Zmeurici de iulie-august 2009 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,multumimCornelia,ti-am vazut poze cu copilasii tai la bazar......sunt atat de frumooooosiVladimir seamana cum creste cu tati....sau mi se pare?Adriana,ce fain ai slabit Cum a nceput la tine toata povestea cu vegetarianismul/mancatul raw?Ma cam tenteaza si pe mine,insa nu stiu cum m-as descurca fara branzeturi,lactatePoze noi cu bebelina Anastacia cand vedem si noi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Hello tufa, cum au reactionat piticii la cadouri? Patricia nu prea stie de "cadouri", daca nu reusea sa rupa hartia din 2-3 miscari abandona si pleca la jucarii vechi, trebuia s-o ajutam noi sa scoata jucaria din ambalaj. Cel mai mult ia placut un mos craciun care canta si danseaza, il impingea,il mangaia il palmuia si cand a vazut ca orice iar face el nu-i face nimica si continua sa-i cante si sa danseze l-a luat rapid in brate si a inceput sa-l pupe si sa-l imbratiseze a fost haioasa foc!
Vazut zmeurici superbi, puiutii elenadei, printesele lui moniland,frumosii lui pooh.. ce mai, avem o tufa superba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

pooh toata povestea a inceput cand o prietena mi-a trimis link-ul asta http://ligiapop.com/2010/03/15/campanie-mananca-sanatos-o-zi-pe-saptamana/ si mi-a zis ca ea a renuntat la carne...si-am inceput sa citesc sa ma documentez...ideea e ca noi nu suntem informati, daca-mi spuneai acum cateva luni ca n-o sa mai manac carne si ca o sa renunt la multe lucruri si ca o sa manac germeni de lucerna si trifoi si fl soarelui...m-as fi uitat crucis....dar dupa ce-am citit foarte mult si dupa ce-am incercat raw food si-am vazut ce bine ma simt , mi-am dat seama ca merita , eu inca mai manac branza, cascaval...stiu ca nu-s chiar bune dar nu pot renunta chiar la toate din prima, oua consum foarte ra ca oricum nu prea-mi placeau , decat in prajituri si cum praji fac 90% raw am cam terminat-o si cu ele
apoi am dat peste blogul Andreei Lazarescu care m-a convins inca o data cat de buna este mancarea vie , apoi am vazut cateva filme: food matters, Simply Raw - Reversing Diabetes in 30 Days, food, etc pe care le gasiti aici http://fymaaa.blogspot.com/search/label/S%C4%82N%C4%82TATE si cam asta a fost...faptul ca am slabit in vreo 3 saptamani 5 kg mancand aproap zilnic dulciuri raw si mancand o gramada de chestii bune , fara sa mor de foame m-a incurajat si mai tare sa continui, apoi a mai fost si faptul ca ma simteam atat de bine ca aveam asa de multa energie in mine cu toate ca dormeam cate 4-5 ore pe noapte....nu stiu ce sa-ti mai zic , trebuie sa incerci sa vezi cum e

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://picasaweb.google.com/adriana.fedorca am reusit sa pun cateva poze

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si Anastasia Ioana (7 iulie 2009)

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Salut fetele!
Am vazut puiuti frumosi foc!Voi pune si eu poze cu Sara cum am timp.
Dienutza- esti prin zona?Parca tu locuiai in spania.Sper ca nu ma insel.Am primit cadou de craciun de la socrela un aparat de gatit Chef Plus.Poti sa imi spui ce stii despre el?Ma uit la el ca vitzica.... inteleg eu spaniola dar sunt 1700 de retete si multe cuvinte necunoscute.Mai are cineva asa ceva.Pare ceva f interesant si de mare ajutor insa nu stiu cum sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Gata am bagat cateva poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2972905780105513784eAUFOJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Azi am venit de la nasi din Cluj, tare fain a fost. copiii s-au jucat frumos...4 baieti.
Maine bagam masina in service, pt. inlocuirea oglinzii si vopsitul aripei si a barei din spate. sper pe joi sa ne-o dea inapoi.

tuturor celor care poarta numele de Stefan! Stefan al Corneliei si al Alinei...Sa va traiasca!

Pooh superbe pozele, cu asa modele. cred ca a iesit un calendar tare frumos.
Moni le-am vazut si pe fetitzele tale...tare dulci craciunite si iubarete rau. dar si mama lor e tare mumoasa.
Noce si mie mi-e dor de leneveala la tv, dar as face-o acasa la mine, si fara copii. asa ca trebuie sa mai aspteptam cativa ani, acum nu s epoate.
Adriana frumoasa si blondina Anastasia, iar Cezar flacau in toata firea.
super ai slabit si eu cu Rina am dat jos vreo 8 kg si am pus 2...si iar vreau sa ma apuc de ea dupa sarbatori.

va si mai revin maine...mi-e ca de mai stau nu mai am net...expira creditul la Vodafon si nu am reusit sa-l incarc on line.
pe maine.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.facebook.com/album.php?aid=28002&id=1742275013&saved#!/album.php?aid=28002&id=1742275013" target="_blank">poze de la Craciun

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Adriana, ce schimbare de meniu, felicitari! Citesc si eu acum linkurile.
Filip dimineata papa cereale cu lapte de casa, il fac din diferite combinatii de nuci, migdale, susan, in, caju, seminte de floarea-soarelui, dovleac, etc, un strop de miere, un strop de ulei bun. Blenduite toate, iese un lapte alb pe care il incalzesc si il torn peste cereale. La pranz e singura masa gatita, de legume si leguminoase, boabe, chestii verzi. Seara doar fructe. Uneori refuza masa gatita de la pranz si ii dau tot fructe. Intre mese ii mai dau ca bobo stafide, polen, spirulina, bombonele de casa din fructe uscate si nuts. Oua rar, lactate aproape deloc, doar daca gusta din cate o pizza sau cozonacul care contine lapte de vaca. Incercam sa evitam si noi lactatele pe cat posibil, le-am trecut in categoria junk, adica ne plac, dar ne facem pofta din cand in cand si atat.
Ca idee de fructe, eu mai iau congelate la punga (visine, capsune) si mai inghetate (afine, coacaze, zmeura) si le blenduiesc cu banana, ies niste creme delicioase. Din cand in cand iau cate un ananas sau un pepene, ca sa avem diversitate.
Cozonacul lui Filip l-a facut sotul. Practic a inlocuit zaharul din aluat cu mierea, iar crema a facut-o din curmale, carob si nuci pisate toate.
Ce frumusica s-a facut Anastasia! Ea ce mai papa? Ne-ar prinde bine si noua niste retete crude pentru pranz.
A, si imi place caciulita ei cu totul. De unde ai luat-o?

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete . Am intrat si eu putin sa postez pozici de la Craciun .
Mami de Laura maria ( 16.07.2009 )
http://good-times.webshots.com/album/571779722tnDguF
P.S. Pozicile recente sunt printre ultimele

Mergi la inceput