanatoase si bogate impreuna cu toti cei dragi si iubiti!
Sper ca sub bratut ati gasit cadourile frumoase si colorate mult dorite! Pupam mamici si bebici!
donna79 spune:
Neataaa!
Nu v-ati trezit inca? La noi ninge asa frumos... Tudor trebuia sa admire ninsoarea, chiar daca mie imi pica ochii de somn.
Zic acum repede ca apoi fug sa fac o cafea:
La multe lunite si anisori sarbatoritilor de azi: Vlad de Mariuk si Radu de Adelena! dar si pt sarbatoritii de ieri: Tudor de Sorana (bine-ai revenit, sa dea Domnul ca lucrurile sa se rezolve cat mai bine pt tine si micutul tau!) si BB de Pianna.
La multi ani celor ce poarta numele de Stefan si Stefania! Sanatate, fericire, prosperitate!
CHICHI... ne-ai lipsit mult!
Gata, vreau cafea! MARI... unde esti ca m-am invatat cu cafeaua ta!!!
PS Face cineva capitol nou?
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
donna79 spune:
IDALIS... ce experienta groaznica ati avut! N-am vazut la tv dar imi povestea mama ca a fost ff impresionata de ce s-a intamplat la voi. Bine ca sunteti OK! Mai dar ce bebe voinic ai! Nu am retinut... cat a avut la nastere?
Referitor la mancare... eu am cam mancat din toate, vad ca n-a obiectat dar scaunele sunt ceva mai moi decat de obicei. Asa ca de azi ma intorc la meniul meu corect (sper... ca am musafiri).
Am facut aseara un cheese-cake cu fructe de padure deasupra... sper sa fie si bun ca arata fff bine
Edit: dau eu o decofeinizata azi. Bea cineva?
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
oramona spune:
Buna dimineata. Poftiti la o cafeluta, mai dulce, mai amara, cu laptic sau fara, exact cum va place voua. Stiu ca va e dor de cafeluta facuta de Mari, dar va spun ca-i buna si a mea.Va mai ofer si o felie de cozonac si niste fursecuri. Eu nu am somn, cu toate ca ar trebui sa stau cumintica in pat sa-mi vina, acum cat dorm fetele.
Zilele acestea am fost prin oras. E asa frumos impodobit, iar parcul e de vis . Tare imi place.
Idalis, ma bucur ca sunteti bine si nu ati patit nimic. grasunelul.
Va doresc inca o zi minunata alaturi de cei dragi
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
nastasie spune:
nushulica, andra, fistiq, paticut sa va traiasca stefanutii cu numele, sa fie sanatosi.
danny, la multi ani cu intarziere pt amandoi.si la multi ani pt stefan de 2 ori.
crina, multa multa putere.suntem aici pt orice ai nevoie.
idalis, bine ca nu ati patit nimic.v-a afectat cumva apartamentul ?
la multi ani tuturor ce poarta numele de cristian/cristiana.cu intarziere.
mari, o cafea mare te rog.dorm pe mine.aseara ne-am culcat tarziu si acum sunt zombi.
pup toata gasca.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata, mai spre pranz asa...ca noi am dormit mai mult astazi...
DONNA si ORAMONA, multumim de cafelute. Dupa sarbatori imi reiau activitatea de dimineata si nu voi mai lipsi cu cafeaua!
IDALIS, chiar ca acum de sarbatori numai chestia cu explozia lipsea! Sa fiti voi sanatosi ca treceti peste asta.
CHICHI, bine ai revenit! lui Toma!
ORAMONA, cred ca orasul e impodobit...la intersectii si in parcuri mai aveti chestiile alea facute pe suport de fier si cu luminite? asa-numitele ,,sculpturi''moderne? La voi am vazut multe, la noi doar una avem in oras si aia pusa doar de sarbatori.
NASTASIE, uite ca mai fac o cafea special sa te trezesti!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Mari-Mariuk spune:
VLAD CRISTIAN al meu are astazi 4 luni, drept pentru care ne-am jucat 2 ore intr-una(de aceea am si intarziat cu cafeaua) iar acum doarme fericit in pat, cu manutele pe cap
LA MULTE LUNITE SI MULTI ANISORI! si lui RADU MIHAI, dar si sarbatoritilor de ieri si de sambata, ca nu am apucat sa fac asta zilele trecute
De asemenea, pentru cei ce astazi isi serbeaza ziua de nume: STEFAN ALEXANDRU (nushulica), ALEXANDRU STEFAN(andra_b), STEFAN(maricicutz),VICTOR STEFAN(paticut), va si va doresc tot binele din lume!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
Arianna11 spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI SI MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi ,Stefan,Stefania...si celorlalti bbei care au mai adaugat o luna la varsta lor frageda .
Crina Dzeu sa te intareasca sa treci cu bine peste aceasta experienta si sa lumineze mintea sotului tau,sa vada cu adevarat ce pierde
Idalis imi pare rau de ce vi s-a intamplat...bine ca nu ati fost afectati asa tare cu apartamentul
Alesia mea a facut 2 luni chiar in prima zi de Craciun...e tare scumpa si frumusica,zambeste intr-una la mami si tati ....am fost sapt trecuta si la pediatru....creste cum trebuie...are 4500g si 56cm....tot vad ca unele dintre voi aveti bb de 6,7 kg la 2 luni....inseamna ca sunt bolfosei fata de fetita mea....dar daca dr a zis ca e bine ,nu ma preocup.
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
eveline spune:
Buna ziua si de la noi!La multi ani urez si eu sarbatoritilor zilei, la multe lunite inainte si deasemenea celor ce poarta numele Sfantului Stefan!
IDALIS - bine ca sunteti sanatosi si sper sa se rezolve cat de repede totul. Ce stiti, va reabiliteaza blocul, ori ce o sa faceti?
CRINUTZA - multi din partea mea. Sper sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste hopul asta. Multaputere iti doresc.
Ma bucur sa citesc ca ati petrecut cu bine sarbatorile, si la noi a fost frumos, am avut valuri de musafiri in doua zile si in alta zi am fost noi musafiri la parintii mei. Mosul nu a fost chiar foarte darnic dar ce a adus a adus din suflet si asta e cel mai important. Sanatosi sa fim si sa existe iubire, ca restul trec.
Darian in schimb de vreo saptamana face kk verde. Cine mai avusese problema asta, parca Buburuza... Mai des nu e (caci ma gandisem in prima faza la diaree) dar nu e cazul, cu mucus nu e, are acelasi aspect ca si cand era galben insa e tare ciudat asa. Trebuie sa-i fac ceva anume ca nu mai stiu? De supt suge pana goleste sanul, nu e vorba ca suge doar laptele de inceput... Chiar nu stiu ce sa fac mi se pare aiurea. Daca e de la ceva ce am mancat eu chiar nu stiu de la ce poate fi de dureaza de atata timp...
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian