Zmeurici de iulie-august 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Heloooouuuu,tufa!!!!!Eu mai vreau a tura de Craciun,asa de bine a acasa cu tot familionulAm incarcat pozele pt. calendar(apropos,calendarul a iesit bestial,familia a fost incantata)....Pozele astea nu sunt "aranjate","coafate",dar vi le arat,alte nu am ca mi-e lene sa descarc aparatulhttp://picasaweb.google.com/oroszorsolya77/Kalendarium#Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

... si eu mai vreau o tura de Craciun!
Ziua a treia a fost cea mai tare! Am stat toata ziua in pat, am vazut filme si desene frumoase, am hapait cozonac si ciocolata. As continua si maine, dar programul arata sarac rau.

Eu in fiecare an visez la un Craciun linistit la tv, dar mereu sfarsim fie cu musafiri, fie in vizite. Oricum, parca e mai usor sa fim musafiri, decat gazde. Anul trecut pe vremea asta eram satula de pus mese si dat cu mopul.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avem si noi www.flickr.com/photos/monicahhh/5299558998/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Neata,Tufaaaa!rezireaaaaaaaa!Unde v-ati ascuns?V-ati apucat de pregatirile pt. revelion?La noi e frumoooos,e zapada si ninge in continuareAzi avem in program o tura de dat cu saniaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Moni,ce frumoase sunteti!Poza cand se pupa printesele e mortala!Iar tu arati de milioane!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am admirat pitici de Elenada, domnisoare de Moniland si copilasi de Pooh. Superbi cu totii!

Pooh, foarte frumoase pozele pentru calendar, dar cu asa protagonisti, e normal.

Am petrecut si noi Craciunul, mai printre picaturi asa, ca eu am fost la birou pana pe 24 dupa amiaza si nu am avut timp de pregatiri, abia am reusit sa impachetez cadourile. A fost frumos, dar a trecut tare repede. Copiii mari incantati de cadouri, Vladimir incantat tot de cadourile lor . Cu Mos Craciun s-au intalnit la o petrecere la care am reusit sa ii duc si la mine la serviciu, dar Vladimir nu s-a dat in vant dupa el . La mine la serviciu saracul, cum mi l-a adus, l-am luat direct si l-am dus la mos si s-a pus pe plans. Pana sa se acomodeze si el cu copiii, l-am trimis inapoi acasa.

Nu stiu daca v-am spus ca am facut bradul impreuna, adica eu cu Vladimir. Mi-a dat toate globuletele din cutii, unul cate unul. Tare incantat a fost!

Eu am luat-o de la capat la birou, dar fata de saptamana trecuta care a fost infernala, sper sa fug mai repede de data asta. Plus ca nu prea mai am energie pentru nimic ce tine de serviciu, iar de maine sunt oficial si in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cu intarziere, felicit toti Stefanii! Un pupic special Stefanului nazdravan de Alina, ca nu degeaba e tiz cu mijlociul meu , se intrec in nazdravanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc Pooh Pozele sunt facute de noi, amatorii, si nu sunt asa superbe ca ale voastre profesioniste. Imi plac la nebunie fotomodelele tale Reusit calendar.
Si la noi ninge ca-n povesti. Avem si doua saniute primite de la Mos Craciun (nasa fetitelor), avem si husa care arata foarte bine sa vedem si cum se comporta, asa ca ... la sanius cu noi, dar doar diseara cand vine tati acasa.
La multi ani sotiorului, Pooh!!! Sa fie sanatos si sa va faca fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Cu intarziere, felicit toti Stefanii! Un pupic special Stefanului nazdravan de Alina, ca nu degeaba e tiz cu mijlociul meu , se intrec in nazdravanii.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Cornelia,multumim mult.
Ii zicem si noi lui Stefan al tau "La multi ani!"de ziua numelui si mai spune-ne ce nazdravanii mai face.

Stefan a reusit sa strice caseta video cu Teletubbies,nu stiu ce i-a facut,s-a blocat in videorecorder pe care a trebuit sa-l desfac sa o scot.Il vad ca e intr-o continua demolare,cum prinde ceva ori trinteste,ori se urca cu picioarele ,ori trage pina rupe.
A inceput si el sa ma zica cite ceva,in special cuvinte nemtesti,cred ca i se par mai usoare.

Gata,azi ii las toata ziua cu sotul.Si asa va fi de-acum pina in 10 ianuarie,am treburi si ma bucur ca am baby-sitter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

La multi ani pt toti Stefanii, ieri pur si simplu am uitat

pooh vazut poze, sunt absolut deliciosi Timea si Balázs, cel mai mult imi plac pozele cu papion, eu am terminat pe anul asta cu pregatirile , imi junge, de revelion suntem doar noi 4 si mi-am propus sa ne uitam la seriale dupa ce culcam copiii, chiar nu am chef de nimic, o sa-i fac sotului o fripturica , o prajiturica si atat
Moni vazut si pozele voastre sunt superbe gemenutele, iar tu...arati superrrr, felicitari
noce vreau si eu retata de cozonac cu miere si carob , cand ai timp poate imi spui si mie ce-i mai dai de papa lui Filip sa ma mai inspir si eu , mersi
elenada superbi Ana si Matei , La multi ani pt ieri , super poza cand Ana il pupa pe Matei
Giova parca tu m-ai intrebat de slabit? tot am vrut sa-ti raspund si uit mereu, mi-am adus aminte acum ...ca m-am ingrasat un pic de Craciun , eu de salbit am slabit cu dieta rina 9 kg de la 69 la 60 dupa care pauza, nu reuseam sa mai slabesc un gram, apoi am inceput sa mananc mai mult raw si in 3 saptamani si cu putin sport(alergat in jurul casei in fiecare zi cam 1,5-2 km)in 3 saptamani am ajuns la 54-55 unde am si ramas pana la Craciun cand am redescoperit dulciurile si +1,5 kg , asa ca de azi pana la revelion raw scrie pe mine, de ex azi la pranz o sa pap o salata de varza rosie cu avocado, germeni de lucerna si trifoi, reteta aici http://ligiapop.com/2010/12/15/noul-meu-show-un-cadou-de-craciun-pentru-toti/ in rest ii dau cu sucuri de legume si fructe , eu una m-am obisnuit cu stilul asta de papa imi place si ma simt excelent, acum iarna e putin mai greu pt ca nu gasesc asa multe fructe si legume iar cele de afara sunt scumpe si multe sunt cum sunt , dar vara e o placere sa manaci raw, numar luni le pana o sa pap iar pepene rosu si galben , as manca si-n somn ...doamneee ce pofta m-a luat

eu astept sa se trezeasca Anastasia si sa iesim la zapada, domnisoara mea nu stiu ce are de la o vreme se trezeste ba la 3 dimineata si plange , ba la 6 dimineata, azi la 6 a papat lapticul si gata somnul, la 11,30 a adormit si acum nu se mai trezeste, abia atept sa iesim cu sania

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput