Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Bucuria pe care Hristos a adus-o in lume prin nasterea Sa, sa se reverse asupra vietii si sufletelor voastre!

crinuta,
omul are nevoie de un control la psiholog.apuca-te si fa 40 de zile Paraclisul Maicii Domnului.
Daca exista o alta, va fi greu,f greu.
Sunt alaturi de tine.
Am trecut si eu printr-o astfel de criza anul trecut,dar mi-a dat Dumnezeu minte.Multa vreme am crezut ca nu am luat decizia care trebuie.
pur si simplu parca sunt orbiti.
ai grija ca bebelina sa nu simta nimic si sa nu pierzi lapticul,daca alaptezi.
poate ca e mai bine sa plece acum............sau poate doar are nevoie de o perioada de liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelor, va pup si va doresc o seara linistita.
CRINA, fii puternica pentru fiica ta! ea are nevoie de tine si tu de ea...restul...cum o vrea Domnul...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Crinuta, un pupic special de la noi pentru tine si pentru Veronica! Fii fericita ca va aveti una pe alta si ca sunteti sanatoase! Noi va iubim mult si, oricand vei avea nevoie, vom fi alaturi de voi!
El nu merita noptile tale nedormite, gandurile tale...canalizeaza-ti fortele catre fetita si timpul le va rezolva pe toate!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna fetelor. Va si vreau sa va urez Craciun Fericit in continuare. In dimineata asta dau eu o cafeluta, un suculet si un mic dejun cu preparate traditionale din purcel, o salata de vinete cu maioneza si una de telina cu maioneza. Pofta buna.
Crina

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
ORAMONA, multumim de cafeluta si de mic dejun
Am petrecut o zi frumoasa ieri, linistita si plina de zambete din partea lui Vlad. am fost la socri si la sora mea. Singurul inconvenient a fost ca din cauza multor mancaruri grase-si nu mancat in exces- m-a cam durut stomacul aseara si am avut un gust amar in gura, probabil de la fiere...a trecut, si sper sa nu mai patesc asa...
Va pup si va doresc o duminica placuta.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

La multi ani si Craciun Fericit!

Crina, acum cea mai importanta persoana din viata ta este Veronica. Ea merita ce este mai bun de la mamica ei si stiu ca poti sa-i oferi, pentru ca esti o femeie iubitoare si puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata si de la noi. Am petrecut un Craciun foarte frumos in familie si cel mai important, alaturi de puiutul nostru. Bebe e fascinat de bradut, se uita la el cu niste ochi mari. Am papat si eu ieri cateva sarmale cu tot cu varza si bebe nu a avut nimic .Am primit cadou o hainuta neagra, doua pluovere si o preche de pantaloni.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

CRACIUN FERICIT! si din partea noastra.
fac azi cinste cu ca am implinit 36 de ani pe 22,iar maine puiul implineste 3 luni si e Stefan.nu am avut timp de petrecere.nici macar sa intru,ca asa e inainte de sarbatori.

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Crina,
Si eu sunt alaturi de tine. Nu stiu daca ai citit ce scriam acum vreo saptamana, dar si eu sunt intr-o situatie similara, adica in pragul divortului. Sper ca ai langa tine acum persoane care sa te ajute cu bebelusa. Eu nu stiu ce m-as fi facut in perioada asta fara parinti. In rest nici nu stiu ce imi doresc, sa ii vina mintea la cap sotului sau sa ne despartim acum si sa am sansa de a gasi pe altcineva care ma apreciaza asa cum sunt.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna seara si La multi ani!
Crinuta imi pare tare rau ca treci prin asa o grea incercare, insa gandeste-te ca ai o fetita minunata pentru care ai luptat atat de mult si care merita o mama linistita si impacata. Daca este in stare sa plece acum inseamna ca nu te-a meritat niciodata..Sunt alaturi de tine si stiu ca Dumnezeu iti va da multa putere sa treci peste cumpana asta..
Sorana
Noi am petrecut un Craciun intim, familie si prietenii foarte apropiati, am avut un Mos Craciun generos..Matei a fost un dulce echipat in Craciunel, i-am facut o gramada de poze.

va pupam si sa aveti o seara minunata!

Mergi la inceput