Zmeurici de iulie-august 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
theea spune:
SARBATORI FERICITE !!! SA AVETI PARTE DE TOT CE VA DORITI SI SA VA BUCURATI ALATURI DE CEI DRAGI
cezara
alinutza78 spune:
Buna seara si de la noi
Sa aveti parte de un Craciun de poveste alaturi de zmeurei si zmeurele
ungaras spune:
Craciun fericit, sa aveti pofta mare si sa va bucurati mult!
Noi acasa toti trei, sotul s a imbracat mos dar dimineata ca aseara am fost obositi. Fata a fost socata, nu misca nu respira. A luat cadoul si gata. Mosul a plecat si ea a ramas uitandu-se la usa cu ochii cat cepele. Eu am apasat pe butonul gresit la camera si nu am facut film. Mosul s-a suparat tare pe mine. Asta e, anul viitor iar. A primit tot felul de cadouri, cel mai mult i-au placut papusa, bomboanele(multumim Noce)si o paturica pe care deseneaza cu un creion in care se pune apa. Dupa cateva minute totul dispare. E super incantata.
Am si iesit un pic afara, acum stam la caldurica. Mie mi-au iesit si sarmalele vegetariene si cozonacii deci sunt multumita.
Voua va doresc multa fericire iar zmeuricilor voastre le doresc sa fie sanatoase si vesele tot timpul.
de la Maria-Catalina
blanca000 spune:
Si la noi a venit Mosul..adica a sunat la usa, a lasat cadourile sub brad si a disparut instant
cum se face el nevazut. Degeaba a alergat Eva la usa ca Mosu' demult era la alt copil...
Se uita Eva mea in josul scarilor si zicea 'nu e!' de am jurat ca la anul Mosul vine in persoana dar apoi cand a vazut cadourile sub brad nu stia la care sa se duca primul..a primit si cal, si bebe, vreo 3, si craticioare si trenulet cu Kitty, si Mickey si cate si mai cate..rupea la hartii si chiuia.
Nu a fost sigura ci cu prietena ei Sofi pe care atosfera a lasato cam rece, Eva in schimb nu stia pe unde sa se mai invarta..asa mi-a placut de ea
.
Tati a filmat si mami a facut foto cu noul aparat D60 adus de Mosu..surpiza serii pentru mine caci am ramas masca la cadou..
Azi la ai mei la masa unde alte cadouri erau sub brad...rasfat nene.
Maine insa alta distractie, suntem nasi de botez..ma agit sa fie totul in regula sa nu uit nimic..desi e al 4 lea finut tremur toata de emotie. Sper ca Eva sa nu planga cand o sa ma vada cu bebe in brate. Oricum vin ai mei si sper sa ma ajute cu ea.
Va pup si cat de repede pun poze.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
uliiasi spune:
Sarbatori fericite(in continuare) mamici si zmeurici dragi!
Eu abia ajung pe la calculator, cat e David treaz nu-l mai deschidem, nu vreau sa-l mai ispitesc, ca ramane lipit de el.
Ma bucur a ati avut sarbatori frumoase, si noi la fel, a venit Mosu incarcat, pe 28 plecam la SV la ceilalti bunici, iar acum ma grabesc sa ma pregatesc ca mergem la un botez.
Va pupacesc pe toate!
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
noce spune:
Tanti, mamicile de zmeureiiii, primiti cu colinduuul?
Vrem sa va uram Craciun fericiiiiit!

Nu stiu cum fac ca mereu urez a doua zi
Noroc ca tine 3 zile Craciunul
Asa ca va doresc si in seara asta o noapte de poveste, calda, dulce, in luminite de brad si parfum de portocala. Si maine sa aveti tot un Craciun fericit!
Apropo de mirosuri, cat de placute sunt aromele de la cadourile de la dm
In magazin erau ambalate frumos, nu puteam sa le incerc, dar dupa ce le-a adus Mosul, hop si eu la creme pe maini 
Unguras, foarte haios ajutorul Mosului. Las' ca pana la anul exerseaza! Cred ca a fost tare dragalasa M-C.
Noi suntem la bunici, ca in fiecare an. Ieri dimineata ne-am strans toti sa vedem ce cadouri a lasat Mosul sub brad pentru fiecare. Dupa biserica, au venit verisori si nasici la masa, iar am cules cadouri, a fost un trafic de cutii colorate de mai mare dragul.
Filip a scapat de rosul in gat, i-a trecut chiar repede (saptamana trecuta pe vremea asta ingrijorata la max), in schimb joi seara a cazut din pat (tzopaia cu verisoara) in tampla cumva si s-a lovit la ochisor. Vineri a fost umflat, iar de doua zile e vanat. Iar sunt ingrijorata, cand il vad asa, sper sa-i treaca mai repede.
In rest e bine, se joaca toata ziulica si papa lapte cu cozonac dimineata de mi-e mai mare dragul (lapte de nuci, cozonac cu miere si carob facut de tati).
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
adrianafedorca spune:
La multi ani si de la noi , multa sanatate si fericire va dorim 
N-am reusit deloc sa intru sa scriu mai devreme pt ca abia aseara pe la 10 am scapt de musafiri(11 la numar), veniti pe 24 seara , dar a fost frumos, ne-am simtit foarte bine, eu mai mult pe la bucatarie ca pe la masa nu prea aveam ce papa si cu toate astea am cu 1,5 kg mai mult dar nu-mi fac griji ca le dau jos in 2 zile...adevarul e ca mai mult la dulciuri am dat atacul, de azi pana la revelion sunt cuminte ![]()
si la noi a venit mosul cu daruri multe, Anastasia a fost cea mai tare a venit fuga fuga la mine in brate se uita mirata cu ochii cat cepele si spunea incet ho ho ho , a invatat-o tataie sa faca ca mosul
acum asteptam sa ninga mai mult sa iesim cu sania probabil ca maine o sa fie numai bine de iesit la sanius
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si
Anastasia Ioana (7 iulie 2009)
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
lucialu spune:
Elou!
Unguras, tare haioasa ai fost cum ai povestit!
Noi vesnic uitam aparatul de filmare acasa, ca tot ne fugare pupa pana iesim din casa e aventura, de fapt show.
Noce, super ca i-a trecut lui Filip raceala!
Pupa, a fost incantata de bradut, initial planuisem sa il cocotam ca sa nu se infiga in el, dar am renuntat. E un pic mai mare ca ea
L-a vandalizat cu delicatete pana acum
In ajun a mai primit cadouri de la lume adunate, a fost intr-o agitatie maxima, mi-a obosit bine de tot omuletul de la atatea noutati care meritau cercetate. A primit de la nasi borcanul de la fisher p., si a mai prmit un catel maaare si moale care canta frumos, pe asta il imbratiseaza cu drag si danseaza cu el, o Fifi cu masinuta, dar varianta crazy ca se invarte ca un ozn si urla. Astea snt cele mai notabile pt ea corse. Pe melc se da deja bine singura, face scheme de incalecare si ne arata sa il apasam pe manuta ca sa-i cante rock my baby![]()
Mancarea mi-a iesit super, mai ales ciupercile. Au fost ft apreciate, asa ca mai fac.
La noi ninge, Giova ninge torential
dc accepti termenul, ca abundent e nik...asta ca sa vizualizezi ce e aici. Ieir am fost in centru si a nins, taaare ne-a mai placut!Si greu a mai aceeptat sa vie acasa, I-am vazut si pe Ovidiu Petre si sotia, Oana de la Activ cu fetita si cred ca bunici, de fapt mi-a spus sotul ca eu eram cam liliputanca pe langa ei si cu ochii dupa fata noastra. Lume multa, mai ales pitici fericiti facuti pinguinasi in costumasele de cosmonauti. Noi iesim un pic acuma, inainte de nani, a papat musli e la milupa cu lapte parmalat pt bebei.Sunt multumita![]()
tufa!
elenada spune:
Craciun fericit tuturor! (ce a mai ramas din el)
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Noi am petrecut frumos de craciun. Sambata am avut musafiri iar duminica am fost noi in vizite.
Piticii s-au bucurat de luminitele bradului iar ana ma ajutat la impodobit sau mai bine zis la despodobit pt ca eu puneam globurile si ea le lua :).
Am fost in unirea si am vazut mosul. piticii au fost foarte uimiti dar s-au dus sa primeasca un mic cadou de la mos.
Va pun cateva poze prospete cu piticii http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Craciun%202010/
Va pup fetelor si petrecere frumoasa!
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!