Pufuleti iubiti de ian-feb 2010 (185)
Raspunsuri - Pagina 11
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Buna Am si eu o intrebare...ce meniu faceti de Craciun...ca eu una sunt plictisita de eternele salate de perisoare cu ceapa, salata beof, sarmale, racituri.Vreau anul asta sa fac altceva....Astept idei...Multumesc! L prajituri...tort diplomat cu fructe muuuulte, o prajitura gen Snickers si inca una...dar nu stiu care... Spor la treaba!!! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete It's the most wonderful time of the year! |
De Craciun papam in vizite (stim ca ne vor indopa ca pe gascani/curcani). De Revelion facem salata boeuf. In rest...ne adaptam in functie de chef.
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Am terminat de recuperat cap trecut Ele, imi pare rau de accidentul Isabelei. Cred ca eu as fi mai tare decat Arthu daca i se intampla. Si el e tare interesat de cuptor si de fiecare data cand ii dau drumul e atras ca un magnet Il pazesc tot timpul ba uneori suntem doi cu ochii pe el. Merci de aprecieri. Haircut, Nyny, bine ai venit BF, felicitari pt examenul lui Dani Micki, sa va fie de bine petrecerea de motz. Kiti fotograful. Mire, merci de aprecieri. Esti o draguta Ele si Mire, desi nu sunt bautoare ce ceai voi ma innebuniti cu retetele Lorex, tare frumoasa papusica pt bobitza. sa treaca problemele. Dastefa, ma bucur ca a fost asa frumoasa serbarea. Important e ca Daria s-a simtit bine nu rochia. Tomaca Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptand cel mai minunat Craciun alaturi de noastra Arthur, l'amour de papa et maman |
Miki a lu' Kiti
micki_mica spune:
Am citit din 2 in 2 si am raspuns din 3 in 4
Sa nu uit, Nyny bine ai venit!
Ioana_fota sarmalute avem voie, de la dr, dar asa: pui+vita, non condimente decat ierburile banale, NU varza, ...adica un fel de pperisoare de pui+vita, fierte in varza.
Miri sa ii fie de bine Delfitei, cu darurile de la Mos, si tie ceaiul. Acum sunt .
LML, Iustin de Elena_Iulia
LML, Caius de Ruxita
LML, Tudor de Alexia28
LML, David de Lalitica
Eu ma bag la somn, ca mi-s obosita rau!
NB si somn pufos!
Miki a lu' Kiti
danasor spune:
buna noapte
Tomaca - budinca inca nu i-am facut, ii fierb legumele separat , si apoi tot combin cu ou/ficat.carne, cam la fel cu Larisel;
paste i-am dat cu branza pasate cu furculitza, aseara i-am facut fierte in lapte si apoi un pic de branza, nu ma incanta ideea de paste blenduite.
nu o imbrac mai gros de cand merge pe jos in 4, un maieutz o bluzitza cu maneca lunga , pantaloni , sosete,si papuci. eu una nu pot sta descultza in casa, asa ca ii pun si ei mai ales ca stam la casa si nici nu am incalzire prin pardoseala.
si eu eram stresata la inceput, de asta nici nu prea o lasam pe jos . acum m-am mai linistit, asa fac anticorpi
referitor la mancare m-am scos- o am pe mama
Livia sunt bune si mancarurile traditionale ca la poti face dinainte si numai le reincalzesti.
Ceva in plus ma gandesc la niste www.cevabun.ro/blini-cu-smantana-si-caviar/" target="_blank">blini cu caviar sunt extraordinar de bune, am avut un succes nebun anul trecut de revelion, in loc de blini poti folosi biscuiti sarati, placinta de somon cu sparanghel se face foarte usor, rulouri de pui cu ardei si branza, si poate mai caut pe net sau vad ceva prin supermarket.
Jiji mare al meu nu s-a lasat anul asta pana n-a luat porc, desi din am hotarat amandoi ca nu, ca cica asa se face de sarbatori, eu sunt contra dar degeaba, si saraca mama se chinuie si acum cu toate alea pt carnatzuri, caltabosi, toba,... si ce se mai face. Pana acum cumparam carne de porc cel mult odata pe luna, acum va trebui sa prepar cam o data pe saptamana si nu prea imi place...
decenuela spune:
neatzaaaaaaaaaaaa
la cafea va rog....
mai fetele mele...dar aveti o limbarnitza...de zici c-ati teminat curatenia..ati crescut copiii mari...si il asteptati pe mos craciun....dand un F5 la calc
am citit in mare parte aseara dar...nu m-au mai tinut balamalele sa raspund, ca ieri am muncit toata ziua...ba am fc si bradul.am sperat ca ma tine neuronul pana dimi...dar cred ca mi -la supt jiji asta noapte:D
...din amintiri...
BF..eu cred ca sunt deja f f obisnuita cu prg lui jiji...cu trezirile lui care nu sunt de foame...
Lp nu-i dau fiecare cu pasarica lui...nu intentionez inca sa-l intzarc...iar lapte am garla...cand se va intampla treaba asta deja va avea voie sa bea si lapte de vaca(oicum si acum tot ce gatesc pt el...e cu lapte de vaca 1.5)...LP mi se pare asa ..ciudat...o chestie artificiala..(desi i-am dat si eu o perioada seara....dar atunci n-aveam alternativa).....repet e un fix ...cum mi se pare o tampenie sa indop copilul cu tot felul de vitamine...picaturi..etc....asa ca POATE are carente....stiu...nu sunt un exemplu...dar....
tomaca....eu i-am fc un fel de budinca..am amestecat un galbenush cu zahar brun , un pic de vanilie o lg faina integrala de ovaz...si lapte...si am pus-o racita peste un strat de biscuiti pisari...si pe deasupta o pasta de mar( a ala simpli)...f bun
eu stau la parter...n-am decat un mini covoras un de se joaca el...adik ...frectie...ca nu sta pe el...asa ca....desi in casa sunt peste 25 grade...tot am senzatia ca e frig...ara body, salopeta , panataloni de trening si ciorapi antiderapanti. de spalat spal zilnic..cu apa chioara.toata casa...si mai des daca trebe ( am garsoniera)....cam atat mai erau 2 intr dar nu le mai tin minte....
larisel..da jiji mananca nepasat orezul...ce-i drept a fost orez normal..nu brun...intai l-a scos afara...dar a inceput sa nu mai faca figuri..insa nu stiu daca le mesteca sau doar le inghite...nu-mi dau seama...
lorx..frumu papusa...hai mami, doare la corason... astea e cele mai grele....dar...cui crezi ca-i pasa asa de tare de asta? cine te intelege atat de bine? NIMENI...ESTI TANARA, FRUMOASA...tre sa tragi aer in piept si sa ridici privirea inainte...viatza e scurta... pierzi din ea cu ganduri negre...haidi, haidi
nyny....f tare povestea ta....cand ar fi trebuit sa nasti normal?
dany....mor de invidie...ete asa pocneste ranza...cand am auzit de sanie...(bine ca sunteti ok dupa cazatura)
bucate...de sarb...am sa pun o poza cu o mik parte din masa de revelion...de anul trecut...facusem o super rulada de carne..simpla...shvaitzer cu struguri...chiftelutze...saratele..piftie..ciorba perisoare...sarmale...salata beuf...salata de tellina cu morcov...tort diplomat....NIK N-AM APUCAT SA MANANC....si cat am muncit si ce bune erau...
mire...te-ai cam plimbat...hm...cine e harnic...se vede....
lucia...ai vreun cumnat ceva care a lucrat la vodafone?
nu mai stiu....oricum cred ca e un super canatz...
jiji cu bradul...era terminat ,. nu intelegea ce-i cu acel obiect...punea degetul si-l tragea repede...apoi s-a jucat cu niste margele...mult si bine...a luat si un glob...toae sunt de platic si catifea...sa veedam azi ce face....
sa aveti o zi superba
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
neatza
am si eu o intrebare existentiala.. Dragos de sambata imi refuza sistematic fructele si azi sunt in pana de idee pentru mic dejun. Pot sa ii fac o omleta? Chiar cine zicea ca i-a dat dr unda verde la albus??? offf neuronu asta
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ioana_fota spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larisel
Si papa contzinutul k atare sau pasai la blender? Eu am incercat sa le dau pilaf si mi-au tot scuipat pana am pasat tot. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Si a mea face mofturi la orez plus ca noi am facut pana acum vreo 3 sapt alergie la galbenus acum sper sa fie bine.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
eu am fc si pana acum....carne de curcan+ceapa+morcov+un galbenus, vedeata, orez....pt el umpleam 1-2 ardei....ii place f mult...si ne-am obisn si noi mai dietetic Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Iti multumesc pt ideea cu ardeiul pt ca la asta nu ma gandisem i-am mai dat capia copt si ala ii place la nebunie.Am incercat sa trimit mesaju asta inaintea celuilalat trimis insa pur si simplu nu mi-a dat voie
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
mamidepuiuti spune:
neata buna
urez si io pufuletilor bbto si andreea LML pt ieri si LML iustin,caius,tudor si david pt azi!
nyny bine ai venit! frumoase aniversari
elefantico,pupici isabelei...cum e manutza?
ce-mi plac mie cumparaturile voastre pt bebei! sa le stapaneasca sanatosi si cu placere!
io am fost tareieri pe jiji mare ca cik ii obisnuiesc prost pe cupii...cu prea multe jucarii...ce nervi mi-a facut...mi-a trecut fara martzipan,ca eram in magazin de jucarii...si am facut cumpirituri,dar nu chiar ceea ce am vrut initial...ma rog,mai multe decat erau indicatiile pretioase
mami de Alex si Radu
rox_y spune:
neatza si de la noi
am citit am citit..sper ca am retinut ceva..
mancare taditionala facem.sarmale pt bebe nu dar pt noi cu siguranta.
nyny bine ai veni
noi stam la parter..avem un covor in sufragerie...o imbrac cu body+bluzita, strampi+panatloni si pantofiori de casa
curatenie fac de 2 ori pe saptamana.
curatenie pt Craciun inca nu am facut...fiind plecata...dar a facut sotul
budinca nu i-am facut pana acum
i-am facut o data paste cu branza si cu galbenush a mancat 2 lingurite si atat.
orez nu-i place
De acum incolo masa de Craciun si revel o sa fie plina. Ca anu trecut de Revel nu am apucat sa fac nimic...decat o preajitura si ceva salata.
mai vr sa zic ceva ..si am uitat
trimit si revin
Mami de Diana - 31.12.2009 -