Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

yasmi am primit si eu saptamana trecuta o punga plina cu hainutze de la finutza mea (are 2 ani si 3 luni; e o scumpica; de fapt le-am primit de la mamica ei )
Si i-am spus soacra-mei incantata de ce am primit; s-a suparat foarte tare soacra mea, ca nu tebuia sa-mi aduca hainutze inainte de a se naste copilul, ca este un gest foarte urat, ca daca voia sa faca un gest frumos, prima data trebuia sa-mi aduca ceva nou, nu purtat.
Voi ce parere aveti?
Pe mine nu m-a deranjat deloc gestul finei mele; daca vreau i le voi da bebelinei mele, daca nu, nu. nu vad nicio problema
speranta pe tine cum ti-a masurat colul la spital? Manual sau eco intravaginala?
Pe mine cand m-a masurat manual si mi-a zis ca este de 2-2,5 cm, a spus sa nu-mi fac griji, ca nu e nevoie de concediu medical. Nu mai inteleg nimic

23+

hm, astea sunt idei invechite si aiurea dupa parerea mea..e f frumos gestul finutei tale..sa le poarte cu placere bebe

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, multa sanatate la baietel.

mada eu nu mananc soric, slanine, etc. doar de la praji daca e

alina.n, ma bucur ca esti bine acum.

deea , felicitari pt intrarea in luna a7-a!!!! ...trece tmpul!!!

roxy si eu m-am trezit cu multeee pofte azi :)) dupa 2 zile de nemancate :)))

sunt fericita ca azi am primit acest leagan: http://www.kiddy.ro/23-leagan-fisher-price-3-in-1-swing-n-rocker.html imi doream tareee mult unul pt bebe....dar nu as fi dat atatia bani pe el. acum s a rezolvat!!!

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Lavi, sa-l stapaneasca sanatos puiul! SI hainutzele la fel...SI eu am ultimul set de hainutze la uscat, le aranjez in dulapior si am rezolvat cu asta, ma apuc de agaj...am intrat si eu in 30...As fi vrut sa fiu deja in 36...

ALina, ma ucur c-a trecut pasa proasta. Sa nu mai revina!

Simona, mami de baieti David, Matei si 30 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

off, ma speriati voi cu bagajele..eu n-am pregatit nimic si nici n-am cum acum..iar lucrusoarele sunt intr-un depozit pe undeva..nici nu stiu cum o sa fac, ca daca le aduc aici nici loc nu mai am de ele..daca le las pana ne mutam, s-ar putea sa nu mai apuc din cauza asta nu-mi vine s ama gandesc nici la bagaj..imi fulgerase asa un gand, ce ma fac daca mi se declanseaza nasterea..ca n-am nimic pregatit..ma apuca panica, panica..

Mergi la inceput

bbyasmi, sa-l foloseasca bb cu placere e f frumos, mi-as dori si eu unul. eu am avut unul simplu la vlad, nu era electric, insa a reusit sa-l strice ..acum, sa vcedem..poate avem noroc si facem si noi rost de unul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

yasmi am primit si eu saptamana trecuta o punga plina cu hainutze de la finutza mea (are 2 ani si 3 luni; e o scumpica; de fapt le-am primit de la mamica ei )
Si i-am spus soacra-mei incantata de ce am primit; s-a suparat foarte tare soacra mea, ca nu tebuia sa-mi aduca hainutze inainte de a se naste copilul, ca este un gest foarte urat, ca daca voia sa faca un gest frumos, prima data trebuia sa-mi aduca ceva nou, nu purtat.
Voi ce parere aveti?
Pe mine nu m-a deranjat deloc gestul finei mele; daca vreau i le voi da bebelinei mele, daca nu, nu. nu vad nicio problema
speranta pe tine cum ti-a masurat colul la spital? Manual sau eco intravaginala?
Pe mine cand m-a masurat manual si mi-a zis ca este de 2-2,5 cm, a spus sa nu-mi fac griji, ca nu e nevoie de concediu medical. Nu mai inteleg nimic

23+

Si eu am primit si hainute purtate, dar in stare f buna si nu ma deranjeaza absolut deloc. Nu vad de ce m-ar deranja, vb ta , daca vreau i le dau sa le poarte , daca nu , nu.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

simona sanatate lui matei
ce fel tuseste expectorant?
ca daca e sec e ok daca e expectoranta trebe mers sa fie ascultat la plamani
cel putin eu asa fac
asa mi s-a zis
offfffffffff
noi iar cu antibioticcccccc
nu mai luasem de multa vreme
ai ajuns sa te spovedesti si sa te impartasesti?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

ciudat eu shtiu exact invers,dc e tuse expectoranta nu e de la plamani,la cea seaca necesita neaparat control..oricum la ambele recomand control

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca cum sa nu primesti lucrusoarele?
eu m-am bucurat pt orice primeam pt antonia si acum la fel
pe criza asta nu cred ca tre sa come4ntezi ceva
si chiar daca nu era criza
bebeii se imbraca atat de putin cu lucrusoarele
nu transpira ca noi
doar le pot parta de la mancare
si ce daca eu si asa le-am folosit pe post de hainute de casa
sau de somnic
asa ca stai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

vai fetelor

eu cred in puterea acestor celule de vindecare
eu cred ca pot vindeca leucemii
eu cred ca in viitor vor fi si mai mult apreciate
si mai cred ca asa cum unii sunt PRO ALTII SUNT CONTRA
eu am avut cazuri de cancer in familie
si cand ajungi bolnav
cu o astefl de boala
cauti orice speranta oricat de mica ar fi ea
asa ca pt doar 1000 de euro
pe care oricum poate ii cheltui pe haine sau pe altele
lucruri care mie mi se par f putin importante
prefer sa recoltez
si asta e
decat sa ma trezesc ca fac cheta sa platesc operatii doamne fereste
imi doresc sa nu am nevoie de ele niciodata
dar si daca ai nevoie
eu cred ca e crunt sa nu le ai

cumnata mea are cancer cranian
am facut cheta nationala
ne-au trebuit 40.000 de euro
nu va zic cat de greu a fost
sa stii ca viata ei a depins de niste bani
si acum traieste datorita unor suflete mari
dar puteam sa nu ajungem sa ii strangem la timp
si acum nu ar mai fi fost
ea era mai mult moarta decat vie cand a plecat la operatie
nu vreau sa mai exemplific
da e sinistru
sa ai nevoie si sa nu ai
pt viata oricarui om
sunt realitati care exista
si cu care unii se confrunta zilnic
din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Din ce stiu eu de la niste prieteni, care i-au recoltat anul trecut baietelului lor, e ca singurii care au si realizat acest transplant de celule stem sunt cei de la Biogenis. Acum , si eu am fost in mare cumpana,dar aseara la stiri am vazut un caz in care surioara cea mare i-a donat celei mici celule stem din maduva osoasa. Ma gandesc ca poate voi ramane doar cu un singur copil, nu se stie niciodata si nu as vrea sa ma dau cu capul de pereti, ca nu reusesc sa il salvez. Si eu ma gandesc ca e si o afacere, mie imi suna in continuu telefonul ca l-am dat la targ ca sa primesc mai multe informatii de la toate firmele de recoltare, intrucat fiecare vrea sa isi vanda produsul si al lor evident e cel mai bun, dar acum stiu eu , prefer sa fiu precauta si sa recoltez.

Evident ca la intalnire voi pune numeroase intrebari! Am sa sun maine sa vad ce mi se spune.

Fetele care au mai fost la intalnire , indiferent de firma cu care v-ati intalnit, ce puteti sa ne spuneti???

Intreba cineva de cei de la CMU, verisoara mea a recoltat cu ei, a fost si a si vazut unde se tin, am inteles ca sunt ca niste buncare, insa sincera sa fiu, mie nu imi inspira asa mare incredere, nu as putea sa spun de ce. Oricum sunt printre cei mai scumpi.

