Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
nastasie spune:
craciun fericit alaturi de cei dragi.acum ne-am potolit si noi.din pacate noi vom sta mai mult in casa.razvan e pe trecute cu bubele dar nu riscam sa iesim si nici sa primim musafiri care nu au avut varsat de vant.speram sa nu ia si calin.in rest fericiti pana la dzeu in 4.
va doresc tot ce e mai bun pe lume.sarbatori fericite.
va pup pe toate si toti picii.
donna79 spune:
De la noi o imbratisare cu miros de cozonaci abia scosi din cuptor!
Tudor si-a desfacut deja cadoul, un centru de activitati colorat si plin de jucarele, bunicii au si ei cate ceva sub brad iar mami si tati... ei nu mai au nevoie de nimic, si-au primit deja cadoul pentru toate sarbatorile... un bebe bun si dulce cum nici n-au visat!
Va pupam pe toti, mamici si bebici si va dorim sa petreceti minunat in sfanta zi de Craciun, cu cei dragi aproape, sa va bucurati de sanatate, prosperitate si multa multa dragoste!
Si eu va simt aproape, imi sunteti dragi ca niste surori iar copilasii vi-i iubesc ca pe niste nepotei.
CRACIUN FERICIT!!!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
magdyi2001 spune:
Impodobeste mama bradul
Si nu te intrista
Asta e seara de Craciun
Este seara ta...
Craciun fericit, fetele, multa sanatate si bucurii!!!
Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)
Minunile Palmierilor
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
Fistiq spune:
buna seara, noi venim la colindat aproape odata cu mosu'
vrem sa va uram un Craciun de vis, special alaturi de cei dragi. la noi sigur va fi asa, motivul fiind Tudor.
nu stiu ce ne va aduce mosu', pina atunci noi multumim pt darul de la DD, pe care l-am primi anul asta avem un bebelus deosebit
va pupam cu drag deci pe toate mamicile si pe toti bebelusii
Craciun fericit tuturor!
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
andre_flo spune:
Craciun fericit! Multa sanatate, fericire si un Mos Craciun cat mai bogat.
Andreea, fericita de Diana Elena
clary spune:
Fetelor va urez din suflet un Craciun Fericit! alaturi de comorile micute si mai maricele.
hadrianae spune:
La multi ani! Sa aveti un Craciun minunat alaturi de micile comori!
Si Mosul ar vrea sa-i multumeasca uneia dintre voi (nu mai stiu cine, mii de scuze ) pentru ideea cu centrul de activitati de la Tiny Love . Eu sunt incantata. Sper ca si Alexandru va fi la fel. A parut destul de interesat, dar nu a durat mult, pentru ca ii era foame.
Va pup pe toate si inca o data va urez un Craciun cat se poate de frumos.
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
bebecris26 spune:
Si eu sunt pe aici..odata cu mosul . Am intrat sa urez celor mai dragi mamici un Craciun fericit alaturi de micutii vostri si de toti cei dragi, sanatate, fericire si sper ca mosul sa va aduca tot ce v-ati dorit. Va imbratisez cu drag
Cristina, mami de bebita David
crina-s spune:
Buna dragelor.
Intru din nou sa va urez multa FERICIRE, SANATATE, NOROC si TOT ce va doriti!Vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine in acest an si m-ati inteles si ascultat. Stiu ca ar trebui sa fie un mesaj plin doar de urari,dar voiam sa va spun ca eu aseara in AJUN am primit vestea de la sotul meu ca vrea sa divorteze. Sunt foarte trista si ma simt abandonata. Relatia mea cu sotul a inceput sa schirtie inca din sarcina, cand nu m-a putut intelege ca trebuie sa stau doar in pat ca sa duc la bun sfarsit minunatia de copil, nu mi-a inteles toanele, hormonii.....
Fata mea ce s-a nascut este cel mai frumos dar pe care putea sa mi-l faca Dumnezeu, mai ales ca este asteptata de 3 ani,3 ani in care din pacate s-au mai dus 3 sarcini. Dumnezeu a vrut-o pe Veronica Elena, iar sotul meu nu stiu pe cine vrea.
Am incercat din rasputeri sa-l fac sa inteleaga sentimentele mele, trairile..........
Doamne ce oti crede ca aberez la ora asta.
Nu am dormit deloc in noaptea asta...........
Imi cer scuze daca supar pe cineva cu problemele mele, dar nu mai puteam, trebuia sa ma descarc.
astazi o sa vina mama, fratele meu, mosica fetii mele si o sa ma simt mai bine alaturi de cei care ma iubesc cu adevarat.
Va iubesc fetelor!
Astea erau problemele ce nu stiam daca se rezolva si din cauza lor n-am mai intrat pe forum asa de des.
Din sufelt va doresc: CRAXIUN FERICIT!
Crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010