Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Donna ,Oramona multumim de cafelutza
SI eu zilele astea am tot gustat cam din toate si ma supara un pic stomacul,dezvatat de tot dezmatul asta alimentar ...bine ca fetita nu a mai avut dureri de burta,dupa cate am gustat...noroc de siropel

Oramona am devenit nostalgica dupa ce ai povestit de cum arata orasul...mi-e asa dor de Piatra iarna...la anul vom face si noi primul Craciun acasa dupa 7 ani aici

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A.. ca mi-am adus aminte. Face verde de cand nu-i mai dau absolut nimic pentru colici, caci nu mai are colici...nici debridad, nici espumisan. O fi de la asta...incearca oare organismul sa se regleze singurel??

ARIANNA - Darian, l-am cantarit aseara, si la 2 luni jumate are 5350. E foarte bine, probabil la 4 luni isi va dubla greutatea ceea ce e foarte OK. Are 59 de cm de o luna. In prima luna a crescut 8 cm si in a doua 1 cm. Inbsa dr mi-a zis ca asa e normal, cea mai spectaculoasa crestere din viata unui om in prima luna se petrece, dupa aia mai incetisor.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

la multi ani pt toti sarbatoritii de azi!
piticul a papat laptic si eu o cafea decofeinizata iar acum avem kef de joaca.
DONNA : matei a avut la nastere 3,5 kg si 54 cm si ar mai fi crescut daca mai statea pana la termen. l-am nascut la 37 saptamani
NASTASIE : apartamentul e ok, doar termopanul afectat. explozia a fost la scara de langa noi. La noi mai mult panica decat paguba.
EVELINE : E-ON deja a demarat actiunea de inlocuire a geamurilor, ceea ce pt mine inseamna ca isi asuma vina. Nu stiu daca vor demola sau doar consolida scara respectiva, in orice caz s-a anuntat sprijin si despagubiri si de la e-on si de la primarie.
Fetelor cred ca stiu de la ce a fost agitat copilul meu. Eu, mama inconstienta am mancat turte de Craciun, dar nu turte cu nuca ci cu jufla (asa cred ca se numeste ). Nu am mancat mult dar cine stie ce efect a avut canepa aia de mi-a fost copilul "drogat"

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

A.. ca mi-am adus aminte. Face verde de cand nu-i mai dau absolut nimic pentru colici, caci nu mai are colici...nici debridad, nici espumisan. O fi de la asta...incearca oare organismul sa se regleze singurel??

si matei a facut scaun verde cand am oprit espumisanul. Doctorita a spus ca e ok daca nu are mucus si daca e in perioada administrarii de medicamente pt colici. Din pacate noi inca mai avem crize zilnic, ne kinuie colicii ingrozitor; in plus mai calc si eu stramb cu alimentatia

Idalis, mamica fericita

Mergi la inceput

Eveline atata timp cat mi se pare ca e ok nu ma ingrijororez si mai ales daca mai zice si dr ca e bine,pai atunci e bine...oricum papa cum trebuie...si legat de culoarea verde,nu cred ca tr sa-ti faci griji,cu siguranta e de la ce ii dadeai tu pt colici...si cum iti dai seama ca nu mai are colici ? nu il mai doare burtica deloc de cand nu-i mai dai siropul de colici? eu ii dau sirop de 2 ori pe zi,dim si seara si atata timp cat ii dau nu-mi dau seama daca mai are sau nu colici...probabil dupa ce se intrerupe iti dai seama....

Mergi la inceput

Nu deschide nimeni capitol nou...ca eu nu ma pricep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Eveline atata timp cat mi se pare ca e ok nu ma ingrijororez si mai ales daca mai zice si dr ca e bine,pai atunci e bine...oricum papa cum trebuie...si legat de culoarea verde,nu cred ca tr sa-ti faci griji,cu siguranta e de la ce ii dadeai tu pt colici...si cum iti dai seama ca nu mai are colici ? nu il mai doare burtica deloc de cand nu-i mai dai siropul de colici? eu ii dau sirop de 2 ori pe zi,dim si seara si atata timp cat ii dau nu-mi dau seama daca mai are sau nu colici...probabil dupa ce se intrerupe iti dai seama....

Problema e ca face verde de cand nu-i mai dau.

Am uitat o data sa-i dau si am observat ca oricum nu mai plange si nu se mai chinuie deloc sa scoata gaze. Doar se screme cand face kk si plange de somn. De foame nu apuca sa planga caci ii dau eu la timp.... So... banuiesc ca nu mai are colici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Problema e ca face verde de cand nu-i mai dau.

Am uitat o data sa-i dau si am observat ca oricum nu mai plange si nu se mai chinuie deloc sa scoata gaze. Doar se screme cand face kk si plange de somn. De foame nu apuca sa planga caci ii dau eu la timp.... So... banuiesc ca nu mai are colici.

Probabil se curata intestinul de medicamente,altfel nu se explica.
Si Alesia se screme la kk ,se inroseste si aproape mereu se trezeste maraind, vrea sa faca kk si atat se chinuie ca mai si plange cateodata....de colici...seara o apucau durerile,dar de cand ii dau sirop doarme linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Aho, aho de Anul Nou
Stati ca fac (eu) capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

multumim pt urari
eveline, multi bebei fac asa,mi-a zis neonatoloaga.e ok.
unii medici zic ca de la ce mananca mama.eu si cumnata mea nu am schmbat nimic si totusi au aparut.altii zic ca se curata.habar n-am.
i-am aratat scaunul unui pediatru si a zis ca e scaun normal la bebeb alaptat exclusiv.
LA MULTI ANI-LUNITE SARBATORITILOR!

mami de 18.11.03 si Robert 27.09.10

mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput