Fluturasi de martie-aprilie 2011 (104)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anaxena asa mi-a zis medicul
oi fi retinut eu gresit ... se mai intampla
cine stie
la ce ora ai eco?

yasmi pai daca se poate intra de la 29 e perfect
nu stiam
cred ca prima data mi-am lasat mai multe zile dupa
ahahaha
sa fiu sigura ca nasc
si am avut dreptate ca antonia s-a nascut destul de greu
tarziu ca timp

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

cami, miki, yasmi (in ordine alfabetica ) multumesc pentru parerile referitoare la lucrusoarele primite pt. bebe. Si eu le-am primit cu drag, iar pentru soacra mea cred ca este o superstitie: ea nu este de acord sa cumpar sau sa primesc ceva pt bebe inainte de a se naste.
Eu oricum fac ce vreau si voi cumpara tot ce am nevoie inainte de nastere. Si sunt convinsa ca sanatatea bebelului meu nu depinde de faptul daca am facut sau nu cumparaturi, inainte de a se naste.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

anaxena asa mi-a zis medicul
oi fi retinut eu gresit ... se mai intampla
cine stie
la ce ora ai eco?

yasmi pai daca se poate intra de la 29 e perfect
nu stiam
cred ca prima data mi-am lasat mai multe zile dupa
ahahaha
sa fiu sigura ca nasc
si am avut dreptate ca antonia s-a nascut destul de greu
tarziu ca timp

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 24+ PETRA ADRIANA

eu asha shtiu,poate greshesc eu
la ora 18

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Ati fost harnicute la scris azi. EU n-am intrat decat dimineata o ora sa vb cu sotul si apoi am plecat sa rezolv cu concediul pe luna dec ca ma sunasera de la serviciu ca vor sa faca statele mai repede. Am rezolvat relativ repede si a fost si frumos si cald afara.

Oricum am ajuns acasa si m-am culcat vreo juma de ora.

A! Sa ma laud si eu: miscarile bebeului meu au inceput sa se vada din ce in ce mai des cu ochiul liber. Ca pana acum doar il simteam. L-am vazut doar o data de doua ori. Dar de aseara am inceput sa vad ca lumea

Ma duc sa citesc si eu din urma, ca am vreo 13 pagini de recuperat. Va pup!

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

am venit fetelor cu vesti bune si vesti mai putin bune

de sapt trecuta cand avea 628g azi are 856g...mie mi se pare totusi nefiresc sa ia atata de mult asa ca ma gandesc..ca undeva a fost o gresala..oricum doctora era multumita de ea si ne mai vedem abia in ianuarie

vestea proasta e ca eu am facut o abdominoplastie in dec anul trecut si dr acu a zis ca eu o sa nasc prin cezariana cel mai probabil ca nu o sa reziste taietura de pe burta

am plecat de la dr suparata rau si mi-am sunat dr care m-a operat care mi-a zis ca nu vede de ce....taietura aia nu are de ce sa se rupa in timpul travaliului daca rezista bine mersi in timpul sarcini....el mi-a recomandat sa mai cer o parere....
dr mea...dr dragu roxana mie imi place mult, o respect dar..chiar ca mai vreau o a doua opinie pt ca eu nu vreau sa nasc prin cezariana decat daca este neaparata nevoie....offf...ma simt prost pt ca fac asta dar chiar vreau sa ma duc sa mai vrb cu cineva in ianuarie..alt doctor...

Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 6 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

antquess eu zic sa mai ceri o parere; asta nu inseamna ca gresesti fata de doctorita ta. Sa stai tu linistita...
si eu am acum o teama ca doctorita mea sa nu ma convinga sa fac cezariana
tu ai trecut printr-o abdominoplastie si acum bebele iti strica toata treaba?! (glumesc, of course)

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

de sapt trecuta cand avea 628g azi are 856g...mie mi se pare totusi nefiresc sa ia atata de mult asa ca ma gandesc..ca undeva a fost o gresala..oricum doctora era multumita de ea si ne mai vedem abia in ianuarie

vestea proasta e ca eu am facut o abdominoplastie in dec anul trecut si dr acu a zis ca eu o sa nasc prin cezariana cel mai probabil ca nu o sa reziste taietura de pe burta

am plecat de la dr suparata rau si mi-am sunat dr care m-a operat care mi-a zis ca nu vede de ce....taietura aia nu are de ce sa se rupa in timpul travaliului daca rezista bine mersi in timpul sarcini....el mi-a recomandat sa mai cer o parere....
dr mea...dr dragu roxana mie imi place mult, o respect dar..chiar ca mai vreau o a doua opinie pt ca eu nu vreau sa nasc prin cezariana decat daca este neaparata nevoie....offf...ma simt prost pt ca fac asta dar chiar vreau sa ma duc sa mai vrb cu cineva in ianuarie..alt doctor...

antguess, felicitari si eu zic sa mai ceri o parere..oricum eu zic ca efortul e mult mai mare atunci la nastere decat simpla sustinere a sarcinii..dar eu nu sunt medic si cum alte fete care au avut cezariana a fost posibil sa nasca ulterior natural, nu vad de ce n-ai putea si tu..

mami de Vlad 09.04.2009 si s30 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui antguess

ma bucur ca s-a grasunit bb
si eu ash cere o a2a opinie,iar dc dr care te-a operat a zis ca e ok..nu vad de ce nu

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s28 cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Antgues si eu stiu ca important e ca taietura sa reziste in timpul sarcinii. Nu ca ar avea legatura cu nasterea propriu-zisa. De ex. fete care au avut cezariana si care au nascut mai repede a doua oara, pt ca taietura de la prima nastere era foarte tensionata. Asta pt ca si la a doua sarcina burta crescuse f mult. In plus tu ziceai ca nici nu ti-a crescut f mult burtica.

Am vazut ca vb despre celulele stem. Si noi recoltam. Eu insist, sotul nu prea a avut timp sa studieze, dar ma lasa sa fac ce vreau. L-am intrebat si pe ginecolog, mi-a spus ca daca acum 10 ani cand s-a nascut fata lui se facea chestia asta, el ar fi facut-o. Ca se cerceteaza f mult si ca tehnologia avanseaza si s-ar putea sa se ajunga departe. Si daca n-o fi asa, la cati bani ni se scurg noua, ce mai sunt 1000 de euro.

Strumphy?? Niciun semn, nimic?

Va pup pe toate

in sapt 23 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput