Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Ma bag in pat poate oi reusi si eu sa adorm.
Pupici!

Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Lumina sfanta din noaptea de Craciun sa va vegheze si sa va

umple sufletul de bucurie si liniste.

SARBATORI FERICITE

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna dimineatza tuturor, mamicilor si piticilor, taticilor si bunicilor, fratiorilor si surioarelor, La multi ani tuturor si un Craciun fericit!
Sa aveti sarbatori pline de bucurii, iubire, speranta, liniste si sanatate!
La noi a venit deja mosul, Tudor e in centrul de activitate de la TinyLove.Hadrianae, eu eram. E foarte incantat, vorbeste cu animalutzele si da din picioruse amuzandu-se de cantecelele padului.Aseara a fost Mos Craciun la socrii mei.O adevarata minunatie a stat in scaunelul lui langa brad pana s-au dat toate cadourile si a ras 2 ore de noi, evident.
Sunt foarte fericita, e cel mai frumos Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Ma bag in pat poate oi reusi si eu sa adorm.
Pupici!

Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa treci peste toate si sa fii mama buna si puternica,cum ai fost si pana acum.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata! Ati fost cuminti,a venit Mosul?

Tudor a fost fascinat de colindatori ... a venit un grup de tineri, cu acordeon si a fost hipnotizat. I-au mai placut luminitele din brad si acum are cadou bonus de la mami ... doarme in brate, ceea ce n-a mai facut demult, dar m-a apucat nostalgia.

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata mamici si pitici!

Craciun Fericit! Ati fost cuminti? A venit mosul la voi?
Noi ne-am trezit de dimineata devreme azi, nu stiu de ce, cred ca stia Ale ca a venit Mosu'

Va doresc sa aveti in continuare sarbatori fericite, linistite alaturi de familie!

Fug sa citesc cate ceva si din urma ca nu am apucat...

Va pupam de multe, multe, multe, ...., multe ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

La multi ani, mamici si bebici!!!

Noi ne-am intors acum de la biserica, am dus bebele la impartasit si am prins si o parte din predica. De dimineata Tudor s-a aratat tare incantat de luminitele din brad.

CRINUTA, Dumnezeu va avea grija de tine si de micuta Veronica! Ramai puternica asa cum te stim iar cand ti-e greu vino sa plangi pe umerii nostri, pentru asta suntem aici! Tot binele din lume ti-l dorim!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:

Buna dragelor.
Intru din nou sa va urez multa FERICIRE, SANATATE, NOROC si TOT ce va doriti!Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an si m-ati inteles si ascultat. Stiu ca ar trebui sa fie un mesaj plin doar de urari,dar voiam sa va spun ca eu aseara in AJUN am primit vestea de la sotul meu ca vrea sa divorteze. Sunt foarte trista si ma simt abandonata. Relatia mea cu sotul a inceput sa schirtie inca din sarcina, cand nu m-a putut intelege ca trebuie sa stau doar in pat ca sa duc la bun sfarsit minunatia de copil, nu mi-a inteles toanele, hormonii.....
Fata mea ce s-a nascut este cel mai frumos dar pe care putea sa mi-l faca Dumnezeu, mai ales ca este asteptata de 3 ani,3 ani in care din pacate s-au mai dus 3 sarcini. Dumnezeu a vrut-o pe Veronica Elena, iar sotul meu nu stiu pe cine vrea.
Am incercat din rasputeri sa-l fac sa inteleaga sentimentele mele, trairile..........
Doamne ce oti crede ca aberez la ora asta.
Nu am dormit deloc in noaptea asta...........
Imi cer scuze daca supar pe cineva cu problemele mele, dar nu mai puteam, trebuia sa ma descarc.
astazi o sa vina mama, fratele meu, mosica fetii mele si o sa ma simt mai bine alaturi de cei care ma iubesc cu adevarat.
Va iubesc fetelor!
Astea erau problemele ce nu stiam daca se rezolva si din cauza lor n-am mai intrat pe forum asa de des.
Din sufelt va doresc: CRAXIUN FERICIT!

Crinutzule, sotul tau e cel mai fraier barbat din lume daca te pierde. Eu, si cred ca de fapt noi toate stim cat te-ai chinuit sa duci sarcina la capat si ce greu a fost, dar uite ce minune a iesit.
O sa vezi ca o sa fie totul bine pentru tine si puiul scump, pentru ca meritati tot ce e mai bun pe lume.

Cu muuuuuuuuuuuult drag

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:

Buna dragelor.
Intru din nou sa va urez multa FERICIRE, SANATATE, NOROC si TOT ce va doriti!Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an si m-ati inteles si ascultat. Stiu ca ar trebui sa fie un mesaj plin doar de urari,dar voiam sa va spun ca eu aseara in AJUN am primit vestea de la sotul meu ca vrea sa divorteze. Sunt foarte trista si ma simt abandonata. Relatia mea cu sotul a inceput sa schirtie inca din sarcina, cand nu m-a putut intelege ca trebuie sa stau doar in pat ca sa duc la bun sfarsit minunatia de copil, nu mi-a inteles toanele, hormonii.....
Fata mea ce s-a nascut este cel mai frumos dar pe care putea sa mi-l faca Dumnezeu, mai ales ca este asteptata de 3 ani,3 ani in care din pacate s-au mai dus 3 sarcini. Dumnezeu a vrut-o pe Veronica Elena, iar sotul meu nu stiu pe cine vrea.
Am incercat din rasputeri sa-l fac sa inteleaga sentimentele mele, trairile..........
Doamne ce oti crede ca aberez la ora asta.
Nu am dormit deloc in noaptea asta...........
Imi cer scuze daca supar pe cineva cu problemele mele, dar nu mai puteam, trebuia sa ma descarc.
astazi o sa vina mama, fratele meu, mosica fetii mele si o sa ma simt mai bine alaturi de cei care ma iubesc cu adevarat.
Va iubesc fetelor!
Astea erau problemele ce nu stiam daca se rezolva si din cauza lor n-am mai intrat pe forum asa de des.
Din sufelt va doresc: CRAXIUN FERICIT!

Draga mea Crina, plang si nu imi pot opri lacrimile. Te inteleg foarte bine. Si eu am trecut si trec prin aceeasi dezamagire. De doua ori. Prima data la baiat si a doua oara la fetita. Stiu ca e greu...si mie mi-a fost, si mie imi este. Dar inconjoara-te de toti cei care te iubesc cu adevarat, roaga-te la DD sa iti dea putere sa fii tare pentru comoara ta mult asteptata. Iti voi lasa PM cu adresa mea de e-mail si daca simti nevoia de un sfat, de un ajutor, chiar si de la distanta, nu ezita sa ma contactezi. Iti voi oferi tot sprijinul meu pentru ca eu stiu ce inseamna. Curaj si putere,draga mea.

Craciun fericit, dragelor! Noi suntem mai veseli azi. A ajuns si bunica inzapezita...cu tot cu sarmalele si carnatii de rigoare. Slava Domnului! :)) Au ajuns cu 12 ore intarziere, dar eu m-am pus la nani la ora 4 dimineata. Astept sa imi mai revim si apoi iesim la o mica plimbarica in oras.
Sarbatori cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

CRACIUN FERICIT, dragele mele!
un colind superb, cantat de 2 oameni deosebiti, pentru surorile mele mai mari!(cum bine zicea donna) http://www.trilulilu.ro/medes/85a22314fea8b1
sarbatorile sa le petreceti in liniste sufleteasca si cu multa fericire.
crinutza, trebuie sa fii puternica pentru minunea ta! poate o discutie cu duhovnicul tau,iti va face mai mult bine! multa putere!

Mergi la inceput