Mie dl dr ginecolog , mi-a zis ca totul e o loterie, el nu a recoltat baieteilor lui ca abia aparuse de 2-3 luni, a zis ca nu stie ce sfat sa imi dea, probabil ca si el ar fi recoltat, dar e ca o asigurare de viata, de care te rogi sa nu ai nevoie niciodata.

Hai ca m-am intins ca o placinta!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 29 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

fetelor, daca tot discutati despre celulele stem..am si eu o dilema care o supun atentiei..poate stiti mai multe..zilele trecute imi spunea cineva ca aceste celule inca nu s-au folosit la propriu..acum din curiozitate am cautat si intr-un articol spune:
"Astfel de tratamente cu celule stem, care de obicei costa intre 10.000 si 20.000 de lire sterline, sunt interzise in majoritatea tarilor europene, deoarece nu exista inca nicio dovada ca ele functioneaza. "

oare care e adevarul ? este doar o afacere sau aceste celule chiar folosesc in caz de ceva ? cine fae aceste interventii ?

va intreb ca paote ati discutat cu aceste centre si v-au dat mai mutle detalii..

eu inca sunt intr-o mare dilema ce sa fac in legatura cu ele...

eu cand eram gravi cu Maria am cercetat acest subiect si atunci nu se folosisera niciodata si erau fete din multe tari si la ele nu se practica aceasta moda,sau sa zica fetele din alte tari daca la ele se colecteaza celule stem
acum 3 ani erau fete din SUA si ne explicau ca doar in tari slab dezoltate se practica
asta se inatmpla acum 3 ani
nu shtiu cum e acum,dar am luat de atunci decizia sa nu prelevam celule stem si mai bine sa luam ceva la copil
celule stem de gasesc si in dintzii de lapte
acum fiecare cu decizia ei,dar trebuie totusi sa va interesati bine
la noi la odisee au fost multe mamici care dupa evaluarea celulelor aveau doar pt 5-10kg,adiq doar pt o persoana de aceasta greutate,banii erau deja datzi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

vai fetelor

eu cred in puterea acestor celule de vindecare
eu cred ca pot vindeca leucemii
eu cred ca in viitor vor fi si mai mult apreciate
si mai cred ca asa cum unii sunt PRO ALTII SUNT CONTRA
eu am avut cazuri de cancer in familie
si cand ajungi bolnav
cu o astefl de boala
cauti orice speranta oricat de mica ar fi ea
asa ca pt doar 1000 de euro
pe care oricum poate ii cheltui pe haine sau pe altele
lucruri care mie mi se par f putin importante
prefer sa recoltez
si asta e
decat sa ma trezesc ca fac cheta sa platesc operatii doamne fereste
imi doresc sa nu am nevoie de ele niciodata
dar si daca ai nevoie
eu cred ca e crunt sa nu le ai

cumnata mea are cancer cranian
am facut cheta nationala
ne-au trebuit 40.000 de euro
nu va zic cat de greu a fost
sa stii ca viata ei a depins de niste bani
si acum traieste datorita unor suflete mari
dar puteam sa nu ajungem sa ii strangem la timp
si acum nu ar mai fi fost
ea era mai mult moarta decat vie cand a plecat la operatie
nu vreau sa mai exemplific
da e sinistru
sa ai nevoie si sa nu ai
pt viata oricarui om
sunt realitati care exista
si cu care unii se confrunta zilnic
din pacate

cami, nu punea nimeni in balanta banii pt aceasta recoltare cu altceva sau necazurile prin care trec atatia oameni si copilasi care atarna de un fir de speranta..si nimeni nu -si doreste sa aiba nevoie de ele, asta e cert..

era vorba doar de utilitatea lor, daca intradevar stiti/vi s-au povestit de catre aceste centre de recoltare si ce se intampla in practica..au fost cazuri, se folosesc in cazuri concrete ?de ce in alte tari nu se practica ba chiar sunt interzise ?

imi cer scuze daca nu m-am facut inteleasa..stiu si eu ce inseamna boala si sa pierzi pe cineva drag si sa nu mai poti face nimic..dar nu pentru asta vroiam sa deschid subiectul..

Mergi la inceput